فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۶۹۹۳۲
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۲۱-۱۱-۱۳۹۹
کد ۷۶۹۹۳۲
انتشار: ۱۳:۰۵ - ۲۱-۱۱-۱۳۹۹

داور سرشناس انگلیسی تهدید به مرگ شد

داور سرشناس انگلیسی تهدید به مرگ شد
کارت قرمز هر دو بازیکن پس از این مسابقات توسط لیگ برتر بخشیده شد و طبق برنامه، او قرار است مسابقه چهارشنبه شب لستر و برایتون در مرحله پنجم جام حذفی را قضاوت کند.

مایک دین داور مشهور انگلیسی تهدید به قتل شد.

به گزارش ایلنا، پس از اینکه مایک دین در دو دیدار اخیر خود قضاوت‌های بحث بر انگیزی داشت و در مسابقه تیم‌های منچستریونایتد و ساوتهمپتون بدنارک را با کارت قرمز جریمه کرد و سپس در مسابقه فولام و وستهم، توماس سوچک را اخراج کرد، او و خانواده‌اش توسط هواداران به مرگ تهدید شدند.

کارت قرمز هر دو بازیکن پس از این مسابقات توسط لیگ برتر بخشیده شد و طبق برنامه، او قرار است مسابقه چهارشنبه شب لستر و برایتون در مرحله پنجم جام حذفی را قضاوت کند؛ با این وجود این داور ۵۲ ساله، پلیس کشور انگلیس را از این تهدید‌ها آگاه کرده و خواستار این شده که در مسابقات هفته آینده لیگ برتر قضاوت نداشته باشد.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
captcha
شعار تندروها در جلسه وزیر ارشاد: «قانون حفظ حجاب، ابلاغ باید گردد» وقتی دانش در دانشگاه متوقف می‌شود/ چرا علم به ثروت تبدیل نمی‌شود؟ وزیر ارشاد متولی گشت ارشاد نیست! تلفات بی‌سابقه گرما در آلمان وزیر کار: شیوه عرضه کالابرگ تغییر نمی‌کند سخنگوی دیوان محاسبات: ترک‌فعل دستگاه‌ها در موضوع بنزین را بررسی می‌کنیم پزشکیان امشب با مردم سخن می گوید از تولید روغن تا تأمین برق؛ راهکار بدیع شرکت اوکراینی برای مقابله با بحران انرژی فرو‌ریزش بخشی از خیابان نشاط اصفهان/ حفره‌ای به عمق ۵ متر ایجاد شد دبیرکل سازمان بین‌المللی دریانوردی: ۶ هزار دریانورد در ۴۰۰ کشتی همچنان در تنگه هرمز گرفتار مانده‌اند درگذشت ژاله عابر، نوازنده پیشکسوت موسیقی ایرانی کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم گسترش خشکی در دریای خزر/ هزار هکتار زمین از زیر آب بیرون آمد مسؤولیت دولت در قبال پایداری و توسعه صنعتِ پرداخت  داستان جولین؛ نیم‌قرن فاصله میان التماس «دالی پارتن» و هشدار «بیانسه»