فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۲۹۰۹
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۱۸-۰۴-۱۴۰۰
کد ۷۹۲۹۰۹
انتشار: ۲۳:۰۸ - ۱۸-۰۴-۱۴۰۰

راز پولشویی باند بزرگ مواد مخدر با هوشیاری پلیس برملا شد

راز پولشویی باند بزرگ مواد مخدر با هوشیاری پلیس برملا شد
ماموران با بررسی دقیق‌تر حساب‌ها، بررسی اسناد و مدارک و کارت‌های کشف شده از متهمان در زمان دستگیری به این نتیجه رسیدند که تمامی این حساب‌ها در اختیار متهمان بوده و نقل و انتقال وجوه از عواید نامشروع حاصل از خرید و فروش مواد مخدر حاصل شده

جانشین فرمانده انتظامی خراسان جنوبی گفت: راز پولشویی باند بزرگ مواد مخدر با هوشیاری پلیس برملا و ۵۰ میلیارد ریال عواید نامشروع حاصل از مواد افیونی در بیرجند توقیف شد.

سرهنگ حسن شجاعی نسب اظهار کرد: با دریافت گزارشی از مراجع قضایی مبنی بر اینکه اعضای یکی از باندهای معروف قاچاق مواد مخدر که به اتهام حمل مواد افیونی در زندان به سر می‌برند، دارای اموال و دارایی‌های بسیاری هستند و هیچ فعالیت اقتصادی انجام نداده‌اند، این موضوع توسط ماموران پلیس پیگیری شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری پلیس، وی افزود: با توجه به نبود فعالیت اقتصادی قاچاقچیان دستگیر شده به نظر می‌رسید این اموال از راه قاچاق مواد مخدر حاصل شده که شناسایی این اموال توسط ماموران پلیس امنیت اقتصادی خراسان جنوبی پیگیری شد.

جانشین فرمانده انتظامی خراسان جنوبی گفت: ماموران با بهره‌گیری از امکانات فنی، استعلامات لازم و بررسی حساب‌های متهمان و نزدیکان آنها، چندین حساب با تراکنش‌های بالا را شناسایی کردند که در تمامی این حساب‌ها وجوه به صورت کارت به کارت واریز و برداشت شده و در یک لحظه در چندین حساب جابه‌جا و منتقل شده بود.

وی تصریح کرد: ماموران با بررسی دقیق‌تر حساب‌ها، بررسی اسناد و مدارک و کارت‌های کشف شده از متهمان در زمان دستگیری به این نتیجه رسیدند که تمامی این حساب‌ها در اختیار متهمان بوده و نقل و انتقال وجوه از عواید نامشروع حاصل از خرید و فروش مواد مخدر حاصل شده که رقم آن بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال است.

شجاعی نسب افزود: در ادامه بررسی این پرونده، ۲ دستگاه خودروی سنگین و ۲ دستگاه خودروی سواری کشف شد که گزارشی درخصوص اموال و دارایی‌های متهمان به مراجع قضایی ارسال و این اموال با دستور مقام قضایی توقیف شد.

ارسال به دوستان
captcha
امیر دریادار ایرانی: دشمن اگر بتواند میان مردم و نظام فاصله ایجاد کند، به هدف خود نزدیک می‌شود خطر بزرگ در کمین نظام حکمرانی اقتصاد ملی بابک زمانی؛ داستان‌های نورولوژیست در فغان از جنگ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد بیانیه شدیداللحن حزب الله لبنان علیه تحرکات وزارت خارجه و خزانه داری آمریکا وزیر کار: کارگران ساختمانی به‌زودی مشمول مشاغل سخت و زیان‌آور می‌شوند سخنگوی دولت: مطالب منتسب به دکتر عارف درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی بنزین صحت ندارد آمریکا یک پهپاد ریپر خود را منهدم کرد خیز ترکیه برای بازداشت نتانیاهو امام جمعه اهواز: همه می‌خواهند جمهوری اسلامی را نابود کنند و شما دنبال بنزین رفته‌اید/ در خوزستان حداقل ۵۰ مورد نخبه داریم و اگر کار به دست آن‌ها بیفتد کار را متحول می‌کنند مرزهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی نمی‌شوند؛ ۸۵ درصد تجارت ایران از جنوب انجام می‌شود-مسعود دانشمند خودرو فوق لوکس گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی ابراز تمایل سوریه برای پیوستن به پیمان مکه پدیده های شهری تهران قدیم که دیگر نمی بینیم (تصویری) ابوترابی فرد: ایرانیان بار دیگر رئیس جمهور آمریکا را تحقیر خواهند کرد