۲۴ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۸۹۴۲۱
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۱ - ۲۷-۰۳-۱۴۰۰
کد ۷۸۹۴۲۱
انتشار: ۰۸:۱۱ - ۲۷-۰۳-۱۴۰۰

تجارت کربن ۱۰ برابر بزرگتر از بازار جهانی نفت می‌شود

یکی از بزرگترین شرکتهای بازرگانی کالای جهان پیش بینی کرد بازار رو به رشد پرداخت هزینه آلایندگی کربن ممکن است بزرگتر از بازار جهانی نفت خام شود.

به گزارش ایسنا، هانا هومان، مدیر جهانی تجارت کربن در شرکت بازرگانی کالای ترافیگورا در نشست جهانی کالاهای فایننشیال تایمز اظهار کرد: بازار کربن پتانسیل آن را دارد تا ۱۰ برابر بزرگتر از بازار جهانی نفت خام شود.

بزرگترین بازرگانان کالا به دنبال فرصتهای رو به رشد در تجارت کربن و تجارت فلزات پرتقاضا در برنامه های گذار انرژی هستند.

رویترز اوایل ماه جاری به نقل از منابع آگاه گزارش کرده بود در بحبوحه تقاضای پررونقی که برای فلزات مهم در گذار انرژی وجود دارد، بازرگانان کالا و بعضی از صندوقهای سرمایه گذاری معامله گران فلزات را استخدام کرده اند تا از تقاضا برای مواد معدنی مهم بهره برداری کنند. به عنوان مثال ترافیگورا سال گذشته نخستین شرکت بازرگانی کالا بود که میز تجارت آلومینیوم کم کربن را تشکیل داد و یک واحد توسعه کسب و کار فلزات غیرآهنی راه اندازی کرد. دپارتمان مواد معدنی و فلزات غیرآهنی ترافیگورا در طول سال ۲۰۲۰ موفقترین عملکرد را ارائه کرد.

موریل شواب، مدیر مالی شرکت گانوور در نشست جهانی کالاهای فایننشیال تایمز اظهار کرد: این شرکت بازرگانی به سوی تجارت کالاهای انتقالی تغییر جهت داده است.

علاوه بر کالاهای مهم برای گذار انرژی، بازرگانان بزرگ به دنبال بهره برداری از رشد قیمت کربن در بازار رو به رشد تجارت آلایندگی کربن هستند چرا که دولتهای بیشتر متعهد می شوند سطح آلایندگی کربن را به صفر برسانند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، بزرگترین بازار کربن جهان، بازار کربن اتحادیه اروپاست که با رکوردزنی قیمت کربن به ۶۰.۵۰ دلار (۵۰ یورو) در هر تن در اوایل ماه مه روبرو شد که بیش از ۵۰ درصد رشد از ابتدای سال ۲۰۲۱ تاکنون داشته است. تحلیلگران بر این باورند که قیمتها افزایش بیشتری پیدا می کند زیرا اتحادیه اروپا قوانین سخت گیرانه تری معرفی می کند و در حال مطالعه تعیین قیمت برای کربن مربوط به حمل و نقل جاده ای و سوختهای هواپیمایی است.

ارسال به دوستان
خشم هواداران انگلیسی از قیمت‌های فیفا؛ احتمال تحریم جام جهانی ۲۰۲۶ در صورت عدم تعدیل تورم عربستان سعودی : 1.9 درصد یک «بیگانه دوست» در قلب اتریش‌! (+عکس) وصول یک همت از مطالبات بیمه ملت از صندوق بازنشستگی کشوری در آذرماه جهش چادرملو به رده سوم لیگ برتر؛ استقلال خوزستان را سه تایی کرد مدافع ازبکستانی استقلال محروم شد؛ آشورماتوف بازی با گل‌گهر را از دست داد ادامه سریال تساوی‌های استقلال؛ شگفتی‌سازان خیبر، آبی‌پوشان را متوقف کردند حمله سایبری آمریکا به شرکت نفت ونزوئلا سطح تنش میان مصر و اسرائیل وارد مرحله جدیدی شد/ مصر خواستار مهار نتانیاهو توسط واشنگتن شد تلفات سیل در مراکش به ۴۱ تن رسید پروژه بلندمدت برزیل با آنچلوتی؛ گفتگوها برای تمدید قرارداد تا سال ۲۰۳۰ آغاز شد گواردیولا در جمع افسانه‌های لیگ برتر؛ پپ به رکورد ۱۵۰ پیروزی با حداقل ۳ گل زده رسید الهام کردا از «فضای خالی» رونمایی کرد؛ حضور بازیگر با استایل پاییزی (عکس) صدور هشدار سطح زرد نسبت به بارش ناپیوسته برف و باران در تهران شاهکار نئوگوتیک در دانشگاه پیتسبورگ؛ از برجسته‌ترین سازه‌های آموزشی جهان (+عکس)