فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۷۵۴۵۱
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۸ - ۲۵-۱۲-۱۳۹۹
کد ۷۷۵۴۵۱
انتشار: ۱۸:۲۸ - ۲۵-۱۲-۱۳۹۹

احوال پرسی رهبر معظم انقلاب اسلامی از بشار اسد

احوال پرسی رهبر معظم انقلاب اسلامی از بشار اسد
علی اکبر ولایتی: همکاری های دو دولت و ملت بزرگ ایران و سوریه رو به رشد و راهبردی است.

علی اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل در دیدار دکتر شفیق دیوب سفیر جدید سوریه در ایران، پیام احوال پرسی و آرزوی سلامتی مقام معظم رهبری برای رئیس جمهور سوریه را به وی ابلاغ کرد.

به گزارش ایسنا؛ علی اکبر ولایتی در این دیدار، با بیان اینکه رئیس جمهور سوریه رهبری قوی و شجاع است که با استقامت در مقابل همه حملات، دشمنی ها و توطئه ها، طی ۸ سال جنگ نابرابر تحمیل شده توسط جنایتکاران بین المللی و منطقه ای، نقش بسیار ارزشمند و مهمی در حفظ استقلال کشور سوریه ایفا کرده است، افزود: از دیدگاه مقام معظم رهبری، دکتر بشار اسد شخصیتی ممتاز و یکی از رهبران بزرگ و قابل ستایش در کشور خویش و در سطح منطقه و جبهه مقاومت می باشد؛ لذا اینجانب را مکلف فرمودند که پیام احوالپرسی معظم له را - از طریق شما - به ایشان منتقل نمایم.

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل سوریه را یکی از ستون های محور مقاومت خواند و گفت: همکاری های دو دولت و ملت بزرگ ایران و سوریه رو به رشد و راهبردی است.

ولایتی همچنین آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای اعزام گروه پزشکی متخصص و دارای تجارب بسیار ارزنده در سطح جهانی، جهت عیادت از رئیس جمهور محترم سوریه به دمشق را اعلام کرد.

در این دیدار، سفیر سوریه نیز ضمن تبریک فرا رسیدن ماه شعبان و عید نوروز به محضر مقام معظم رهبری، دولت و ملت ایران، از پیام محبت آمیز رهبر انقلاب اسلامی و حمایت های ایشان تقدیر و تشکر کرد و گفت: وضعیت سلامت رئیس جمهور سوریه بحمدالله رو به بهبود است و هم اکنون در قرنطینه خانگی، دوره نقاهت را می گذرانند.

شفیق دیوب با تأکید بر نقش بسیار سازنده و مثبت جمهوری اسلامی ایران در منطقه و سوریه، خواستار گسترش و تحکیم روابط دو جانبه در همه زمینه ها شد و افزود: این روابط نشان دهنده برادری واحترام عمیقی است که بین دو کشور وجود دارد و نقش مهمی در پیشبرد روابط دو جانبه و همچنین عزت ملل منطقه دارد و باید روز به روز افزایش و تعمیق یابد.

سفیر سوریه با اشاره به جایگاه مهم ایران در محور مقاومت گفت: ما اطمینان داریم محور مقاومت که هر روز پیروزتر و قوی تر شده است، ان شاء الله به پیروزی های دیگری در شکست دادن و بیرون راندن نیروهای ستمگر آمریکایی و صهیونیستی نیز دست خواهد یافت.

ارسال به دوستان
جای مطمئن همیشگی برای پرداخت فطریه: در گرانی کمرشکن دارو و درمان، به بیماران مبتلا به سرطان کمک کنیم سقف سوخت‌گیری بنزین تغییر کرد 29 اسفند/ 75 سال بر سر سفره‌ای که مصدق گسترد/ ملی شدن یعنی خلع ید، در مقابل دولتی شدن نیست جنگ جهانی به روایت چرچیل: چگونه آلمان در تنگنا قرار گرفت؟ سپاه: ادامه موج ۶۶ با موفقیت علیه اهدافی در قدس غربی و حیفا و پایگاه الظفره راهکارهایی برای محافظت از زنان تازه‌ زایمان کرده در حمله هوایی نخست وزیر ژاپن در کاخ سفید (عکس) سپاه: در انتظار نواختن سیلی سخت بر ناو آمریکایی جرالد فورد نشسته ایم همه‌چیز درباره وام جدید ۱۰ میلیونی بازنشستگان پیشگیری از آتش‌سوزی در دوران جنگ/ اقدامات فوری برای کاهش تلفات و حفظ ایمنی انصارالله یمن: ممکن است تنگه باب‌المندب را به روی کشورهای متجاوز ببندیم سخنگوی وزارت خارجه: تحت تجاوز بی سابقه ای هستیم؛ انتظار خویشتنداری نداشته باشید آخرین وضعیت جاده های شمال کشور نحوه فعالیت مراکز معاینه فنی در ایام تعطیلات نوروز فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: بعد از ساقط کردن F35 شگفتانه‌های دیگری برای ترامپ داریم