فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۷۸۵۷۰
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۲۱-۰۱-۱۴۰۰
کد ۷۷۸۵۷۰
انتشار: ۰۹:۴۴ - ۲۱-۰۱-۱۴۰۰

۲۲ مبتلا به کرونا در یک دورهمی خانوادگی در مازندران

عصر ایران
خانواده ۲۲ نفره به دلیل شرکت در یک دورهمی به ویروس کرونا مبتلا شدند و اکثر اعضای این خانواده در بیمارستان روحانی بستری هستند.

۲۲ مبتلا به کرونا در یک دورهمی خانوادگی در مازندرانشرکت در دورهمی، ۲۲ نفر از یک خانواده بابلی را به کرونا مبتلا کرد.

بر اساس اعلام روابط‌ عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، شرکت در دورهمی، ۲۲ نفر از یک خانواده بابلی را به کرونا مبتلا و تعداد زیادی از این افراد را در بیمارستان بستری کرد.

بر این اساس، متاسفانه شاهد این هستیم که تعداد زیادی از هموطنان به صورت خانوادگی به کرونا مبتلا شده‌اند و خانواده‌های زیادی به این صورت در بیمارستان آیت الله روحانی بابل بستری می‌شوند.

۲۲ مبتلا به کرونا در یک دورهمی خانوادگی در مازندران

به گفته روابط‌ عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، خانواده ۲۲ نفره به دلیل شرکت در یک دورهمی به ویروس کرونا مبتلا شدند و اکثر اعضای این خانواده در بیمارستان روحانی بستری هستند.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
captcha
استقلال؛ دو برد، دو چهره و یک سؤال بزرگ تیپ تابستانی نسیم ادبی با اکسسوری‌های خاص (+عکس) غزاله اکرمی با کلاه و کت جین در اکران کوری (+عکس) بزرگانی همچون آقای خاتمی مورد تکریم قرار گیرند / باید تغییرات جدی صورت گیرد/ خدا نیامرزد کسی را که «بگم‌بگم» راه انداخت رئیس‌جمهور کوبا: در برابر جلادهای آمریکایی پیروز خواهیم شد سخنگوی وزارت دفاع: دو برابر شدن تولید تسلیحات و تجهیزات دفاعی در یک سال گذشته حمله پهپادی روسیه به زادگاه زلنسکی/ ۱۴ کشته و ۱۲۰ زخمی ترکیه: نتانیاهو با اتهام‌زنی به اردوغان نمی‌تواند از مسئولیت جنایاتش فرار کند سرلشکر وحیدی: دشمنان هیچ‌گاه از کینه توزی و توطئه علیه ملت بزرگ ایران دست برنمی‌دارند   پایان تشکیلات خودگردان کردهای سوریه / تکمیل ادغام نیروها و نهادهای کرد سوریه در ساختار دولت مرکزی رئیس ستاد مرکزی اربعین: بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار ایرانی امسال در مراسم اربعین شرکت کردند حکم نهایی نظام وظیفه؛ بیرانوند از مهرماه سرباز است اعضای ناتو درباره تنگه هرمز گفت‌وگو کردند 4 ابزار خانگی که زمان را شکست دادند و ظاهرا تا ابد وجود خواهند داشت! (+اینفوگرافیک) تصاویری از اشیایی که هر روز می بینیم اما نمی شناسیم!
نظرسنجی
با توجه به بحرانی شدن وضعیت بنزین در ایران، شما کدام روش را برای مدیریت آن بهتر یا کم ضررتر می دانید؟