فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۸۲۱۸۹
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۱۲-۰۲-۱۴۰۰
کد ۷۸۲۱۸۹
انتشار: ۱۰:۵۶ - ۱۲-۰۲-۱۴۰۰

وام ۱۲۰ میلیون تومانی بافت فرسوده ابلاغ شد

افزایش تسهیلات نوسازی بافت فرسوده به ۱۲۰ میلیون تومان در کلانشهرها و وام ودیعه اسکان موقت برای متقاضیان نوسازی واحدهای فرسوده به ۴۰ میلیون تومان به وزارت راه ابلاغ شد.

وام ۱۲۰ میلیون تومانی بافت فرسوده ابلاغ شد

به گزارش ایلنا، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور مصوبه هیئت دولت در خصوص افزایش تسهیلات نوسازی بافت فرسوده در کلانشهرها و سایر شهرها و همچنین تسهیلات ودیعه اسکان موقت برای متقاضیان نوسازی این واحدها را به وزرای راه و شهرسازی، کشور، نیرو، نفت و اقتصاد، رؤسای سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و معاونان اقتصادی و حقوقی رئیس جمهور ابلاغ شد.

بر اساس این مصوبه، تسهیلات نوسازی بافت فرسوده در کلانشهرها (مشارکت مدنی دوره ساخت) به ازای هر واحد ۱۲۰ میلیون تومان و تسهیلات ودیعه اسکان موقت ۴۰ میلیون تومان تعیین شده است.

همچنین تسهیلات نوسازی بافت فرسوده در سایر شهرها به ازای هر واحد ۸۰ میلیون تومان و تسهیلات ودیعه اسکان موقت ۳۰ میلیون تومان تعیین شده است.

در این مصوبه، بانک‌ها از مکلف بودن به پرداخت این رقم معاف شده و رقم مذکور، به عنوان سقف تسهیلات نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته شده است.

نرخ سود (کارمزد) وام نوسازی بافت فرسوده در مناطق کم برخوردار مرزی ۴ درصد تعیین شد.

هیئت دولت نرخ سود تسهیلات نوسازی بافت فرسوده در سایر مناطق را معادل نصف (۵۰ درصد) نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار تعیین کرده است.

بنابراین با احتساب نرخ سود ۱۸ درصدی از سوی شورای پول و اعتبار، نرخ سود تسهیلات نوسازی بافت فرسوده ۹ درصد خواهد بود.

ارسال به دوستان
خودرو هاچ‌بک بهتر است یا سدان؟ بررسی تفاوت‌ها قبل از خرید عکس آتلیه‌ای یک خانواده تهرانی در دوران قاجار سیب هستید یا گلابی؟ ؛ شکل بدن شما چه چیزی درباره سلامتی‌تان می‌گوید؟ تاثیر شگفت‌آور یک ویتامین رایج بر یکی از کشنده‌ترین سرطان‌های مغز انگلیس ۰-۰ غنا؛ سد دفاعی کی‌روش برابر ماشین موقعیت‌سازی سه‌شیرها کپسول زمان ۷۰۰هزار ساله؛ مدفوع سنجاب‌های کانادا اسرار حیات عصر یخبدان را آشکار کرد قلب خود را با این ماده مغذی بیمه کنید دختری از ایل شاهسون با لباس‌های سنتی در دوران قاجار(عکس) ۵ چهره ماندگار که راه زنان را به دنیای مهندسی گشودند(+عکس) از جنرال موتورز تا فورد؛ برندهایی که خودروهای نظامی را برای ارتش آمریکا ساختند(+عکس) حمله سایبری به زیرساخت‌های بانکی کشور تایید شد دلاور دوستانیان کارگردان مستند درگذشت درخشش هاکی‌بازان ایرانی در روسیه؛ کسب دو مدال نقره جام تات‌نفت شکست تیم ملی هندبال ساحلی ایران در نخستین دیدار جهانی تصمیم جدید وزارت امنیت داخلی آمریکا برای تیم ملی ایران