۰۱ اسفند ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۴۵۳۹
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - ۲۹-۰۴-۱۴۰۰
کد ۷۹۴۵۳۹
انتشار: ۱۸:۱۰ - ۲۹-۰۴-۱۴۰۰

احتمال لغو لحظه آخری المپیک توکیو قوت گرفت

احتمال لغو لحظه آخری المپیک توکیو قوت گرفت
موارد ابتلا به کووید۱۹ در توکیو و در دهکده المپیک رو به افزایش است و براساس اعلام دولت ژاپن این رویداد بدون حضور تماشاگر برگزار خواهد شد.

بدنبال افزایش موارد ابتلا به کرونا در دهکده المپیک توکیو طی ۲۴ ساعت گذشته و رسیدن آمار کلی به ۶۸ تن، رییس کمیته سازماندهی المپیک توکیو احتمال لغو لحظه آخری این رویداد را رد نکرد.

به گزارش ایرنا، شمار روبه افزایش موارد ابتلا به کرونا چالش‌های فزاینده‌ای را برای سازمان‌دهندگان این رویداد بزرگ ایجاد کرده است.

«توشیرو موتو» در یک نشست مطبوعاتی در پاسخ به اینکه آیا احتمال لغو بازی‌ها وجود دارد یا خیر گفت که وی شمار موارد ابتلا را به دقت زیر نظر گرفته و در صورت نیاز با سازمان‌دهندگان وارد مذاکره خواهد شد.

«گرینت هیوز» گزارشگر اسکای اسپورتس در توضیح اظهارات موتو گفت که خطر لغو المپیک بالا نیست.

موتو در این‌باره گفت: نمی‌توانیم در مورد شمار موارد ابتلا چه اتفاقی خواهد افتاد؛ اما اگر شاهد افزایش موارد ابتلا باشیم، به بحث و مذاکره ادامه خواهیم داد. موافقت کرده‌ایم که براساس شرایط ویروس کرونا، نشستی را برای مذاکرات پنج جانبه تشکیل دهیم. در این برهه، موارد ابتلا به کرونا شاید افزایش پیدا کند و شاید هم کم شود؛ بنابراین در صورت بروز چنین مواردی، در مورد آن فکر خواهیم کرد.

موارد ابتلا به کووید-۱۹ در توکیو و در دهکده المپیک رو به افزایش است و براساس اعلام دولت ژاپن این رویداد بدون حضور تماشاگر برگزار خواهد شد.

«توماس باخ» رییس کمیته بین المللی المپیک می‌گوید که لغو المپیک هرگز یک گزینه نبوده است.

موتو که یکی از مقامات ارشد مالی اسبق بوده و روابط نزدیکی با حزب حاکم دارد، به انتخاب دقیق و حساب شده کلمات و جملات شهرت دارد و این در حالی است که سازمان‌دهندگان به دلیل محدودیت کرونایی و نگرانی‌ها از افزایش موارد ابتلا با خشم فزاینده مردم ژاپن مواجه شده‌اند.

با تعویق یک ساله المپیک ۲۰۲۰ توکیو به دلیل شیوع ویروس کرونا، این تورنمنت قرار است از ۲۳ جولای تا ۸ آگوست ۲۰۲۱، (اول تا ۱۷ مردادماه ۱۴۰۰) و پارالمپیک نیز از ۲۴ آگوست تا پنجم سپتامبر ۲۰۲۱ (دوم تا چهاردهم شهریورماه ۱۴۰۰) در پایتخت ژاپن برگزار شود.

ارسال به دوستان
دیوان عالی آمریکا لغو تعرفه‌های جهانی ترامپ را اعلام کرد پیام تسلیت مقام معظم رهبری در پی درگذشت برادر قمی یک مقام ناتو: به ماموریتمان در عراق ادامه می‌دهیم اقدام جدید آمریکا در کشور های همسایه ایران ترامپ: حمله محدود به ایران را بررسی می‌کنم/ یا با ایران به توافق می‌رسیم یا توافقی که می‌خواهیم را به‌دست خواهیم آورد پایان کار ساپینتو در استقلال زمستان سخت ساترا؛ عکس یادگاری با تحریم اروپا و ممنوعیت برای هنرمندان داخلی! متن کامل مصاحبه عراقچی و شبکه امریکایی: با آمریکا می توانیم رابطه متفاوتی داشته باشیم، اگر خصومت پایان یابد/ هیچ ضرب‌الاجلی وجود ندارد/ ظرف یک هفته می توانیم مذاکرات جدی را آغاز کنیم عراقچی در مصاحبه با شبکه امریکایی: گام بعدی من ارائه پیش‌نویس یک توافق احتمالی به آمریکاست / آمریکا از ایران نخواسته غنی‌سازی را به‌طور دائم کنار بگذارد / تکذیب پیشنهاد تعلیق 3 ساله غنی سازی / تجمع نظامی آمریکا در اطراف ایران بی‌فایده است اعلام ترکیب پرسپولیس برای دیدار با خیبر خرم‌آباد نیروهای اوکراینی شهر نزدیک نیروگاه زاپوریژیا را گلوله‌باران کردند انگلیس به آمریکا اجازه استفاده از دو پایگاه برای حمله احتمالی به ایران را نداد لائوتارو یک ماه خانه‌نشین شد نامه ایران به شورای امنیت: در صورت تجاوز نظامی، پایگاه‌های آمریکا در منطقه «هدف مشروع» خواهند بود مقام اسبق سپاه: دستمان روی ماشه است
نظرسنجی
به نظر شما هدف آمریکا از مذاکرات اخیر با ایران چیست؟