۲۸ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۰۳:۴۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۸۶۷۴۱
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۱ - ۱۰-۰۳-۱۴۰۰
کد ۷۸۶۷۴۱
انتشار: ۱۹:۵۱ - ۱۰-۰۳-۱۴۰۰

بودجه را روز روشن تقسيم كنيد

پدران بیش از آنکه به خاطر گرانی شرمنده زن و بچه‌شان باشند، از "دست‌کاری"‌هایی در سیستم مملکت به ستوه آمده‌اند که یک روز بودجه را هدف قرار می‌دهد، يك روز بورس را و روزی دیگر نرخ دلار را بالا و پایین می‌کند.

عصر ایران؛ سجادبهزادی- "بودجه پس از تصویب در صحن علنی مجلس دست‌کاری شد." این ادعا را چندی پیش یک نماینده مجلس انقلابی که از قضا عضو جبهه پایداری است مطرح کرد و مستقیما محمدباقر قالیباف رئیس مجلس و الیاس نادران رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰ را مخاطب قرار داد و مدعی شد که این تغییرات گسترده "با اطلاع و تایید آنها انجام شده است". آن زمان رئيس مجلس ادعاي همكار خود را قبول نكرد تا اينكه روز گذشته علی خضریان نماینده مجلس خبر داد كه "قالیباف انتقادات درباره دست‌کاری جداول بودجه را پذیرفته است وقول داده است سبك بودجه نويسي در مجلس اصلاح شود."

بودجه 1400

اگر چه این دست‌کاری خود مشتی است نمونه خروار در بودجه نویسی و نظارت مجلس؛ اما برخی هم بر این باور بودند لابد این دست‌کاری به سمت وسویی بوده که بخشی از مشکلات معیشتی مردم را حل کند؛ زیرا که فقر از در و دیوار جامعه بالا رفته است و مجلس انقلابی نیز با شعار حل مشکلات معیشتی بر سر کار آمد وهمچنان در شعارهای خود شور و نگرانی از مشکلات مردم را دارند.

اما ناگهان خبرگزاری ایرنا دست‌کاری های جداول بودجه را منتشر کرد. (و البته بعد از اعمال فشار از خروجی خود برداشت) "بخش سایبری‌های سازمان تبلیغات اسلامی ۲۰۰ میلیارد تومان / فعالان فضای مجازی صداوسیما ۱۵۰۰ میلیارد تومان! / طرح تحول قوه قضائیه ۴۰۰ میلیارد تومان / دفتر طب سنتی در وزارت بهداشت ۵۰ میلیارد تومان / شورای عالی حوزه علمیه ۱۰۲ میلیارد تومان/ شورای ایرانیان خارج از کشور ۵۰ میلیارد تومان / شورای سیاستگذاری ائمه جمعه ۵۰ میلیارد تومان."

یکی نیست به نمایندگان مجلس انقلابی بگوید حالا که کشور به گونه ای اداره می شود که می توان در روز روشن بودجه مملکت را دست‌کاری کرد کمی هم به فکر ما فقرا باشید. چرا دست‌کاری هایتان؛ به سمت وسوی معیشت مردم غش نمی‌کند؟! مگر نمی بینید که بسیاری در جامعه یکی پس از دیگری درفقر و کرونا گرفتار هستند.

این را من نمی گویم. فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران می گوید: "در تهران مشکلات اقتصادی بسیار است. بسیاری افراد شغل‌شان را از دست دادند و برخی دچار بحران‌های اقتصادی جبران‌ناپذیر شدند مثل دستفروشان و کارگران فصلی. انتظار رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی از این افراد شوخی است خیلی‌ها می‌گویند ما از فقر می‌میریم بگذارید از کرونا بمیریم".

یکی نیست از رئیس مجلس بپرسد کدام یک از این دست‌کاری های شما تناسبی با گرانی های افسارگسیخته ای دارد که برایش نگران هستید؟

مگر شما نبودید که فرمایش کردید "گرانی‌های افسارگسیخته دغدغه اصلی مردم شده و زندگی را بر مردم سخت و پدران را شرمنده وشرمسار خانواده‌ها کرده؛ گرانی های کمرشکنی که یک روز با تخم مرغ آغاز شد و حال به مرغ رسیده؛ قیمت مرغ امروز تبدیل به نمادی از ناکارآمدی و ناهماهنگی در اجرا و سیاستگذاری شده است".

بله جناب رئیس؛ پدران بیش از آنکه از گرانی شرمنده زن و بچه‌شان باشند از "دست‌کاری"‌هایی در سیستم مملکت به ستوه آمده اند که یک روز بودجه را هدف قرار می دهد، يك روز بورس را و روزی دیگر نرخ دلار را دست‌کاری می‌کند.

پيشنهاد مي كنم بودجه را در روز روشن ودر اتاق شيشه اي تقسیم كنيد تا همگان بدانند اندك ثروت باقيمانده در خزانه چگونه و در كدام بخش ها هزينه مي شود.

ارسال به دوستان
پیروزی بزرگ تراکتور؛ قسم به لحظه شیرین انتقام چرا کامپیوتر خاموش نمی‌شود؟ راهکارهای قطعی حل مشکل خاموش نشدن ویندوز کدام خودرو قابل‌اعتمادتر است؟ میوه ای کوچک با معجزه ای بزرگ برای قلب و اعصاب! رتبه‌بندی کشورهای جهان بر اساس سهم پول نقد در تراکنش‌های روزمره (+ اینفوگرافیک) «اثر آخرین ماه سال»؛ چگونه زمان محدود بهره‌وری را افزایش می‌دهد؟ امیر عابدینی: آقای محمد خاتمی مخالف این بود که دوباره اسم باشگاه ما پرسپولیس شود قصه‌های نان و نمک(74)/ وقتی استرسِ مصاحبه، مهم‌تر از رزومه است مهران مدیری: طنز رضا عطاران چرک است/ کمدی دوست ندارم رویایت را به خاطر برادر احمقت خراب نکن! می‌خندیدند، تحقیر می‌کردند و اخراجم را می‌خواستند؛ شکایت جنجالی کارمند رئال عذرخواهی سرمربی رئال مادرید از این جوان خستگی شیاطین سرخ از اشتباهات داوری: بس است دیگر! خودکشی ۶۱ نظامی ارتش اسرائیل از آغاز جنگ غزه فاطمه گودرزی: گوگوش به خاطر رفاقتش با بیتا فرهی، او را جایگزین من در فیلم مسعود کیمیایی کرد