۰۵ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۵ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۷
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۴۶۰۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۳۰-۰۴-۱۴۰۰
کد ۷۹۴۶۰۱
انتشار: ۱۲:۰۳ - ۳۰-۰۴-۱۴۰۰

دورریز 2.5 میلیارد تن مواد غذایی در جهان

دورریز 2.5 میلیارد تن مواد غذایی در جهان
برنامه محیط زیست سازمان ملل اوایل امسال برآورد کرده بود که ۹۳۱ میلیون تن مواد غذایی در سطح فروش و مصرف هدر می رود.

یافته های یک گزارش جدید نشان می دهد بیش از دو میلیارد تن مواد غذایی در جهان بدون این که مصرف شوند، دور ریخته می شوند.

به گزارش ایسنا، یافته های تحقیقات صندوق حیات وحش جهان (WWF) و شرکت بریتانیایی تسکو نشان می دهد حدود ۲.۵ میلیارد تن مواد غذایی معادل حدود ۴۰ درصد تولید، در مزارع از بین می رود یا توسط فروشندگان و مصرف کنندگان جهان دور ریخته می شود. این رقم بسیار بالاتر از برآورد قبلی از دور ریز ۱.۲ میلیارد تن مواد غذایی است.

محققان سالها تلاش کرده اند اطلاعات مربوط به گستردگی واقعی اتلاف مواد غذایی را جمع کنند که گفته می شود عامل ۱۰ درصد از انتشار گازهای گلخانه ای جهانی است. آخرین تحلیل جامعی که از میزان اتلاف و دور ریز مواد غذایی از مزارع تا سطح مصرف انجام گرفت، از سوی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در سال ۲۰۱۱ بود و میزان اتلاف مواد غذایی را ۱.۲ میلیارد تن معادل حدود ۳۳ درصد تخمین زده بود.

پیت پیرسون، مدیر جهانی امور اتلاف و ضایعات غذایی صندوق حیات وحش جهان در بیانیه ای اعلام کرد: این مشکل احتمالا بسیار بزرگتر از تصوراتی است که داشته ایم. ما سالهاست می دانیم هدر رفت مواد غذایی مشکل عظیمی است که می تواند کوچکتر شود و به نوبه خود تاثیر سیستمهای غذایی بر طبیعت و اقلیم را کاهش دهد.

برنامه محیط زیست سازمان ملل اوایل امسال برآورد کرده بود که ۹۳۱ میلیون تن مواد غذایی در سطح فروش و مصرف هدر می رود.

بر اساس گزارش بلومبرگ، در حالی که پیشتر تصور می رفت هدر رفت مواد غذایی در مزارع مشکل اصلی مناطق فقیرتر است اما این گزارش نشان داد که کشورهای درآمد بالا و متوسط اروپا، آمریکای شمالی و کشورهای صنعتی آسیا در ۵۸ درصد از هدر رفت مواد غذایی در سطح مزارع نقش دارند.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
هشدار رئیس فرهنگستان علوم درباره ریزش شدید نخبگان/از هر ۴۵۰ مقاله تنها یک اختراع ثبت می‌شود فیبر نوری هست، مودم نیست! «روح‌انگیز» اولین بازیگر زن ایران در اولین فیلمش؛ سال ۱۳۱۲ (عکس) اثرات نوشیدن بیش از حد آب دیوژن؛ فیلسوف یونان باستان که معنای بیکاری را بازتعریف کرد چگونه میلیاردر شویم؟ خالق ChatGPT پاسخ می‌دهد معمای ۱۶۶ ساله فارادی حل شد: چرا یخ قبل از ذوب شدن نیمه‌مایع است رنو و پایان محدودیت بزرگ خودروهای برقی (+عکس) نامه خانه مطبوعات به رییس مجلس برای اصلاح قانون مطبوعات با محوریت نماینده مدیران مسئول چگونه کشورهای بدون دسترسی به دریا نیروی دریایی تشکیل می‌دهند؟ علت سرریز آب از منبع انبساط خودرو چیست؟ + راه‌حل‌های کاربردی اصفهان در عصر قاجار؛ قاب ماندگار مادام دیولافوا از نقش جهان راز طول عمر ۵۰۷ ساله قدیمی‌ترین جانور منفرد دنیا سفر با گذرنامه ایرانی در ۱۰۰ سال قبل (عکس) عطسه نوری؛ چرا بعضی‌ها با دیدن نور عطسه می‌کنند؟
نظرسنجی
قوانین کنونی ازدواج و طلاق در ایران ...