۰۶ اسفند ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۸۳۶۵۶
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۲۱-۰۲-۱۴۰۰
کد ۷۸۳۶۵۶
انتشار: ۱۲:۱۷ - ۲۱-۰۲-۱۴۰۰

ثبت نام مجدد در کنکور ارشد ۱۴۰۰ از امروز ۲۱ اردیبهشت

فرصت ثبت‌ نام جدید و ویرایش اطلاعات برای متقاضیان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۰ از امروز ۲۱ اردیبهشت ماه آغاز شد.
 
ثبت نام مجدد در کنکور ارشد ۱۴۰۰ از امروز ۲۱ اردیبهشت
 
به گزارش مهر، به دنبال تعویق آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ از خردادماه به مردادماه ۱۴۰۰ مقرر شد با توجه به تعویق صورت گرفته، امکان ویرایش اطلاعات برای افرادی که قبلاً در این آزمون ثبت‌نام کرده‌اند ایجاد شود.
 
اطلاعات ثبت‌نامی متقاضیان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۰ از روز سه شنبه ۲۱ اردیبهشت تا شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قرار می‌گیرد و متقاضیان، می‌توانند در مهلت تعیین شده نسبت به مشاهده و کنترل مجدد اطلاعات ثبت‌نامی خود اقدام و در صورت تمایل، ویرایش آنها اقدام کنند.
 
به منظور مساعدت و همراهی با متقاضیانی که قبلاً در مهلت مقرر موفق به ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۰ نشده‌اند، ترتیبی اتخاذ شد که این افراد در روزهای سه شنبه ۲۱ اردیبهشت تا شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ با مطالعه دفترچه راهنمای ثبت‌نام و اصلاحیه آن، بتوانند نسبت به ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ اقدام کنند.
 
بنا بر اعلام سازمان سنجش آموزش کشور ثبت نام جدید در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ مشمول جریمه تاخیر در ثبت نام آزمون‌ها نیست. پیش از این تعداد ۵۲۴ هزار و ۲۹۲ نفر در این آزمون ثبت نام کرده بودند.
 
آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۰ با تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا در روزهای چهارشنبه ۶ مرداد، پنجشنبه ۷ مرداد و جمعه ۸ مرداد برگزار می‌شود.
پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
نیمی از منابع آبی تهران صرف آب شرب می شود بازار مسکن در بحران؛ هزینه ساخت مسکن ۴۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان تکرار تجربه فساد ارز ترجیحی با اختصاص نفت به کالاهای اساسی و نهاده‌ها مزاج شما سرد است یا گرم؟ چطور تشخیص دهیم؟ / عوارض جبران ناپذیر مصرف خودسرانه ادویه جات رشد بی‌سابقه هزینه‌های حمل‌ونقل نفت در ۶ سال گذشته جدال‌ بر سر احداث پارک در جنگل هیرکانی دیدنی های امروز؛ از نطق سالانه ترامپ تا پایان تعطیلات سال نو چینی طرح اتصال کارت سوخت به کارت بانکی به کجا رسید؟ گروسی: در مذاکرات فردا پنج شنبه حضور دارم/ آمریکا نتیجه فوری می خواهد / ترامپ گفته اگر مذاکرات موفقیت‌آمیز نباشد، «اتفاقات بدی» می افتد بلیت سینما در این روزها نیم بها شد تنها ۷٪ آب در سد کرج است ۸۵ درصد نوزادان متولد شده در ۲۰۲۶ سهم آسیا و آفریقا است (+ اینفوگرافیک) شهریه مدارس غیردولتی چقدر می‌شود؟ چرا دسترسی به برخی بسته‌های اینترنتی محدود شد؟ افشای هشدار CIA به مدیرعامل اپل: چین شاید تا سال ۲۰۲۷ به تایوان حمله کند