فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۸۹۶۴۰
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۲۸-۰۳-۱۴۰۰
کد ۷۸۹۶۴۰
انتشار: ۱۳:۰۵ - ۲۸-۰۳-۱۴۰۰

حدادعادل: انگار ما لج کرده ایم و می خواهیم کار مملکت متوقف شود /نمی خواهیم برجام تکرار شود

حدادعادل: انگار ما لج کرده ایم و می خواهیم کار مملکت متوقف شود /نمی خواهیم برجام تکرار شود
بحث هایی که مطرح می کنند برای جلب نظر عامه مردم است ولی اینها که این بحث ها را مطرح می کنند، باید توجه داشته باشند که مجمع بر اساس کارشناسی های خود، کار می کند.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: دیدگاه اعضای مجمع این است که نمی‌خواهیم غفلت‌هایی که در تصویب برجام به وجود آمده، در مورد FATF هم تکرار شوند.

به گزارش ایلنا، غلامعلی حداد عادل که برای شرکت در انتخابات در مسجد لرزاده حاضر شده، در گفت و گو ب خبرنگار ایلنا در مورد انتقادات دولت به تصویب نشدن برخی لوایح FATF، گفت: بحث هایی که مطرح می کنند برای جلب نظر عامه مردم است ولی اینها که این بحث ها را مطرح می کنند، باید توجه داشته باشند که مجمع بر اساس کارشناسی های خود، کار می کند.

وی افزود: آقایانی که مجمع را متهم می کنند که لایحه را نگه داشته است نمی گویند چرا این کار انجام داده است انگار که ما در مجمع لج کرده ایم و می خواهیم کار مملکت متوقف شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، افزود: این در حالی که مجمع در بررسی های کارشناسی خود دلایلی دارد؛ یعنی مسائلی وجود دارد که باعث شده کارشناسی طولانی شود.

حداد عادل افزود: در یک کلام می خواهم بگویم دیدگاه اعضای مجمع این است که نمی خواهیم غفلت هایی که در تصویب برجام به وجود آمده، در مورد fatf هم تکرار شوند.

ارسال به دوستان
captcha
کره‌جنوبی گزینه اقدام نظامی در هرمز را بررسی می‌کند آکسیوس: فرمانده سنتکام دستور بررسی درباره حمله به مراسم عروسی در جنوب ایران را صادر کرد ترامپ: «آدام تِل» معاون وزیر ارتش، به‌عنوان سرپرست وزارت ارتش آمریکا منصوب خواهد شد ونس: کشورهای زیادی مخفیانه علیه ایران به ما کمک می کنند قوانین طلایی حفظ سلامت مغز کشورهای با بیشترین مستمری بازنشستگی در جهان (+ اینفوگرافیک) کشف بازی فکری ۴۶۰۰ ساله در شهرسوخته معرفی برترین نوشیدنی پس از شام برای کاهش استرس و اضطراب تصویر دیده‌نشده از مراسم «شاخسی واخسی» در تهران در دوران قاجار بهاره افشاری: می روم تراپی نشانه‌هایی که خبر از سکته کردن گوش می‌دهد چال ماهی تهران کجاست؟ ؛ راهنمای سفر یک روزه به چال ماهی / چال ماهی چقدر پیاده روی دارد؟ پارادوکس رفاه و بدبینی؛ چرا ثروتمندان دنیا اغلب از آینده ناامید هستند؟ چرا خودروهای کم‌کار هم باید هر ۶ تا ۱۲ ماه روغن موتور عوض کنند؟ «مظفرالدین شاه» و همراهان اش در امپراتوری اتریش-مجارستان؛ سال 1279(عکس)