فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۸۸۳۴۶
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۴ - ۲۰-۰۳-۱۴۰۰
کد ۷۸۸۳۴۶
انتشار: ۱۵:۴۴ - ۲۰-۰۳-۱۴۰۰

رصد خورشید گرفتگی ۱۴۰۶ را از دست ندهید

رصد خورشید گرفتگی ۱۴۰۶ را از دست ندهید

به اعتقاد کارشناسان حوزه نجوم، ایران در سال ۱۴۰۶ بهترین وضعیت خورشید گرفتگی را تجربه خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، علی ابراهیمی از فعالان حوزه نجوم در نشست مجازی "همنشینی با خورشید" با اشاره به خورشید گرفتگی امروز پنج شنبه ۲۰ خرداد گفت: این گرفت از کشور کانادا از ساعت حدود ۹ صبح به وقت جهانی آغاز شده است و اوج این گرفت در گریلند است.

وی بهترین خورشید گرفتگی جزئی که در ایران نیز قابل مشاهده است مربوط به خورشید گرفتگی سال ۱۴۰۶ دانست و خاطر نشان کرد: این گرفت خورشید در روز ۱۱ مرداد ماه سال ۱۴۰۶ رخ خواهد داد. این پدیده از کشور امریکا آغاز می‌شود و بعد از عبور از جبل الطارق وارد لیبی و مصر و عربستان خواهد شد.

ابراهیمی با تاکید بر اینکه اوج گرفت خورشید ۱۴۰۶ در مصر دانست و یادآور شد: مدت زمان گرفت در این کشور ۶.۵ دقیقه خواهد بود. علاوه بر آن ۵.۵ دقیقه این گرفت در شهر مکه است.

این فعال حوزه نجوم با اشاره به وضعیت این گرفت در ایران، اظهار کرد: شهرهای جنوب غربی کشور بهترین وضعیت رصد خورشید گرفتگی ۱۴۰۶ را خواهد داشت به گونه‌ای که شهرهای جنوب غربی کشور ۸۰ درصد گرفت را تجربه خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، در این رویداد تصاویر زنده از خورشید گرفتگی امروز پخش شد.

زمان اوج کسوف امروز  پنج شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ در ساعت ۱۰ و ۴۲ دقیقه به وقت جهانی است و در ساعت ۱۵ و ۲۳ دقیقه همین روز (به وقت ایران) ماه به وضعیت ماه نو در خواهد آمد و دوره ۲۹.۵ شبانه روزه خود را به گرد زمین کامل می‌کند.

این خورشیدگرفتگی که بیشتر مناطق شمالی کره زمین را شامل می‌شود، متعلق به ساروس (دوره) ۱۴۷ است و بیست و سومین کسوف از ۸۰ خورشیدگرفتگی این ساروس به حساب می‌آید و تا ۶۳۰ کیلومتر پهنای قرارگیری سایه در مناطق شمالی کره زمین خواهد بود و به مدت ۳ دقیقه و ۵۱ ثانیه حداکثر مدت گرفت حلقوی خواهد بود.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
بازیگر پایتخت: خیلی‌ها که ۱۸ و ۱۹ دی کف خیابان بودند این شب‌ها پرچم ایران در دست دارند رونمایی از فولکس واگن ID.3 Neo؛ بازگشت دکمه‌های فیزیکی علی ربیعی: در دوره مذاکره باید به متولیان دیپلماسی اعتماد کرد بستری شدن سینماگر قدیمی در بیمارستان تداوم حواشی پیرامون علی دایی؛ چرا اسطوره فوتبال سیبل شد؟ کشف پیکر یکی از کودکان مفقود شده دهلرانی در کانال آب کرخه ورود 455 میلیارد تومان پول حقیقی به صندوق های درآمد ثابت قوه قضائیه: توقیف اموال نیکی کریمی، مهناز افشار، مزدک میرزایی، شیرین نشاط، مستر تیستر و 63 نفر دیگر/ اتهام: همکاری با دشمن هشدار کارشناسان انرژی درباره بحران جهانی سوخت هواپیما قطع اینترنت چگونه زیرساخت‌های کشور را بی‌دفاع کرد؟ قیمت موبایل امروز شنبه 29 فروردین ۱۴۰۵ + جدول استوری راغب خواننده برای کودک گمشده در جنگ (+عکس) سازمان حفاظت محیط زیست به گزارش عصر ایران درباره پیشکش اراضی ملی به شکارفروشان واکنش نشان داد (+جوابیه عصر ایران) کشف شعری از لورکا پس از ۹۳ سال اوج تقاضای مصرف برق به ۴۱۹۹۴ مگاوات رسید