فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۷۷۸۳۰
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۱۶-۰۱-۱۴۰۰
کد ۷۷۷۸۳۰
انتشار: ۱۲:۳۹ - ۱۶-۰۱-۱۴۰۰

برنامه پرواز فوق العاده از تهران به لندن

برنامه پرواز فوق العاده از تهران به لندن
پرواز رفت با شماره ۷۱۱ در ساعت ۹:۲۰ روز یکشنبه ۲۲ فروردین ماه فرودگاه امام خمینی (ره) را به مقصد لندن ترک کرده و در ساعت ۱۲:۱۰ به وقت محلی در فرودگاه هیتروی لندن به زمین می‌نشیند.

مدیرکل روابط عمومی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) از انجام یک پرواز فوق العاده به مقصد لندن در ۲۲ فروردین ماه خبر داد.

به گزارش ایسنا، طی ماه‌های گذشته و با شیوع ویروس جهش یافته کرونا موسوم به کرونای انگلیسی، پروازهای ایران به و از انگلیس و برخی دیگر از کشورها به حالت تعلیق درآمد و محدودیت‌های جدیدی برای رفت و آمد مسافران خارجی تعریف شد. البته این پروتکل تنها مختص ایران نبود و در بسیاری از کشورها نیز همین رویه انجام شد. حالا پس از گذشت بیش از سه ماه از ممنوعیت و تعلیق پرواز به و از انگلستان، پروازی فوق‌العاده در حال انجام است که در هفته آینده انجام خواهد شد.

حسین جهانی -مدیرکل روابط عمومی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) - در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: طبق مجوز اخذ شده از ستاد ملی مبارزه با کرونا و سازمان هواپیمایی کشوری یکشنبه هفته آینده ۲۲ فروردین ماه پرواز فوق العاده این ایرلاین به مقصد لندن انجام می شود.

وی افزود: پرواز رفت با شماره ۷۱۱ در ساعت ۹:۲۰ روز یکشنبه ۲۲ فروردین ماه فرودگاه امام خمینی (ره) را به مقصد لندن ترک کرده و در ساعت ۱۲:۱۰ به وقت محلی در فرودگاه هیتروی لندن به زمین می‌نشیند.

مدیرکل روابط عمومی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران هما ادامه داد: پرواز بازگشت نیز ساعت ۱۴:۱۰ از فرودگاه لندن به مقصد فرودگاه امام خمینی (ره) پرواز و در ساعت ۲۳:۴۰ وارد این فرودگاه می‌شود.

جهانی درباره پروتکل‌های در نظر گرفته شده برای مسافران این پرواز، گفت: همه مسافران با سن بالای هشت سال باید قبل از سوار شدن به هواپیما تست PCR با پاسخ منفی داشته باشند و در ایران هم از آن‌ها تست گرفته می‌شود.

ارسال به دوستان
آمادگی کامل زنجیره تأمین و توزیع سوخت برای ایام نوروز 85 درصد امنیت غذایی کشور به تولید داخل وابسته است اختلال در عرضه نفت خاورمیانه زنجیره‌های تامین جهانی را مختل می‌کند سرمایه‌گذاری در آمریکا درپی جنگ با ایران متوقف می شود چند راهکار ساده برای مادران باردار در شرایط بحران / اگر مادر باردار صدای انفجار شنید چکار کند؟ هشدار آسیب پذیری گوگل برای ۳.۵ میلیارد کاربر مرورگر کروم کالابرگ کدهای ملی ۷،۸،۹ شارژ شد ثبت‌ سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۶–۱۴۰۵ + جدول زمانی قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۴ + جدول چرا برنامه ورزشی شما جواب نمی‌دهد؟ راهکار مخابرات برای بهبود دسترسی به سرویس‌های ایرانی لاریجانی: تیم اپستین دنبال سناریویی برای متهم کردن ایران است قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز یکشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۴ + جدول به جای بنزین فقط با یک گالن آب تا مقصد برانید! حسین علایی: احتمال اشغال جزایر کم است، اما ایران در آن صورت تمامی خطر قرمزها را کنار خواهد گذاشت/ احتمال ورود زمینی از کردستان و بلوچستان ضعیف است