فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۲۲۳۰
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۱۴-۰۴-۱۴۰۰
کد ۷۹۲۲۳۰
انتشار: ۱۰:۲۷ - ۱۴-۰۴-۱۴۰۰

شرایط وام ۵۰ میلیونی به معتادان بهبودیافته

شرایط وام ۵۰ میلیونی به معتادان بهبودیافته
سازمان بهزیستی وام را به دو صورت وام خوداشتغالی و کارفرمایی به افراد پرداخت می‌کند؛ وام خوداشتغالی به معنی این است که اگر فرد جواز کسب یا گواهی معتبر داشته باشد، می‌تواند وام ۵۰ میلیون تومانی را دریافت کند، اما وام کارفرمایی به این صورت است که فردی که دارای کارخانه‌ است، می‌تواند از یک تا حداکثر ۴۰ نفر از معتادان بهبود یافته را مشغول به کار کند، سازمان بهزیستی به ازای هر معتاد بهبودیافته‌ای که مشغول به کار شود، وام را به کارفرما پرداخت می‌کند.

 سرپرست مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور جزئیات شرایط پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به معتادانی که اعتیادشان را ترک کرده‌اند، تشریح کرد.

فاطمه رضوان مدنی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه سازمان بهزیستی وام ۵۰ میلیون تومانی با بهره ۴ درصد و بازپرداخت ۷ ساله به معتادانی که واجد شرایط دریافت باشند پرداخت می‌کند، درباره شرایط دریافت این وام توضیح داد: حداقل باید یکسال از پاکی این افراد (متقاضی وام) گذشته باشد، آزمایش عدم اعتیاد را در سه نوبت ارائه دهند و مباحث آماده‌سازی شغلی‌شان رعایت شده باشد؛ به این معنی که فردی که یکسال پاک شده باشد باید حتما به اداره بهزیستی شهرستان محل زندگی خود مراجعه و درخواست دهد، اداره بهزیستی نیز از سازمان تامین اجتماعی و کمیته امداد استعلام گرفته و بررسی می‌کند که فرد اشتغال به کار نداشته باشد و تحت پوشش نهادهای حمایتی نباشد.

سرپرست مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: همچنین فرد متقاضی وام باید دارای گواهی بهبودی در مرکز مجاز تحت نظارت سازمان بهزیستی باشد؛ یعنی فردی که در خانه خودش اعتیاد را ترک کرده باشد قابل قبول نیست و باید گواهی بهبودی از مراکز مجاز تحت نظارت سازمان بهزیستی دریافت کرده باشد. حضور در جلسات مشاوره مرکز و تاییدیه درمانگر در ارتباط با سلامت جسمی و روانی فرد از دیگر شروط ارائه وام است و پس از آن نیازسنجی آموزش و مشاوره شغلی برای او انجام می‌شود.

وی افزود: همچنین فرد باید دارای جواز کسب یا گواهی‌نامه معتبر موردتایید حوزه اشتغال باشد و درصورتی که فرد جواز کسب یا گواهی‌نامه معتبر موردتایید حوزه اشتغال را نداشت،‌ باتوجه به تفاهم‌نامه‌ای که سازمان بهزیستی با سازمان فنی و حرفه‌ای منعقد کرده، بهزیستی فرد را به سازمان فنی و حرفه‌ای معرفی می‌کند تا معتاد بهبودیافته به صورت رایگان آموزش‌های مهارتی متناسب با بازار کار خود را دریافت کند.

رضوان مدنی در پاسخ به این سوال که آیا برای دریافت این وام به ضامن نیاز است؟ اظهار کرد: این موضوع بسته به شرایط بانک دارد. سازمان بهزیستی این وام را فراهم کرده اما درخصوص ضامن و شرایط آن، هر بانکی شرایط خاص خود را دارد.

سرپرست مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور درخصوص بانک‌های عامل پرداخت‌کننده نیز اظهار کرد: ۲۰ بانک عامل پرداخت‌کننده این وام هستند.

وی با اشاره به اینکه این وام طبق بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه است،‌ گفت: سازمان بهزیستی وام را به دو صورت وام خوداشتغالی و کارفرمایی به افراد پرداخت می‌کند؛ وام خوداشتغالی به معنی این است که اگر فرد جواز کسب یا گواهی معتبر داشته باشد، می‌تواند وام ۵۰ میلیون تومانی را دریافت کند، اما وام کارفرمایی به این صورت است که فردی که دارای کارخانه‌ است، می‌تواند از یک تا حداکثر ۴۰ نفر از معتادان بهبود یافته را مشغول به کار کند، سازمان بهزیستی به ازای هر معتاد بهبودیافته‌ای که مشغول به کار شود، وام را به کارفرما پرداخت می‌کند.

ارسال به دوستان
captcha
  پایان تشکیلات خودگردان کردهای سوریه / تکمیل ادغام نیروها و نهادهای کرد سوریه در ساختار دولت مرکزی رئیس ستاد مرکزی اربعین: بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار ایرانی امسال در مراسم اربعین شرکت کردند حکم نهایی نظام وظیفه؛ بیرانوند از مهرماه سرباز است اعضای ناتو درباره تنگه هرمز گفت‌وگو کردند 4 ابزار خانگی که زمان را شکست دادند و ظاهرا تا ابد وجود خواهند داشت! (+اینفوگرافیک) تصاویری از اشیایی که هر روز می بینیم اما نمی شناسیم! اینترسپت: موساد متحمل شکستی سنگین در قبال ایران شد  گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و عمان  ناکامی گروه مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور رئیس کمیسیون امنیت ملی: آمریکا با عذرخواهی از مردم ایران، منطقه را ترک خواهند کرد قالیباف: همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود معاون وزیر راه: سرنوشت پل B۱ کرج به دست ۱۵ متخصص افتاد علم الهدی: آمریکا به دنبال تمامیت‌خواهی و سلطه بر ایران است ۴ کشته در پی واژگونی خودرو در جاده بانه-سقز بن‌ سلمان راهی فرانسه شد
نظرسنجی
با توجه به بحرانی شدن وضعیت بنزین در ایران، شما کدام روش را برای مدیریت آن بهتر یا کم ضررتر می دانید؟