فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۲۶۰۱
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۷ - ۱۶-۰۴-۱۴۰۰
کد ۷۹۲۶۰۱
انتشار: ۱۳:۳۷ - ۱۶-۰۴-۱۴۰۰

جهانگیری: اضافه شدن تولید برق تقریباً غیر ممکن است

عصر ایران
مهمترین کاری که وزارت نیرو باید در این زمینه انجام دهد این است که تا جایی که مقدور است مصرف را کاهش داده و فاصله موجود میان تولید و مصرف را مدیریت کند تا آثار اقتصادی، سیاسی و اجتماعی آن به حداقل برسد.

معاون اول رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه اضافه شدن تولید برق تقریباً دیگر غیر ممکن است، خاطر نشان کرد: تمام نیروگاه‌ها با تمام ظرفیت ممکن در حال تولید هستند.

به گزارش ایسنا، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری پیش از ظهر چهارشنبه در حاشیه جلسه هیئت وزیران در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره نتیجه بازدید دیروزش از مرکز پایش صنعت برق کشور، گفت: نتیجه بستگی به آثار کار دارد؛ اگر دیدید وضع بهتر شده، بدانید به دلیل تصمیماتی است که اتخاذ شده است.

وی همچنین به ارائه توضیحاتی درباره وضعیت قطعی‌های مکرر برق در سراسر کشور طی روزهای اخیر پرداخت و اظهار کرد: در حوزه برق باید با مردم صحبت کرد و وضعیت را توضیح داد؛ چراکه برق با زندگی همه مردم ارتباط دارد و مردم به این موضوع حساسیت دارند.

معاون اول رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه اضافه شدن تولید برق تقریباً دیگر غیر ممکن است، خاطر نشان کرد: تمام نیروگاه‌ها با تمام ظرفیت ممکن در حال تولید هستند. در زمینه نیروگاه‌های برق-آبی نیز وضعیت سدها برای ما مهم است و بویژه با توجه به اینکه پیش بینی می‌شود در فصل پاییز، بارندگی در وضع خوبی نیست، باید نسبت به تأمین آب شرب مردم به دقت توجه کرد تا زمانی این موضوع با مشکل روبرو نشود؛ اینها از موضوعاتی است که دولت‌ها باید بیشتر به آن توجه داشته باشند.

جهانگیری تاکید کرد: سقف حجم تولید برق مشخص است و این میزان مصرف است که افرایش می‌یابد؛ مهمترین کاری که وزارت نیرو باید در این زمینه انجام دهد این است که تا جایی که مقدور است مصرف را کاهش داده و فاصله موجود میان تولید و مصرف را مدیریت کند تا آثار اقتصادی، سیاسی  و اجتماعی آن به حداقل برسد.

وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره عدم پاسخگویی وزیر بهداشت درباره وضعیت کرونا در سیستان و بلوچستان و همچنین وزیر برق در زمینه قطعی‌های برق اخیر تصریح کرد: در این زمینه آقای رئیس جمهوری عذرخواهی کردند و وزرای برق و بهداشت و درمان نیز حتماً وزرا توضیح خواهند داد و من حتما به وزرا تاکید می‌کنم که در این زمینه توضیحاتی ارائه دهند.

ارسال به دوستان
روسیه ساخت نمونه اولیه هواپیمای مافوق صوت را آغاز کرد جنگل‌های حرا در مسیر بازگشت؛ احیای غیرمنتظره اکوسیستم‌های ساحلی جهان داستان تکامل تراکتورها، از غول‌های بخار تا ماشین‌های هوشمند امروزی (+عکس) ۲۵ شهر ایالات متحده که بیشترین محبوبیت را برای گردشگران خارجی دارند (+ اینفوگرافیک) ۸ افزودنی پرمصرف غذایی که فشار خون را افزایش می‌دهند چوگان‌بازی انگلیسی‌ها در تهران به مناسبت تولد ملکه(عکس) مهم‌ترین قطعات خودرو که باید پس از ۱۶۰ هزار کیلومتر تعویض شوند حمله آمریکا به قشم، میناب و سیریک هرمزگان / شلیک پدافند بندرعباس درآمد سالیانه ۸ شرکت اصلی سازنده هواپیما در جهان در سال ۲۰۲۵ رای شورای امنیت به بررسی بازگشت تحریم ایران اصلاحات مالیاتی در بودجه ۱۴۰۵ متناسب با شرایط کشور لندن خواستار دستیابی به توافق سریع در مذاکرات ایران و آمریکا شد وزیر علوم: دانشجویان متخلف تجمعات دی‌ماه تحت پیگردند حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل تغییر مهم در شرایط ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶