۰۸ اسفند ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۶۸۱۹۶
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۱۱-۱۱-۱۳۹۹
کد ۷۶۸۱۹۶
انتشار: ۱۹:۱۴ - ۱۱-۱۱-۱۳۹۹

شکست خانگی سپاهان مقابل شهرخودرو/ تساوی فولاد برابر پیکان

شکست خانگی سپاهان مقابل شهرخودرو/ تساوی فولاد برابر پیکان

سپاهان با نتیجه ۳ بر یک از شهر خودرو شکست خورد.

به گزارش ایسنا، سپاهان و شهر خودرو در چارچوب هفته سیزدهم لیگ برتر به مصاف هم رفتند که این دیدار با پیروزی ۳ بر یک شاگردان مهدی رحمتی در شهر خودرو به پایان رسید. در این دیدار سجاد شهباززاده در دقیقه ۲۲ از روی نقطه پنالتی برای سپاهان و امین قاسمی‌نژاد در دقیقه ۲۸، الجبوری در دقیقه ۷۴ و ۹۳ برای شهر خودرو گلزنی کردند که گل نخست شهر خودرو از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید تا دو گل از سه گل این دیدار از روی نقطه پنالتی باشد. در این دیدار گولسیانی، بازیکن سپاهان در دقیقه ۸۹ از زمین بازی اخراج شد.

با این نتیجه سپاهان ۲۲ امتیازی و در رده دوم باقی ماند تا فرصت صعود به صدر جدول رده‌بندی را از دست بدهد. شهر خودرو هم ۱۸ امتیازی شد و در رده هشتم قرار گرفت.

نکونام و تارتار به تساوی رضایت دادند

مصاف فولاد و پیکان در هفته سیزدهم رقابت‌های لیگ برتر با تساوی بدون گل به پایان رسید.

 در جریان هفته سیزدهم رقابت‌های لیگ برتر، دو تیم فولاد و پیکان امروز (شنبه) در ورزشگاه فولاد آره‌نا به مصاف هم رفتند که این بازی در پایان با تساوی بدون گل پایان یافت.

این بازی پیش از شروع بازی، یک حاشیه مهم داشت و آن هم اعتراض مسئولان پیکان به خط‌کشی زمین ورزشگاه بود. در ادامه این مساله باعث شد شایعاتی در خصوص لغو این بازی مطرح شود که مسئولان برگزاری این مسابقه، این خبر را تکذیب کردند.

دو تیم با شروع بازی پس از محک یکدیگر در ابتدای بازی، فرصت‌هایی را برای خود ایجاد کردند اما تا پایان بازی نتوانستند موقعیت‌های خود را به گل تبدیل کنند و در نهایت این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید.

فولاد با این تساوی و با 19 امتیاز با یک پله صعود و با توجه به تفاضل گل بهتر نسبت به تیم تراکتور در جایگاه چهارم جدول جای گرفت و پیکان با 17 امتیاز، یازدهم شد. پیکان با پیروزی در این بازی می‌توانست حتی بالاتر از تیم فولاد و در نیمه بالای جدول لیگ قرار بگیرد اما نتیجه تساوی باعث شد این فرصت برای شاگردان مهدی تارتار از دست برود.

ارسال به دوستان
الجزیره: تاکید امریکا بر تحریم عراق در صورت نامزدی نوری المالکی چین مذاکرات سه جانبه هسته‌ای با آمریکا و روسیه را رد کرد دستور خروج تمام کارکنان سفارت انگلیس از ایران فراخوان 4.5 میلیون خودروی فورد در آمریکا به دلیل مشکل ایمنی آمریکا پایگاه العُدید قطر را خالی کرد / فقط سامانه های پدافندی پاتریوت و تاد مانده اند اعلام ترکیب استقلال مقابل فجرسپاسی آتش‌سوزی در کارخانه تولید کفش در جاده خاوران ناوگروه جرالد فورد وارد بندر حیفا شد ادعای آژانس: تعلیق غنی‌سازی در ایران را نمی توان تایید کرد چون از محل آن بی خبریم /ایران یک تُن اورانیوم غنی شده دارد شهاب حسینی بازیگری را کنار گذاشت؛ من درس خود را از اين آزمايش گرفتم ادعای معاون ترامپ: در صورت اقدام نظامی علیه ایران، درگیر یک جنگ چندساله و فرسایشی نخواهیم شد امام جمعه تهران: نظام مطلقاً زیر بار تعلیق غنی‌سازی نمی‌رود / مرگ با عزت بهتر از حیات با ظلم است/ دانشجویان معترض اقلیتی ناچیزند که بعضا از بیرون آمده اند مذاکرات جدی ساپینتو با تیم اماراتی همسر ترامپ ریاست شورای امنیت سازمان ملل را بر عهده می‌گیرد قرعه‌کشی یک‌هشتم نهایی لیگ اروپا برگزار شد
نظرسنجی
با توجه به مذاکرات ایران و آمریکا ، حدس می زنید کدام یک از اتفاقات زیر رخ می دهد؟