۲۸ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۲۰۸۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۱۳-۰۴-۱۴۰۰
کد ۷۹۲۰۸۱
انتشار: ۱۱:۰۳ - ۱۳-۰۴-۱۴۰۰

دمای تهران به ۴۰ درجه می‌رسد

دمای تهران به ۴۰ درجه می‌رسد
امروز و فردا (۱۳ و ۱۴ تیرماه) افزایش نسبی دما در استان‌های ساحلی دریای خزر و اردبیل و روزهای سه شنبه تا پنجشنبه (۱۵ تا ۱۷ تیرماه) با شمالی شدن جریانات کاهش نسبی دما در این نواحی رخ می‌دهد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن بیان اینکه دمای هوای تهران فردا (۱۴ تیرماه) به ۴۰ درجه سانتیگراد می‌رسد از وقوع رگبارو رعد و برق در سه استان جنوبی کشور خبرداد.

صادق ضیائیان در گفت وگو با ایسنا افزود: امروز و فردا (۱۳ و ۱۴ تیرماه) در جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و شرق هرمزگان در بعد از ظهر وقوع رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت رخ خواهد داد و فردا (۱۴ تیرماه) شدت ناپایداری‌های همرفتی در این مناطق بیشتر می‌شود.

وی در ادامه گفت: امروز و فردا (۱۳ و ۱۴ تیرماه) افزایش نسبی دما در استان‌های ساحلی دریای خزر و اردبیل و روزهای سه شنبه تا پنجشنبه (۱۵ تا ۱۷ تیرماه) با شمالی شدن جریانات کاهش نسبی دما در این نواحی رخ می‌دهد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی اضافه کرد: از سه شنبه تا پنجشنبه (۱۵ تا ۱۷ تیرماه) در استان‌های ساحلی دریای خزر بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیائیان امروز(۱۳ تیرماه) در منطقه زابل وزش باد شدید گاهی خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

وی اضافه کرد: امروز تا سه شنبه (۱۳ تا ۱۵ تیرماه) شرق تنگه هرمز و دریای عمان مواج خواهد بود.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۱۴ تیرماه) صاف گاهی همراه با وزش باد با بیشترین و کمترین دمای ۴۰ و ۲۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. آسمان پایتخت سه شنبه (۱۵ تیر ماه) صاف گاهی همراه با وزش باد خواهد بود و دمای هوا در گرم‌ترین و خنک‌ترین زمان به ۴۰ و ۲۸ درجه سانتیگراد می‌رسد.

ضیائیان در پایان گفت: فردا (۱۴ تیرماه) گرمترین مرکز استان کشور اهواز با بیشترین دمای ۴۷ درجه سانتیگراد خواهد بود و شهرهای یاسوج، شهرکرد و ارومیه با بیشینه دمای ۳۵ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان‌های کشور پیش‌بینی می‌شوند.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
خبرخوانی ناصرالدین شاه؛ گوشه‌ای از زندگی سلطنتی در عصر قاجار (عکس) با این ترفندها دیگه تو ماشین تهوع نمی‌گیری! (اینفوگرافیک) راز میل شدید به صبحانه‌های شیرین مغز ما با این «ترفند» از هوش مصنوعی جلو می‌زند چرا لوگو اپل سال‌ها برعکس بود؟ داستانی که احتمالا نمی‌دانستید نقش شکلات تلخ در کُند کردن روند پیری پیروزی بزرگ تراکتور؛ قسم به لحظه شیرین انتقام چرا کامپیوتر خاموش نمی‌شود؟ راهکارهای قطعی حل مشکل خاموش نشدن ویندوز کدام خودرو قابل‌اعتمادتر است؟ میوه ای کوچک با معجزه ای بزرگ برای قلب و اعصاب! رتبه‌بندی کشورهای جهان بر اساس سهم پول نقد در تراکنش‌های روزمره (+ اینفوگرافیک) «اثر آخرین ماه سال»؛ چگونه زمان محدود بهره‌وری را افزایش می‌دهد؟ امیر عابدینی: آقای محمد خاتمی مخالف این بود که دوباره اسم باشگاه ما پرسپولیس شود قصه‌های نان و نمک(74)/ وقتی استرسِ مصاحبه، مهم‌تر از رزومه است مهران مدیری: طنز رضا عطاران چرک است/ کمدی دوست ندارم