۲۸ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۰۳:۴۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۸۴۵۱۰
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۶ - ۲۶-۰۲-۱۴۰۰
کد ۷۸۴۵۱۰
انتشار: ۲۲:۲۶ - ۲۶-۰۲-۱۴۰۰

سازمان بنادر: ورود کرونای برزیلی از بندر امام صحت ندارد

مسئول هماهنگی مقابله با کرونا در سازمان بنادر و دریانوردی گفت: ورود کشتی به بندر امام خمینی با خدمه مبتلا به کرونای برزیلی صحت ندارد.

چنگیز جوادپور در گفت‌وگو با ایلنا با تکذیب خبر ورود کرونای برزیلی از طریق کشتی پانامایی در بندر امام خمینی گفت: یک فروند کشتی پانامایی از مبدا آلمان با بار جو همراه با ٢۵ خدمه هندی وارد لنگرگاه بندر امام خمینی شده‌ است. طبق روال معمول همکاران در وزارت بهداشت، قبل از ورود کشتی به بندر از خدمه این کشتی تست کرونا گرفته‌اند و تست چهار خدمه مثبت شده‌ است.

سازمان بنادر: ورود کرونای برزیلی از بندر امام صحت ندارد

مسئول هماهنگی مقابله با کرونا در سازمان بنادر و دریانوردی افزود: در حال حاضر این کشتی در لنگرگاه در خور موسی متوقف شده است و بندر اجازه پهلوگیری به این کشتی نداده‌ است.

جوادپور با بیان اینکه نمونه تست این خدمه برای شناسایی نوع ویروس کرونا به مراکز مربوطه ارسال شده است، گفت: تا به این لحظه نوع برزیلی ویروس کرونای این چهار خدمه تایید نشده است. احتمالا تا پس فردا نوع ویروس کرونای خدمه کشتی پاناما مشخصمی‌شود.

وی تاکید کرد : تا آن زمان کشتی اجازه پهلوگیری در بندر امام خمینی را ندارد. این موضوع آنقدر برای سازمان بنادر حائز اهمیت استکه تمام جوانب احتمالی را در نظر گرفته و تا پایان زمان قرنطینه اجازه ورود این کشتی به بندر را نمی‌دهد.

مسئول هماهنگی مقابله با کرونا در سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: باید نحوه و مدل قرنطینه این کشتی متناسب با نوع ویروس کرونای خدمه آن مشخص و تعیین شود.

وی گفت: تمام خدمه قرنطینه می‌شوند و پس از تعیین تکلیف آن ها کشتی حامل بار جو پهلو داده خواهد شد.

ارسال به دوستان
پیروزی بزرگ تراکتور؛ قسم به لحظه شیرین انتقام چرا کامپیوتر خاموش نمی‌شود؟ راهکارهای قطعی حل مشکل خاموش نشدن ویندوز کدام خودرو قابل‌اعتمادتر است؟ میوه ای کوچک با معجزه ای بزرگ برای قلب و اعصاب! رتبه‌بندی کشورهای جهان بر اساس سهم پول نقد در تراکنش‌های روزمره (+ اینفوگرافیک) «اثر آخرین ماه سال»؛ چگونه زمان محدود بهره‌وری را افزایش می‌دهد؟ امیر عابدینی: آقای محمد خاتمی مخالف این بود که دوباره اسم باشگاه ما پرسپولیس شود قصه‌های نان و نمک(74)/ وقتی استرسِ مصاحبه، مهم‌تر از رزومه است مهران مدیری: طنز رضا عطاران چرک است/ کمدی دوست ندارم رویایت را به خاطر برادر احمقت خراب نکن! می‌خندیدند، تحقیر می‌کردند و اخراجم را می‌خواستند؛ شکایت جنجالی کارمند رئال عذرخواهی سرمربی رئال مادرید از این جوان خستگی شیاطین سرخ از اشتباهات داوری: بس است دیگر! خودکشی ۶۱ نظامی ارتش اسرائیل از آغاز جنگ غزه فاطمه گودرزی: گوگوش به خاطر رفاقتش با بیتا فرهی، او را جایگزین من در فیلم مسعود کیمیایی کرد