فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۸۴۱۱۸
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۹ - ۲۴-۰۲-۱۴۰۰
کد ۷۸۴۱۱۸
انتشار: ۲۲:۲۹ - ۲۴-۰۲-۱۴۰۰

انتقاد از وزیر ارتباطات/ مجیدی: مسئولیت باخت داربی را می‌پذیرم

سرمربی استقلال می‌گوید اگر پنالتی روی قایدی اعلام می‌شد، شرایط داربی تغییر می‌کرد.

مجیدی

به گزارش ایسنا، فرهاد مجیدی، سرمربی استقلال در نشست خبری پس از بازی با پرسپولیس اظهار کرد: ما در هر دو نیمه برتر از پرسپولیس بودیم. فکر می‌کنم که موقعیت‌های بهتری نسبت به پرسپولیس داشتیم و آن‌ها از تک موقعیت‌هایشان استفاده کردند. داربی هم همین است و هر تیمی از تک موقعیت‌هایشان استفاده کنند، برنده می‌شود. من مسئولیت باخت در داربی را برعهده می‌گیرم و بازیکنانم خوب بازی کردند. اگر داور پنالتی دقیقه پنج روی قایدی را اعلام می‌کرد، شرایط فرق می‌کرد ولی در کل خیلی بهتر از پرسپولیس بودیم و مستحق باخت نبودیم.

وزیر ارتباطات پس از باخت استقلال در داربی ۹۵ در توئیتی نوشت "ولی بنظرم اون دو ستاره، سیاره بودند". مجیدی با اشاره به این توئیت وزیر ارتباطات ادامه داد: درباره استوری آقای جهرمی (وزیر ارتباطات) باید بگویم که باعث تاسف است زمانی که چشم خیلی از جوانان به این بازی و پیروزی تیم محبوبشان در داربی است، چنین صحبت‌هایی می‌کند. مشکلات مملکت هم به خاطر حضور چنین وزرایی است.

سرمربی استقلال درباره صحنه‌ای که استقلالی‌ها معتقد بودند روی قایدی خطای پنالتی رخ داد، بیان کرد: اگر پنالتی ما در دقیقه ۵ گرفته می‌شد، جریان بازی تغییر می‌کرد. از پرسپولیس بهتر بودیم و مستحق باخت نبودیم.

مجیدی درباره مشکل گل‌زنی تیمش توضیح داد: واقعیت همین است. من باید مشکل تیمم را پیدا کنم. ما پس از بازی‌های آسیایی تمرکز لازم را نداریم و از موقعیت‌هایمان استفاده نمی‌کنیم ولی پرسپولیس از تک موقعیتش استفاده کرد.

او در ادامه درباره دلیل عصبی بازی کردن یزدانی گفت: من عصبانیتی ندیدم.

سرمربی استقلال در پاسخ به این سوال که آیا دلیل بازی ندادن به مرادی فنی بوده است، اظهار کرد: ما روز قبل از بازی با ذوب آهن او را به خاطر کشیدگی از ناحیه دو قلو در اختیار نداشتیم. او دو، سه جلسه با ما تمرین کرد ولی به شرایط بازی نرسید.

مجیدی درباره کسب یک امتیاز از ۳ بازی آخر لیگ گفت: تمام تمرکز و نیروی ما برای جام حذفی است. به هر جهت شکست مقابل پرسپولیس برای من خیلی سخت است و خیلی تجربه‌اش نکردم. ما با تمام وجود در جام حذفی بازی می‌کنیم.

او در پایان درباره عصبی بازی کردن تیمش در نیمه دوم گفت: وقتی شرایط بازی به نفع ما بود و برخلاف جریان بازی گل خوردیم باعث شد که تمرکزمان را از دست بدهیم. شاید منظور شما از عصبانیت همین است.

ارسال به دوستان
captcha
سرنوشت تلخ رستوران دیسکو؛ از شکوه در پتروپلیس تا متروکه‌ای فراموش‌شده (+عکس) نخستین آسمان‌خراش مدرن بوسنی و هرزگوین (+عکس) "آقامجتبی" ؛ شماره جدید مجله "خط" درباره معرفی شخصیت رهبر جدید مذاکره با دشمن با دست های آلوده به خون برای من امتحان است نه امتیاز سخنگوی سپاه: افتخار پیروزی در برابر دشمن باید ثبت و به نسل آینده منتقل شود ساختمان بتنی با فرم‌های غیرمعمول در نیوزیلند (+عکس) چهره جدید رابعه اسکویی در 60 سالگی (عکس) اورویتو؛ مکانی که طی 300 سال تکمیل شد (+عکس)   دردسرهای مغفول سلبریتی‌ها در روابط با طرفداران / دختران دام پهن می‌کنند یا سلبریتی‌ها سوء استفاده؟ تمدید مهلت ثبت‌نام مسکن استیجاری در تهران و مشهد مترجمی که مترجم نبود!/ دیداری دوباره با ذبیح‌الله منصوری 6 عادت روزانه برای کمک به حفظ سطح تستوسترون هوس های غذایی؛ آیا هر هوسی نشانه کمبود در بدن است؟ کمبود ویتامین D و یک سرطان؛ ارتباطی که هنوز قطعی نیست رنگ زبان چه چیزهایی درباره سلامت ما می گوید؟