۱۳ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۱۳ دی ۱۴۰۴ - ۰۲:۰۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۴۳۳۳
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۲۸-۰۴-۱۴۰۰
کد ۷۹۴۳۳۳
انتشار: ۱۵:۴۷ - ۲۸-۰۴-۱۴۰۰

توصیه های وزارت بهداشت درباره مراسم عید قربان و ذبح دام

توصیه های وزارت بهداشت درباره مراسم عید قربان و ذبح دام
باید از ایجاد هرگونه تجمع و دورهمی در منازل خودداری شود. مراکز عرضه دام نیز باید در فضای باز فعالیت کنند و در فضاهای بسته نیز باید تهویه مناسب وجود داشته باشد.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت بر ضرورت خرید اینترنتی دام از مراکز مجاز و پرهیز از برگزاری مراسم و ایجاد تجمعات در عید قربان تاکید کرد.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، مهندس محسن فرهادی گفت: امسال عید سعید قربان با شرایط سخت کرونای دلتا یکی شده و لازم است شهروندان گرامی در رعایت توصیه های بهداشتی اهتمام ویژه ای داشته باشند.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: مهم ترین عوامل شیوع بیماری کرونا در جامعه تردد، تجمع و تهویه نامناسب است. کسانی که می خواهند خرید یا ذبح دام داشته باشند باید از ترددها پرهیز کرده و باید دام سالم را به شکل خرید اینترنتی از شبکه های مجاز دامپزشکی تهیه کنند.

وی ادامه داد: باید از ایجاد هرگونه تجمع و دورهمی در منازل خودداری شود. مراکز عرضه دام نیز باید در فضای باز فعالیت کنند و در فضاهای بسته نیز باید تهویه مناسب وجود داشته باشد.

معاون مرکز سلامت محیط و کار گفت: تامین شرایط لازم برای دفع بهداشتی فاضلاب، خونابه ها و پسماندهای دام نیز اهمیت ویژه ای دارد. مردم باید از خرید دام های متفرقه و ذبح آنها در ملاء عام کنار خیابانها، منازل و مغازه ها خودداری کنند.

فرهادی گفت: ذبح باید در مکان هایی که سازمان دامپزشکی با همکاری شهرداری ها تعیین و مشخص کرده اند و تحت نظر دامپزشک مستقر در محل انجام شود. 

وی افزود: رها کردن خونابه ها و پسماندهای دام به ویژه در روستاها کار غیربهداشتی است که نباید انجام شود. در این شرایط عدم توجه به توصیه های بهداشتی می تواند باعث غالب شدن سوش دلتای کرونا در جامعه شود. 

فرهادی در پایان با تاکید بر اینکه حتی در فضای باز نیز باید از ماسک استفاده کرد، گفت: تلفن 190 آماده رسیدگی به شکایات و گزارشات مردمی در کمترین زمان ممکن در خصوص موارد غیربهداشتی در عید قربان است.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
صحرا اسدالهی: در مترو دنبال شوهر بودم اظهار نظر غیر منتظره مسعود فراستی در مورد بهرام بیضایی و عباس کیارستمی چهره‌نگاری مظنونان در ۱۰ دقیقه؛ انقلاب هوش مصنوعی در پلیس ژاپن ایرنا : تجمع در اصفهان، قم، مرودشت فارس، یاسوج، مشهد و همدان / تجمع در شرق تهران (تهرانپارس و خاک سفید) / خدایاری، جانباخته است/ مراسم تدفین امیرحسام خدایاری، خداداد شیروانی و داریوش انصاری بختیاروند «دید مسی» مهم‌تر از «قدرت رهبری مارادونا» نیست فریبا نادری: من خودشیفته و خوشگلم قصه‌های نان و نمک(۸۳)/ سال نو میلادی، لالایی برای بیداران هفت نکته در مورد پیام تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران به بهانه اعتراضات آنجلینا جولی در مرز غزه: داستان‌ فلسطینی‌ها، زخمی فراتر از توصیف است (+عکس) عراقچی: اعتراضات به خاطر «تاثیر نوسانات گذرای نرخ ارز» بود /ترامپ خوب می داند که حملات مجرمانه قابل تحمل نیست پهلوان سال ایران مشخص شد انفجار در دادگاه تجدیدنظر در میمنه افغانستان عملکرد ۹ ماهه بیمه ملت؛ تولید بیش از ۱۵.۵ همت حق بیمه دادستان کل کشور پیرامون اعتراضات اخیر: عمده فشارهای معیشتی، نتیجه مستقیم تحریم‌ها است / سخنان ترامپ تهدید به توسل به زور علیه یک دولت مستقل است مراقب باشید: افزایش ارسال لینک‌های مخرب و آلوده از طریق پیامک برای برداشت غیرمجاز و جعل هویت