۲۹ بهمن ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۶۸۳۸۲
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۱۲-۱۱-۱۳۹۹
کد ۷۶۸۳۸۲
انتشار: ۱۷:۲۴ - ۱۲-۱۱-۱۳۹۹

آماده شدن فضانوردان ناسا برای دومین پیاده‌روی فضایی

این پیاده‌روی فضایی فردا دوشنبه حدود ۷ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی(۱۵:۳۰ به وقت تهران) آغاز خواهد شد و حدود ۶ ساعت و نیم طول خواهد کشید.

دو فضانورد ناسا فردا دوشنبه(اول فوریه)، دومین پیاده روی فضایی سال ۲۰۲۱ را برای به پایان رساندن نصب یک پلتفرم علمی اروپایی و تکمیل کار طولانی مدت ارتقای باتری انجام خواهند داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از ارث اسکای، دو فضانورد ناسا به نام‌های "ویکتور گلاور" و مایک هاپکینز" فردا دوشنبه، ۱ فوریه ۲۰۲۱، دومین پیاده روی فضایی سال ۲۰۲۱ را انجام خواهند داد. اولین راهپیمایی فضایی در ۲۷ ژانویه انجام شد. دومین پیاده‌روی فضایی که در حال حاضر انجام آن برای یک فوریه برنامه‌ریزی شده است برای اتمام ماژول کلمبوس آژانس فضایی اروپا(ESA) و ارتقای دو بخش آن و آماده کردن خرپای سمت چپ ایستگاه فضایی برای ارتقای سیستم برق در آینده انجام خواهد شد. پس از اتمام به روزرسانی‌ها در ماژول کلمبوس، هاپکینز و گلاور قلاب ثابت آویزان(grapple fixture bracket) را که در سمت چپ خرپا قرار دارد را برای آماده سازی سیستم برق در آینده، خواهند برداشت.

در صورت موفقیت در این پیاده‌روی و تکمیل کار ارتقای باتری، آنها یک پروژه تعویض باتری چهار ساله را به پایان خواهند رساند و سه دوربین جدید نیز نصب خواهند کرد.

ناسا این عملیات را به صورت زنده پوشش خواهد داد و برنامه ناسا از ساعت ۵:۳۰ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی(ساعت ۱۴ به وقت تهران) آغاز می‌شود. اما پیاده‌روی فضایی حدود ۷ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی(۱۵:۳۰ به وقت تهران) آغاز خواهد شد و حدود ۶ ساعت و نیم طول خواهد کشید.

ناسا تمرکز این پیاده‌روی فضایی را بر روی انجام وظایف مختلف تعیین کرده است که می‌توان به  نصب صفحه آداپتور باتری لیتیوم یون نهایی بر روی خرپای پورت ۴(P۴)، برداشتن قلاب ثابت آویزان خرپا چپ، جایگزینی یک دوربین جدید در خرپا راست، نصب یک دوربین جدید با کیفیت بالا در آزمایشگاه "دستینی"(Destiny) و جایگزینی اجزای سیستم دوربین بازوی رباتیک ژاپنی در خارج از ماژول کیبو اشاره کرد.

هاپکینز برای پیاده‌روی فضایی به عنوان فضانورد شماره یک تعیین شده و لباس فضایی او راه راه قرمز خواهد بود. گلاور نیز دومین فضانورد است که یک لباس فضایی که راه راه نیست بر تن خواهد داشت. این چهارمین پیاده روی فضایی هاپکینز و دومین پیاده روی فضایی گلاور خواهد بود.

ارسال به دوستان
راه قطعی تشخیص کبد چرب کدام است؟ آزمایش یا سونوگرافی؟ هشدار دانشمندان: وضعیت اقلیمی زمین به نقطه بی‌بازگشت نزدیک شده است سکنجبین؛ نوشیدنی پیشنهادی طب ایرانی برای تعادل مزاج در رمضان هفت خوراکی که بهتر است همین حالا در برنامه غذایی‌تان بگنجانید شلیک مرگبار از لوله اژدر؛ زیردریایی‌های مخفی چین به سرعت هایپرسونیک رسیدند! زنجبیل یا نعناع؛ کدام یک برای رفع حالت تهوع بهتر است؟ پهلوی‌ها به روایت دست اول یک شاهزاده قاجاری مغز چگونه کلمات را تفکیک می‌کند؟ کشف سیگنالی که نقش کلید اسپیس را دارد سکته هشداردهنده چیست؟؛ در صورت داشتن این علائم فوراً به اورژانس زنگ بزنید! جزئیات خواندنی آخرین ناهار بختیار در کاخ نخست‌وزیری قبل از فرار چرا عربستان و امارات با وجود بیابان‌های وسیع، سالانه میلیون‌ها تن شن و ماسه وارد می‌کنند؟ فیل‌ها بدون سبیل‌های روی خرطومشان تقریباً نابینا هستند جنگنده‌های مدرن امروزی چطور از شناسایی شدن توسط رادار جلوگیری می‌کنند؟ شقایق فراهانی: یواشکی گلشیفته را نشان دادم مزخرف مثل مدیران، سرمربی و البته بازیکنان استقلال