کد خبر ۷۷۷۲۰۱
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۱۲-۰۱-۱۴۰۰
کد ۷۷۷۲۰۱
انتشار: ۱۳:۰۲ - ۱۲-۰۱-۱۴۰۰

جهانگیری: باید همیشه از جمهوریت، انتخابات آزاد و رأی ملت صیانت کرد

جهانگیری: باید همیشه از جمهوریت، انتخابات آزاد و رأی ملت صیانت کرد

معاون اول رئیس جمهور با تبریک به مناسبت فرارسیدن روز جمهوری اسلامی گفت: جمهوریت، انتخابات آزاد و رای ملت را همیشه باید به یاد داشت و از آن صیانت کرد.

به گزارش ایسنا، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور در صفحه شخصی خود در توئیتر با اشاره به فرارسیدن ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی نوشت:

«‏امروز ١٢ فروردین است، روز ‎همه پرسی جمهوری اسلامی؛ روزی که ملت ایران به نظام برآمده از انقلاب و سه آرمان اصلی‌اش یعنی ‎آزادی، ‎استقلال و جمهوری اسلامی رای قاطع و مثبت داد. جمهوریت، انتخابات آزاد و رای ملت نخستین دستاورد قانونی ملت را همیشه باید به یاد داشت و از آن صیانت کرد.»

به گزارش ایسنا، پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷، به دعوت امام خمینی (ره) همه‌پرسی تغییر نظام حکومت ایران به نظام جمهوری اسلامی ایران در روز‌های ۱۰ و ۱۱ فروردین ۱۳۵۸ در سراسر کشور برگزار شد. ۱۲ فروردین ۱۳۵۸ نتایج این همه پرسی اعلام و ۹۸/۲ درصد واجدین شرایط در این همه پرسی به جمهوری اسلامی رای «آری» دادند. پس از آن ۱۲ فروردین ماه در تقویم به عنوان روز «جمهوری اسلامی ایران» نام گذاری شد.
پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
اگر فکر می‌کنید هر کم‌خونی‌ای با قرص آهن درمان می‌شود، این هشدار را بخوانید بمب اتمی تاکتیکی و بمب کثیف چیست؟ بررسی تفاوت دو سلاح خطرناک هسته‌ای طولانی‌ترین سفری که نور انجام می‌دهد، قبل از خروج از خورشید است ۵ قابلیت مخفی دکمه پاور اندروید که باید بدانید این همان 405 است که به برابوس پژو معروف شد (+تصاویر) تاریخ به روایت تصویر / خوابگاه دانشجویی 1910 راز رنگ قرمز کارمین؛ حشره کوشینیل چگونه دنیای رنگ ها را دگرگون کرد (+عکس) مرسدس بنز eActros؛ سری جدید کامیون های معروف آلمانی از راه رسید (+عکس) شلیک، حرکت و فرار؛ فناوری حیرت انگیز هویتزر RCH 155 آلمان (+فیلم و عکس) منظرۀ «تهران» از بالای شمس‌العماره در دوران ناصرالدین شاه حمله آمریکا به سیریک، اهواز، اندیمشک، رامشیر و بوشهر / 2 شهید در حمله به شلمچه بالگرد بی‌سرنشین و تهاجمی تاندر معرفی شد(+عکس) ۱۰ اثر زیبا و ماندگار از «مازیار» (همین الان بشنوید) تنها شلیک سلاح در فضا ۵۰ سال پیش انجام شد: ماجرای عجیب آزمایش تسلیحاتی شوروی معمار سردر دانشگاه تهران که بود؟