فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۸۳۴۹۳
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۲۰-۰۲-۱۴۰۰
کد ۷۸۳۴۹۳
انتشار: ۱۳:۴۱ - ۲۰-۰۲-۱۴۰۰

آخرین وضعیت "اسدالله یکتا" ی سینما

اسدالله یکتا، بازیگری که اخیرا در صفحه شخصی خود برای آگهی و تبلیغات اعلام آمادگی کرده ، مدتی است در خانه در حال دوا و درمان است.

به تازگی اسدالله یکتا، بازیگر پیشکسوت، در صفحه شخصی خود برای انجام تبلیغات اعلام آمادگی کرده و گله‌هایی را بابت وضعیت شغلی خود مطرح کرده است. ما برای جویا شدن از وضعیت کاری این بازیگر با او تماس گرفتیم ولی در این تماس با خبر شدیم که فعلا حال جسمانی خوشی هم ندارد.

اسدالله یکتا

این بازیگر در حالی که به سختی صحبت می‌کرد، درباره حال و احوال این روزهای خود به ایسنا گفت: چند روز پیش زمین خوردم و تنفسم دچار مشکل شد و شب‌ها نفسم بند می‌آید. عکس گرفته‌ام و آزمایش هم داده‌ام و ظاهرا مشکلم جدی نیست ولی برای نفس کشیدن اذیت می‌شوم.

از آنجاکه او به سختی صحبت می‌کرد، با همسرش هم‌کلام شدیم تا حال این بازیگر را از او جویا شویم. همسر یکتا هم توضیح داد که به جز مساله زمین‌خوردگی که تنفس او را سخت کرده، معده‌اش هم دچار عفونت شده و ظاهرا مشکوک به کروناست ولی ترجیح می‌دهند به بیمارستان نرود چون محیط بیمارستان را خطرناک می‌دانند.

همسر یکتا گفت: نمی‌دانیم چه کنیم. ترجیح می‌دهیم در خانه دوا و درمان کند چون محیط بیمارستان‌ها آلوده است و در آنجا همه جور بیماری بستری می‌شود.

او ادامه داد: از خانه سینما هم تماس گرفتند و پیگیر حالش شدند و می‌خواستند که او را بستری کنند ولی ما قبول نکردیم و ترجیح می‌دهیم در خانه درمان شود.

همسر یکتا درباره وضعیت بیمه این بازیگر هم توضیح داد: از طرف خانه سینما بیمه هستیم و مشکلی از این بابت نداریم.

او درباره وضعیت کاری همسرش نیز گفت: پیشنهاد کاری هست ولی پروژه‌ها به خاطر کرونا عقب افتاده‌اند  و فعلا ایشان خانه‌نشین شده تا وضعیت بهتر شود.

در چند روز گذشته اسدالله یکتا در صفحه شخصی خود از شرایط کاری‌اش ابراز تاسف کرده  و گفته است بعد از 50 سال سابقه بازیگری، آمادگی مشارکت در تبلیغات را دارد.

او پیش‌تر هم گرفتار مشکلات اقتصادی شده و به مشاغلی دیگری روی آورده اما خودش در گفتگویی اعلام کرده صحبت کردن درباره آن مقطع از زندگی‌اش او را آزار می‌دهد و دوست ندارد درباره آن دوره مطلبی بگوید.

اسدالله یکتا

اسدالله یکتا بازیگر کوتاه قامت سینما و تلویزیون، متولد سال 1326 است که پیشینه تئاتری دارد. او در بیش از 90 فیلم سینمایی و چند مجموعه تلویزیونی به ایفای نقش پرداخته است.

از جمله فعالیت‌های او در دهه‌های اخیر بازی در فیلم‌هایی مانند «سامورایی در برلین»، «زندانی‌ها»، «چهارراه استانبول»، «دارکوب»،«نهنگ عنبر 2»، «خفه‌گی»، «ماه تی تی» ، «گشت 2»، «رسوایی»،«چند می‌گیری گریه کنی» و ... است. او با بازی در فیلم‌هایی مانند «هامون»، «بوی کافور، عطر یاس»، «گاهی به آسمان نگاه کن»، «کاکادو» و ... تجربه همکاری با کارگردان‌هایی مانند داریوش مهرجویی، بهمن فرمان‌آرا، کمال تبریزی، تهمینه میلانی و .... را دارد. بازی در مجموعه‌های تلویزیونی «چاق و لاغر»، «هزاران چشم» «فوتبالیست‌ها»،«داستان یک زندگی» «ستایش 3» و ... بخش دیگری از کارنامه بازیگری اوست.


پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
الجزیره رقم دارایی‌های مسدودشده ایران را اعلام کرد عضو کمیسیون اصل نود: اکنون باید به‌طور ویژه به حاکمیت اعتماد کنیم سپاه: ارتش و سپاه دست به ماشه آماده پاسخ قدرتمند به هرگونه تجاوز هستند خطر از هم گسیختگی زنجیره تامین جهانی در نتیجه جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران فرمانده کل ارتش: با چشمانی باز و دستانی به ماشه، آماده مقابله با هرگونه تجاوز دشمنان هستیم لبنان بعد از آتش بس با اسرائیل / خوشحالی و بازگشت به خانه / جشن و پایکوبی در ضاحیه بیروت فایننشال تایمز: ترامپ در نشست بین‌المللی امروز درباره تنگه هرمز شرکت نمی‌کند پزشکیان: سلاح هسته‌ای برای یک رژیم، اما جنگ علیه یک ملت به‌ خاطر برنامه هسته‌ای صلح‌آمیزش؟ مکرون: حزب‌الله باید سلاح‌های خود را کنار بگذارد آتش‌سوزی در یک ناو هواپیمابر آمریکا هشدار روسیه به ۴ کشور ناتو: حریم هوایی خود را به اوکراین بدهید پاسخ می دهیم ترامپ: ایران کشوری قدرتمند است و جنگجویانی سختکوش دارد/ تحولات قریب الوقوعی درباره ایران در راه است قالیباف: آتش‌بس تنها نتیجۀ پایداری حزب‌الله و وحدت محور مقاومت بود کابوس ناتمام ترامپ؛ چرا ماشین جنگی آمریکا در مرزهای ایران متوقف شد؟ بازداشت فردی پس از تلاش برای ورود به کاخ سفید