فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۱۷۱۱
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۱۰-۰۴-۱۴۰۰
کد ۷۹۱۷۱۱
انتشار: ۱۳:۱۵ - ۱۰-۰۴-۱۴۰۰

روحانی به محسنی اژه‌ای تبریک گفت

روحانی به محسنی اژه‌ای تبریک گفت
امیدوارم با حسن تدبیر جنابعالب در رأس دستگاه قضائی، شاهد آثار و برکات فراوانی در زمینه گسترش عدالت اجتماعی بدور از هرگونه مسائل جناحی و حزبی، احقاق حقوق عمومی و شهروندی، اهتمام بیشتر در حفظ کرامت انسانی و ایجاد امنیت بیشتر برای فعالان اقتصادی و سرمایه گذاری در کشور باشیم.

رئیس جمهور در پیامی بانتصاب حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای به سمت ریاست قوه قضائیه را تبریک گفت.

به گزارش ایسنا، متن پیام حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

حجت‌ الاسلام والمسلمین جناب آقای غلامحسین محسنی اژه ای (دامت توفیقاته)

با سلام و تحیت

انتصاب شایسته جنابعالی از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به سمت ریاست قوه قضائیه را که نشان دهنده، کارآمدی و تجارب مدیریتی ارزشمندتان به ویژه در عرصه فعالیت های قضایی است، تبریک و تهنیت می گویم.

در شروع گام دوم انقلاب اسلامی و در شرایط حساس کنونی که کشور با دشمنی قدرت‌های خودکامه و استکباری مواجه است و جنگ اقتصادی و روانی آنان با هدف ایجاد شکاف در صفوف ملت و همبستگی نظام و مردم، هر روز ابعاد تازه‌ای به خود می گیرد، نقش بی ‌بدیل قوه قضائیه در تقویت سرمایه اجتماعی، اعتماد عمومی و تعمیق ارزش های اسلامی اهمیت مضاعفی دارد.

امیدوارم با حسن تدبیر جنابعالب در رأس دستگاه قضائی، شاهد آثار و برکات فراوانی در زمینه گسترش عدالت اجتماعی بدور از هرگونه مسائل جناحی و حزبی، احقاق حقوق عمومی و شهروندی، اهتمام بیشتر در حفظ کرامت انسانی و ایجاد امنیت بیشتر برای فعالان اقتصادی و سرمایه گذاری در کشور باشیم.

همچنین ضمن قدردانی از خدمات و تلاش های ارزنده و ماندگار ریاست پیشین قوه قضائیه، توفیق روزافزون شما را در تحقق منویات مقام معظم رهبری و خدمت بیشتر به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، از درگاه خداوند متعال مسألت دارم.

حسن روحانی

رئیس جمهوری اسلامی ایران

ارسال به دوستان
راهکارهای مقابله با صداهراسی در جنگ (اینفوگرافیک) توقف پخش یک سریال به خاطر شخصیتی خیالی بازگشت به عصر زغال سنگ همزمان با ادامه جنگ در تنگه هرمز نحوه فعالیت ادارات دولتی پس از تعطیلات نوروزی چگونه در شرایط استرس شدید مثل جنگ، خواب سالم‌تری داشته باشیم؟ آغاز به کار ادارات استان تهران با حضور ۲۰ درصدی کارکنان آخرین وضعیت ایرانیان جامانده در دبی مجری شبکه ۳: مردم نمی‌فهمند، فقط خودم! افزایش بناهای تاریخی خسارت‌دیده در حملات آمریکایی-صهیونی به ۱۱۴ مورد/ هماهنگی برای اعزام هیاتی از یونسکو به ایران برای بررسی میدانی نحوه فعالیت بازار سرمایه در نخستین روز کاری امسال اعلام شد مجید واشقانی: دانش‌آموزان شهید میناب نگهدار میهن هستند اختلاف بین نتانیاهو و رئیس موساد بالا گرفت ادعای CBS: ایران در کف تنگه هرمز 12 عدد "مین مهام" جاگذاری کرده است/ آنها 5 هزار مین دریایی دارند وزیر نیرو: تولید پراکنده برق در کشور از آسیب پذیری سیستم ها کاسته است اقدامات ایمنی هنگام شنیدن صدای انفجار در خیابان