فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۷۸۸۱۷
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۲۲-۰۱-۱۴۰۰
کد ۷۷۸۸۱۷
انتشار: ۱۴:۱۳ - ۲۲-۰۱-۱۴۰۰

پلیس فتا: مراقب کلیک تان باشید

عصر ایران
با کلیک بر روی این لینک‌ها کلاهبرداران سایبری به اطلاعات شخصی کاربران دسترسی پیدا کرده یا آنان را وارد صفحات مختلف کرده و در نهایت اقدام به سوءاستفاده از اطلاعات، اخاذی و حتی کلاهبرداری از آنان می‌کنند.

پلیس فتا: مراقب کلیکتان باشیدرییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا نسبت به سوءاستفاده یا حتی کلاهبرداری از شهروندان با استفاده از لینک‌های مخرب هشدار داد.

سرهنگ علی‌محمد رجبی در گفت‌وگو با ایسنا، دراین باره گفت: یکی از مواردی که افراد سودجو با استفاده از آن به دنبال سوءاستفاده یا حتی کلاهبرداری از کاربران هستند، نرم افزار و لینک‌های مخرب است. افراد سودجو در مناسبت‌ها و به بهانه‌های مختلف اقدام به ارسال انبوه یا اشتراک گذاری لینک‌های مخرب در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی کرده و هربار تحت عناوینی نظیر عیدی، پرداخت یارانه، ثبت نام خودرو و دیگر موضوعات روز جذاب، سعی در تشویق کاربران برای کلیک به روی لینک دارند.

با یک کلیک به اطلاعات کاربر دست پیدا می کنند

وی با بیان اینکه این لینک ها گاهی به شکل مستقیم و گاهی در پوشش عکس و ... مخاطب را به صفحات جعلی یا کدهای دستور مخرب هدایت می‌کند، گفت: با کلیک بر روی این لینک‌ها کلاهبرداران سایبری به اطلاعات شخصی کاربران دسترسی پیدا کرده یا آنان را وارد صفحات مختلف کرده و در نهایت اقدام به سوءاستفاده از اطلاعات، اخاذی و حتی کلاهبرداری از آنان می‌کنند.

به گفته رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا، مجرمان سودجو گاهی با ارسال نرم افزارها نیز دست به اقدامی مشابه می‌زنند از این رو لازم است که کاربران فضای مجازی و اینترنت از بازکردن لینک‌های ناشناس یا حتی نصب نرم افزار از منابع غیرمعتبر خودداری کنند تا در دام چنین سودجویانی نیفتند.

ارسال به دوستان
captcha
جدیدترین خبر از مهدی فخیم‌زاده (+عکس) عقب‌نشینی جشنواره ونیز از تصمیم جنجالی پیامی که حسین موسویان از رهبر شهید خواست بعد از خواندن معدوم کنند بهترین نوشیدنی صبحگاهی برای کمک به دفع مدفوع؛ غیر از قهوه + یک ترفند ساده برای دفع راحت‌تر یک برخورد بزرگ در راه است؟ / هشدار درباره شلوغی مدار پایینی زمین امارات، حمله ایران به پایگاه المنهاد را انکار کرد آیا اگر مخاط بینی را فین نکنیم و قورت بدهیم ضرر دارد؟ قیمت های دیوانه وار ارز، سکه و طلا در بازار آزاد تهران طرح صیانت در لباس جدید جهان تقریبا جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران را نادیده گرفت واکنش غریب‌آبادی به حمله آمریکا به لارک: قاطعانه پاسخ خواهیم داد اسنپ‌پی در حال تلاش برای مطرح نشدن پرونده انحصار در سازمان نظام صنفی رایانه‌ای است دریانوردی هرمزگان: توقیف یک کشتی در خلیج فارس به دلیل تخلیه مواد نفتی حمله یمن به کشتی‌های عربستان سعودی در دریای سرخ بازگشت حملات ایران و آمریکا بعد از یک ماه آرامش / ادامه جنگ و صلح