۲۷ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۰۲:۰۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۸۱۴۰۳
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۰۷-۰۲-۱۴۰۰
کد ۷۸۱۴۰۳
انتشار: ۱۲:۲۰ - ۰۷-۰۲-۱۴۰۰

دستور به وزیر اطلاعات درباره فایل ظریف/ دزدیده شد

  سخنگوی دولت از دستور رییس جمهوری به وزارت اطلاعات برای شناسایی عوامل انتشار فایل صوتی گفت و گوی وزیر امور خارجه خبر داد و گفت: این ربایش اسناد توطئه‌ای علیه دولت، نظام، انسجام داخلی، نهادهای کارآمد و سرافراز ما در میدان‌ها و همچنین توطئه ای علیه منافع ملی ماست.

  سخنگوی دولت از دستور رییس جمهوری به وزارت اطلاعات برای شناسایی عوامل انتشار فایل صوتی گفت و گوی وزیر امور خارجه خبر داد و گفت: این ربایش اسناد توطئه‌ای علیه دولت، نظام، انسجام داخلی، نهادهای کارآمد و سرافراز ما در میدان‌ها و همچنین توطئه ای علیه منافع ملی ماست.

به گزارش  ایرنا، علی ربیعی روز سه شنبه در نشست خبری با اشاره به انتشار فایل صوتی صحبت‌های وزیر امور خارجه و حواشی آن گفت: این فایل صوتی توسط تلویزیون کینه توز که با دلارهای نفتی اداره می‌شود و از روز تاسیس طرفدار سرسخت رنج و تهدید مردم ایران بوده است، منتشر شد، این امر نشانگر توطئه آمیز بودن ربایش و پخش گزینشی این مصاحبه است.

وی افزود: رییس جمهور به وزارت اطلاعات دستور دادند عوامل توطئه را شناسایی کنند، این ربایش اسناد توطئه‌ای علیه دولت، نظام، انسجام داخلی، نهادهای کارآمد و سرافراز ما در میدان‌ها و همچنین توطئه ای علیه منافع ملی ماست.

سخنگوی دولت با بیان اینکه ما منتظر خواهیم بود ظریف به ایران بازگردد و ایشان حتما توضیحات لازم در خصوص سوء برداشت‌ها را ارائه می کند، اظهار کرد: این فایل در واقع برش‌های گزینشی از یک گفت وگویی بسیار طولانی است که با جهت‌گیری‌های شیطنت آمیز مختلف منتشر شد.

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری اضافه کرد: این گفت و گو بخشی از برنامه آنسوی دولت با موضوع گزارش و روایت خدمات و اقدامات و چالش‌های و دستاوردهای دولت‌های یازدهم و دوازدهم بود که زیر نظر مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری مصاحبه هایی را با وزیران و معاونان رییس جمهور در چهارچوب تاریخ شفاهی دولت‌های یازدهم و دوازدهم انجام شده است.

ربیعی ادامه داد: بنا بود که فایل کامل نسخه صوتی تصویری و مکتوب گفت و گوها در دفتر هیات دولت با درجه طبقه بندی آرشیو شود و یک نسخه گزیده از هر گفت وگو با توافق مصاحبه شونده‌ها در یک نهاد مطالعاتی آرشیو و سپس منتشر و در دسترس عموم قرار گیرد.

وی افزود: در مورد مصاحبه با ظریف، فایل گفت وگو با ایشان به دلیل روشن که همه ابعاد آن روشن نیست، ولی توطئه آمیز بودن آن روشن است، توسط افرادی که هویت آنان در حال بررسی است به سرقت رفت و منتشر شد.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: جمع بندی فعالیت‌ها و اقدامات در پایان همه دولت‌ها امری مرسوم بوده است و این بار با نگاه نوآورانه با دو هدف انتقال تجارب با هدف آسیب‌شناسانه و سپس مستندساختن فعالیتها و اقدامات دولت هم برای ثبت تاریخی و هم مطالعه علاقه مندان به شکل انتشار عمومی پیش بینی شده بود. 

ارسال به دوستان
زمان طلایی مصرف چای؛ عوارض خطرناک مصرف چای کهنه برای معده کره ماه دقیقاً از چه موادی ساخته شده است؟ الهام اخوان: نبوغ پیمان قاسم خانی دچار رسوب شده است/ همیشه نیشم باز است پایین‌ترین شهر جهان عجیب‌ترین رکورد تاریخ بشر را دارد شگفتی بزرگ در کوپا دل ری؛ راسینگ با درخشش «آرانا» ویارئال را حذف کرد شب عجیب عثمان دمبله در دوحه؛ از دریافت جایزه فیفا تا شلیک پنالتی به آسمان وداع نمایندگان اسنوکر ایران با مسابقات آزاد اسکاتلند؛ وفایی مغلوب نبوغ مارک سلبی شد دانشگاه‌های بوشهر غیر حضوری شدند آتش‌بازی المپیاکوس در جام حذفی یونان؛ پیروزی شش‌گله در شب حضور طارمی پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام بین‌قاره‌ای ۲۰۲۵ شد؛ پاریسی‌ها در دوحه تاج‌گذاری کردند برتری متزلزل اتلتیکومادرید مقابل تیم دسته چهارمی/ صعود سخت شاگردان سیمئونه به مرحله بعد کشف اسرار مثلث برمودا پس از قرن ها ابهام (+عکس) زلزله در نیمکت سعودی؛ هروه رنارد در آستانه اخراج از تیم ملی عربستان افتتاح صحن حضرت زهرا(س) در نجف، با حضور رئیس دفتر رهبر انقلاب (+عکس) دوئل شماره‌یک‌ها در جام حذفی؛ نبرد سرنوشت‌ساز بیرانوند و نیازمند در قله حساسیت