فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۳۸۵۲
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۳ - ۲۵-۰۴-۱۴۰۰
کد ۷۹۳۸۵۲
انتشار: ۱۶:۰۳ - ۲۵-۰۴-۱۴۰۰

آخرین وضعیت پانته آ بهرام بعد از ابتلا به کرونا

آخرین وضعیت پانته آ بهرام بعد از ابتلا به کرونا
رکسانا بهرام اضافه کرد: در حال حاضر خواهرم در منزل به سر می‌برد و ادامه مراحل درمان و قرنطینه را در خانه می‌گذارند.

پانته آ بهرام که به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری شده بود، با بهتر شدن حالش مرخص شد و حالا مراحل درمان را در خانه سپری می‌کند.

رکسانا بهرام، خواهر این بازیگر درباره آخرین وضعیت سلامتی او به ایسنا گفت: خوشبختانه حال پانته‌آ بهتر شده و از بیمارستان مرخص شده است.

او ادامه داد: ۳۰ درصد ریه خواهرم درگیر کرونا شده بود و به تشخیص پزشکان چند روز در بیمارستان بستری شد تا از گسترش بیماری پیشگیری شود چراکه نوع دلتای کرونا بسیار خطرناک است و جای ریسک ندارد ولی خوشبختانه پانته‌آ زود به بیمارستان مراجعه کرده بود.

رکسانا بهرام اضافه کرد: در حال حاضر خواهرم در منزل به سر می‌برد و ادامه مراحل درمان و قرنطینه را در خانه می‌گذارند.

در چند وقت اخیر اخبار متفاوتی درباره واکسینه کردن گروه‌های هنری منتشر شده است ولی ظاهرا تنها پروژه‌های تلویزیونی هستند که عوامل خود را واکسینه می‌کنند اما هنوز تصمیمی جدی درباره واکسیناسیون عوامل پروژه‌های سینمایی، تئاتری و شبکه نمایش خانگی گرفته نشده است.

ارسال به دوستان
جان‌باختن ۱۰ نفر و مصدومیت ۴۶۵ نفر در مسیرهای اربعینی ایلام تایپان داخلی؛ سمی‌ترین مار جهان (+عکس) انتخاب نیلوفر اردلان به عنوان سرمربی تیم فوتبال بانوان پرسپولیس دفتر ناتو در بغداد افتتاح می‌شود مصدومیت ۱۴ نفر به دلیل استنشاق گاز کلر در استخرهای تبریز شناسایی ۸ بیمار مبتلا به سیاه‌سرفه در بیمارستان‌های استان اردبیل بمب‌گذاری در پاکستان با ۷ کشته برخورد دو بالگرد اطفای حریق در یونان قهرمانی تاریخی بنیامین فرجی در تنیس روی میز کانتندر جوانان جهان تکذیب رسمی شایعه مسدودی حساب‌های مشتریان بانک صادرات ایران شهردار مسکو: مسئولان حمله تروریستی پاسخگو خواهند شد مفتی لبنان: رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان «نسل‌کشی مطلق» به راه انداخته است بانک مرکزی: وام‌گیرندگان با اسناد جعلی، به مراجع قضایی معرفی می‌شوند جدایی رسمی مرتضی پورعلی‌گنجی و سروش رفیعی از باشگاه پرسپولیس رده‌بندی نهایی لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۶ و جایگاه تیم ملی ایران