فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۷۲۴۸۱
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۲ - ۰۶-۱۲-۱۳۹۹
کد ۷۷۲۴۸۱
انتشار: ۱۶:۰۲ - ۰۶-۱۲-۱۳۹۹

چین: لغو تحریم‌های ایران راه خروج از بن‌بست مسئله توافق هسته‌ای است

وانگ وانبینسخنگوی وزارت امور خارجه چین در کنفرانس خبری امروزش بر اهمیت لغو تحریم های ایران در حل و فصل مسائل پیرامون توافق هسته ای تاکید کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری عرب نیوز،  وانگ وانبین سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز چهارشنبه در کنفرانس خبری روزانه اش گفت: موقعیت پیرامون مسئله هسته ای ایران با تمام فرصت ها و چالش های پیرامون آن، در مقطعی بحرانی قرار دارد. 
وانبین در این راستا ادامه داد: ما همیشه باور داشته ایم که بازگشت آمریکا به توافق هسته ای و لغو تحریم ها علیه ایران راه عبور از بن‌بست مسئله توافق هسته ای ایران هستند. 
بر اساس این گزارش،  اظهارات سخنگوی وزارت امور خارجه چین در پی این مطرح می شود که جو بایدن گفته قصد دارد در صورت «بازگشت ایران به پایبندی کامل به توافق هسته ای»، آمریکا را به این توافق بازگرداند که دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا در سال ۲۰۱۸ با ناقص تلقی کردن توافق هسته ای از آن خارج شده و تحریم های متعددی را بر ایران اعمال کرد. 
تقاضای بازگشت ایران به پایبندی به توافق هسته ای در حالی مطرح می شود که ایران در نتیجه خروج دولت آمریکا از توافق هسته ای، متحمل شدن تحریم های اقتصادی و تعلل کشورهای اروپایی در عمل به تعهداتشان در زمینه کاهش تاثیر این تحریم ها و عادی سازی روابط اقتصادی با ایران، برخی تعهدات داوطلبانه اش در توافق هسته ای را کاهش داد.

البته به گفته مقامات کشورمان، این اقدامات در صورت پایبندی تمامی اعضای توافق به تعهداتشان، بازگشت پذیر است.

ارسال به دوستان
captcha
مهدی ترابی جراحی شد؛ غیبت ستاره ایران در جام ملت‌های آسیا قطعی شد بسکتبال سه‌نفره ایران در آستانه دو بازی حساس برای رسیدن به مدال ناگویا محاکمه اشرف حکیمی در فرانسه بر سر اتهام تجاوز تأیید شد محسن رضایی: قرار شد آقای عراقچی شروط ایران را به واسطه‌ها ابلاغ کنند واژگونی وانت مزدا در محور هفت‌باغ کرمان؛ ۲ فوتی و ۲۱ مصدوم وزیر نفت از افزایش سقف حقوق کارکنان عملیاتی صنعت نفت خبر داد تصادف زنجیره‌ای در محور بجنورد ـ سملقان یک کشته و پنج مصدوم داشت پزشکیان در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: نمی‌توانیم بگذاریم همه از تنگۀ هرمز بهره ببرند اما ایران از آن محروم باشد بانک ملی برای تسویه بدهی‌های معوق، بخشودگی جرایم در نظر گرفت آنچه استاد شجریان نخواند، از آنچه خواند مهم‌تر بود پیام پزشکیان به پادشاه و ولیعهد عربستان امباپه: فرانسه اجازه نمی‌دهد تا ۴۱ سالگی برای تیم ملی بازی کنم صعود ایران به رتبه هفتم بازی‌های آسیایی ناگویا با ۸ مدال عارف: رئیس‌جمهور با دست پر به نیویورک رفت نگاهی به کتاب «قبیله علیه آزادی»/ عصیان علیه توهم