۲۸ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۷۸۰۹۳
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۱۷-۰۱-۱۴۰۰
کد ۷۷۸۰۹۳
انتشار: ۱۶:۴۶ - ۱۷-۰۱-۱۴۰۰

روانچی: مذاکرات وین می‌تواند یک موقعیت برد-برد برای همه باشد

روانچینماینده کشورمان در نیویورک در پیامی توییتری با توجه به برگزاری مذاکرات وین، بر لزوم لغو تمامی تحریم های آمریکا به جهت متوقف شدن اقدامات جبرانی برجامی ایران تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، مجید تخت روانچی، نماینده کشورمان در سازمان ملل درباره مذاکرات امروز اعضای کمیسیون مشترک برجام که  در وین انجام می شود، در صفحه توییترش نوشت: ایران و گروه ۱+۴ امروز مذاکرات هسته ای را در وین از سر می گیرند. آمریکا تا کنون نتوانسته به وعده کارزار انتخاباتی جو بایدن رئیس جمهور آمریکا  مبنی بر بازگشت به برجام[توافق هسته ای] عمل کند. 
روانچی در ادامه نوشت: اگر آمریکا تمام تحریم ها را لغو کند، سپس ایران تمام اقدامات جبرانی را متوقف خواهد کرد. این می‌تواند یک موقعیت برد-برد برای همه باشد. 

هجدهمین نشست کمیسیون مشترک برجام که در روز جمعه ۱۳ فروردین به صورت مجازی آغاز شده بود، امروز از ساعت ۱۴:۳۰ دقیقه به ‌وقت محلی (۱۷:۰۰ به وقت تهران) در وین از سر گرفته می شود. 

سید عباس عراقچی، معاون سیاسی وزیر امورخارجه، ریاست هیات کشورمان را در این نشست برعهده دارد و نمایندگانی از سایر دستگاه ها از جمله بانک مرکزی، وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی، وی‌ را در این نشست همراهی می کنند. 
رایزنی های فنی در قالب نشست های کارشناسی در دو حوزه رفع تحریم ها و مسائل هسته ای از جمله مهمترین موضوعات در دستور کار این نشست می‌باشد. 

همچنین در حاشیه نشست کمیسیون، به روال معمول، جلسات دو جانبه با روسای سایر هیات‌های ۴+۱ برگزار می شود. در این چارچوب، شامگاه دوشنبه دیدار دوجانبه با چین انجام شده و صبح سه شنبه نیز دیدارهایی با هیات روسیه و اتحادیه اروپایی تنظیم شده است. 

ارسال به دوستان
تالاب مهارلو دوباره جان گرفته است (تصویری) لباس‌ های سنتی کودکان در سیبری/ مهم در انتقال سنت‌ ها و مهارت‌ ها (تصاویر) دادستان بیرجند: فرد توهین‌کننده به شهید رئیسی احضار شد بازی آمریکا با کارت ونزوئلا در مسیر مهار چین مدارس ابتدایی فیروزکوه شنبه غیرحضوری است هکرهای در دزدی ارزهای دیجیتال رکورد زدند؛ سرقت ۲ میلیارد دلاری رمزارز در سال ۲۰۲۵ پیدا شدن پهپاد ساخت روسیه در شمال‌غرب ترکیه تندباد در ایلام/ فوت یک کارگر و خسارت به عشایر، فضای سبز، سازه‌های شهری و روستایی واکنش پزشکیان به تداوم فلیترینگ، تشویق جبرائیلی و «نوشابه‌بازکردن» ابطحی آموزش مدارس و دانشگاه‌های زنجان به مدت سه روز غیرحضوری شد کمالوند: حداقل چهار بازیکن جدید جذب می‌کنیم محرومیت فوری تراکتور پس از بازی با پرسپولیس آغاز پرداخت حقوق آذر ماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران جانباختن ۷ افغانستانی در مسیر مهاجرت غیرقانونی به ایران مشاور رئیس جمهور: توافقات خوبی در حوزه کریدورها داشتیم
نظرسنجی
طنز «مهران مدیری» را بیشتر دوست دارید یا طنز «رضا عطاران» را؟