فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۷۷۹۳۱
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۱ - ۱۶-۰۱-۱۴۰۰
کد ۷۷۷۹۳۱
انتشار: ۲۰:۲۱ - ۱۶-۰۱-۱۴۰۰

نوبخت: حقوق کارمندان دولت همسان می شود/ امسال استخدام داریم

نوبخت: حقوق کارمندان دولت همسان می شود/ امسال استخدام داریم

رئیس سازمان مدیریت برنامه و بودجه گفت: کسانی که تحت پوشش نظام مدیریت خدمات کشوری هستند قانون متناسب سازی و همسان سازی را باقوت برای آنها در سال ۱۴۰۰ اجرا خواهیم کرد.

به گزارش مهر، محمد باقر نوبخت افزود: قطعاً برای سال ۱۴۰۰ استخدام داریم و در واقع ما اجازه استخدام یک سوم تعدادی که بازنشسته می‌شوند را داریم ضمن اینکه ۵۳ هزارمجوز استخدامی که سال گذشته برای وزارت بهداشت و درمان صادرشده بود اجرایی می‌شود و همچنین هرسال برای فرهنگیان هم برنامه استخدام داریم که تعدادش را به سازمان امور اداری و استخدامی اعلام می‌کنیم.

رئیس سازمان مدیریت برنامه و بودجه ادامه داد: کسانی که تحت پوشش نظام مدیریت خدمات کشوری هستند قانون متناسب سازی و همسان سازی را باقوت برای آنها در سال ۱۴۰۰ اجرایی خواهیم کرد.

وی بیان کرد: هم‌چنین برای کسانی که در نظام تأمین اجتماعی دستمزد و مستمری دریافت می‌کنند بالغ بر ۹۰ هزار میلیارد تومان در سال جاری جهت همسان سازی حقوق‌شان پیش بینی شده است، همین‌طور قانون تسری را برای کارکنان زحمت کش زندان‌ها قطعاً اجرایی می‌کنیم.

نوبخت در ادامه گفت: همسان سازی حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز در سال‌جاری اجرایی و عملیاتی خواهد شد.

ارسال به دوستان
captcha
ابوترابی فرد: ایرانیان بار دیگر رئیس جمهور آمریکا را تحقیر خواهند کرد پزشکیان: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم جنگ را پایان دهیم/ چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟ صادرات کنسرو تن‌ماهی بلامانع شد وزیر بهداشت: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند خوانندگی زنان؛ «حلال» اما با مجازاتی شدیدتر از جعل اسناد، دایر کردن قمار خانه، غارت گروهی و آتش زدن هواپیما ! / درباره 4 سال زندان برای «هیوا سیفی زاده» بن‌بست اطلاع‌رسانی/ پایان دوران رسانه‌های دولتی را به رسمیت بشناسیم یارانه جدید دولت واریز شد دومین رای‌گیری برای انتخاب دبیرکل بعدی سازمان ملل ‌مخالفان نتانیاهو در یک قدمی پیروزی جنگ اقتصادی ترامپ چقدر می‌تواند به ایران آسیب برساند؟ نماینده مجلس: طرح خروج از NPT در مجلس در حال پیگیری است تلاش برای عرضه ۲۰هزار تن مرغ تاریخ گذشته / بخشی از آنها به بازار عرضه شد /عزل معاون دامپزشکی به دلیل مخالفت با تمدید تاریخ انقضا طراح اصلی طرح مقابله با نفوذ کیست؟ قالیباف: اگر مردم گرسنه باشند دوام نمی‌آوریم رضا نصری، حقوقدان بین الملل: جنگ اقتصادی ترامپ تنها علیه ایران نیست