فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۰۳۷۲
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۲ - ۰۱-۰۴-۱۴۰۰
کد ۷۹۰۳۷۲
انتشار: ۱۷:۲۲ - ۰۱-۰۴-۱۴۰۰
سخنگوی گمرک:

رجیستر موبایل‌ همراه مسافر در گمرک اجباری می‌شود

رجیستر موبایل‌ همراه مسافر در گمرک اجباری می‌شود

سخنگوی گمرک گفت: با تصمیم کمیته راهبری طرح پیشگیری از قاچاق تلفن همراه و تجهیزات دارای سیم کارت، در چهار گام زمان‌بندی شده، رجیستر انواع دستگاه‌های دارای سیم کارت در گمرک آغاز می‌شود.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از گمرک، سیدروح اله لطیفی اظهار داشت: ساعت هوشمند، بارکد اسکنر، مبدل تلفن ثابت به سیار و PDA در دو گام نخست و انواع تبلت در گام های بعدی به محض ورود به کشور توسط مسافر همانند تلفن همراه باید رجیستر شوند.

وی افزود: ساعت هوشمند از تاریخ ۱۲ تیر ماه، بارکد اسکنر، مبدل تلفن ثابت به سیار و PDA از ۱۹ تیرماه شامل رجیستر اجباری در رویه مسافری در گمرکات ورودی خواهند شد.

لطیفی خاطرنشان کرد: تبلت برند لنوو از تاریخ ۲۶ تیرماه و سایر تبلت ها از دوم مرداد ماه به شرط هماهنگی ها و تصمیمات مرتبط با دستگاه های سیاست گذار و تصمیم‌گیر ارزی به محض ورود مسافران به کشور مشمول رجیستر دستگاه های فوق می شوند.

سخنگوی گمرک گفت: با تصمیمات اخذ شده در کمیته فوق، اولویت ارزی تبلت از ۲۴ به ۲۳ تغییر می کند.

لطیفی تاکید کرد: براساس بند ۹ و ۱۰ صورتجلسه ۳۰ خرداد ماه کمیته راهبری طرح پیشگیری از قاچاق گوشی تلفن همراه و تجهیزات دارای سیم کارت، در رابطه با اجرای پروژه ملی پیاده‌سازی و اجرای فنی سامانه شناسایی گوشی تلفن همراه و تجهیزات دارای سیم کارت، گمرک جمهوری اسلامی ایران موظف شد تا نسبت به اخذ و ثبت اطلاعات دستگاه‌های همراه مسافران اقدام کند و در همین زمینه اطلاع‌رسانی را در دستور کار خود قرار دهد.

لطیفی تاکید کرد: رجیستر تلفن‌همراه مسافری همچنان به قوت خود باقی است.

به گزارش ایرنا، دولت مطابق قانون موظف به تکمیل طرح رجیستری و مشمولیت تمامی دستگاه‌های دارای سیم کارت در سال ۱۴۰۰ است. بر همین اساس، طبق بند ح تبصره ۸ قانون بودجه ۱۴۰۰ و همچنین بر اساس آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۳ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف است کلیه تبلت‌ها و ساعت‌های هوشمند بارکدخوان و مبدل ارتباطات ثابت به سیار وارداتی و تولید داخل را در سامانه هوشمند مدیریت تجهیزات سامانه‌ای (همتا) ثبت کند.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
captcha
نیوشا ضیغمی: او دیگر مرد نیست معاون وزیر خارجه خطاب به ترامپ: تا زمانی که به توهم ادامه دهید، ایران به محاصره ادامه خواهد داد پزشکیان: تفاهم‌نامه آتش‌بس با رضایت نیروهای مسلح انجام شد عراقچی: هنوز تصمیمی برای ازسرگیری مذاکرات با آمریکا گرفته نشده است نعیمه نظام دوست: مرد محبوبم گفت برو تراپی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست یحیی سریع: محل تجمع و تسلیحات نیروهای وابسته به عربستان را هدف قرار دادیم ادعای ترامپ: از نظر اقتصادی، ضربه سختی به ایران خواهیم زد/ اگر ایران حمله کند، ما ۱۰۰ برابر سخت‌تر پاسخ خواهیم داد پزشکیان: با موشک نمی‌شود ایران را از بین برد، با اختلاف می‌شود/ اینکه عیب مرا بگویید، هنر نیست خروج موفقیت‌آمیز سوزن از روده کودک ۱۰ ساله در رشت کاخ سفید: ۴۰ کشور با چین در دور زدن تعرفه‌ها همکاری می کنند ترامپ: ناو لینکلن با ناو دیگری جایگزین می‌شود شروع طوفانی استقلال با پیروزی 4 گله مقابل تازه‌وارد‌ها حملات موشکی انصار الله به بندر المخا چرا آلمان نازی دو بمب افکن را به هم چسباند؟ (+عکس)