فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۸۵۸۶۹
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۰۴-۰۳-۱۴۰۰
کد ۷۸۵۸۶۹
انتشار: ۱۳:۱۷ - ۰۴-۰۳-۱۴۰۰

مدیرعامل استقلال: متعجبیم که چرا اشتباهات داوری بیشتر متوجه استقلال است / شکایت از آل کثیر را مجددا پیگیری می‌کنیم

مدیرعامل استقلال: متعجبیم که چرا اشتباهات داوری بیشتر متوجه استقلال است / شکایت از آل کثیر را مجددا پیگیری می‌کنیم
یک پنالتی مسلم استقلال سوخت یک گل سالم ما مردود شد و واقعا باید فدراسیون یک فکر اساسی برای داوری مسابقات اتخاذ کند، نمی‌شود که برخی تیم‌ها از داوری سود ببرند و برخی هم مانند ما متضرر شوند.

مدیرعامل باشگاه استقلال تهران به اشتباهات بازی مقابل صنعت نفت آبادان واکنش نشان داد.

احمد مددی مدیرعامل باشگاه استقلال در گفت‌وگو با ایلنا در خصوص اشتباهات داوری در بازی شب گذشته این تیم مقابل نفت آبادان اظهار داشت: واقعا از این موضوع ناراحتیم و تعجب کرده‌ایم که چرا اشتباهات داوری بیشتر متوجه استقلال است.

وی ادامه داد: یک پنالتی مسلم استقلال سوخت یک گل سالم ما مردود شد و واقعا باید فدراسیون یک فکر اساسی برای داوری مسابقات اتخاذ کند، نمی‌شود که برخی تیم‌ها از داوری سود ببرند و برخی هم مانند ما متضرر شوند.

مدیرعامل باشگاه استقلال افزود: به نظر می‌رسد وقتی ما وارد میدان مسابقه می‌شویم باید با 12 نفر مبارزه کنیم و از این موضوع تعجب می‌کنم که اوج اشتباهات فاحش داوری این روزها گریبانگیر استقلال شده است. البته این موضوع را هم بگویم که ما معتقدیم که در این اتفاق عمدی در کار نیست اما به هر حال برای استقلالی که میلیون‌ها هوادار دارد این موضوع بسیار ناراحت کننده است.

مددی در خصوص اینکه آل کثیر نیز از سوی فدراسیون فوتبال تبرئه شد، خاطرنشان کرد: ما مجددا به کمیته محترم انضباطی فدراسیون نامه خواهیم زد و این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.

ارسال به دوستان
captcha
پزشکیان: جنگ همیشه راه‌حل عبور از مشکلات نیست قابل توجه مسافران؛ ترافیک سنگین در جاده های شمالی/ این جاده از ساعت ۱۳ امروز یکطرفه می‌شود ریدلی اسکات با «ستاره های سگی» بدترین فیلمش را ساخت مرگ ۱۴ نوزاد در آتش‌سوزی یک بیمارستان در پاکستان بانک وعده‌های ناتمام نمایش خانگی شکنجه های عجیب در پارک خرم سابق( ارم)/ وقتی داریوش اقبالی شیرجه زد داخل دریاچه برگزیده‌های جشنواره‌های کن و برلین وارد رقابت اسکار شدند سنگ مزار اکبر عبدی سرانجام نصب شد (+عکس) روی دیگر سکه بارندگی؛ چرا ۳۵ میلیون نفر همچنان با تنش آبی درگیرند؟ خواب تابستانی نوجوانان؛ بمب ساعتی که باید تا قبل از مِهر خنثی شود شجره‌نامه ۹۸ میلیون سند هویتی ایرانیان تکمیل شد تنهایی مردم در برابر ابهام بنزینی مسوولان و این‌گونه هواپیما به ایران آمد دیدنی های امروز؛ از جشنواره ماهی های قرمز تا جشن میلاد پیامبر اسلام (ص) سایه تحریم بر آزمون‌های بین‌المللی؛ سرنوشت تافل و GRE در ایران چه می‌شود؟