فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۵۱۴۳
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۰۳-۰۵-۱۴۰۰
کد ۷۹۵۱۴۳
انتشار: ۱۵:۴۳ - ۰۳-۰۵-۱۴۰۰

تداوم تولید «شاهین» در ایام تعطیلات تابستانی صنعت خودرو

تداوم تولید «شاهین» در ایام تعطیلات تابستانی صنعت خودرومعاون وزیر صمت و رییس ایدرو در بازدید از گروه خودروسازی سایپا اجرای جسورانه توقف تولید پراید در اوج سال های تحریم و افزایش تیراژ روزانه بیش از ۱۳۰ درصدی به نسبت سال ۹۷ در سایپا را نمونه ای از قابلیت پویایی و انعطاف پذیری صنعت خودرو و تحول جدی در سایپا برشمرد. به گفته رییس دستگاه سیاست گذاری تولید خودرو کشور، توجه به شرایط سخت این صنعت ناشی از تحریم های بین المللی و محدودیت های کرونا ارزش این تغییرات را دوچندان می کند.

به گزارش سایپانیوز، محسن صالحی نیا همچنین کاهش ۹۰ درصدی تعهدات معوق خودروهای فاقد شرکای خارجی از سال ۹۸ تا کنون را نیز بسیار مهم ارزیابی و بر رعایت حداکثری حقوق مصرف کنندگان با ایفای به موقع تعهدات و افزایش کیفیت محصولات تاکید کرد .

صالحی نیا توسعه محصولات سایپا از ۴ گونه در سال ۹۷ به ۷ گونه با کیفیت تر در سال جاری را نیز نشانه ای از تلاش صنعت خودرو برای کسب رضایت بیشتر مشتریان برشمرد که اگرچه قابل تقدیر است اما باید روند بهبود خود را با شیب بیشتر دنبال کند.

معاون وزیر صمت گفت : علی رغم تکانه اولیه آغاز تحریم ها در سال های ۹۸ و ۹۹ صنعت خودرو کشور با تکیه بر تجربیات همکاری های بین المللی و تمرکز بر داخلی سازی قطعات به سطح بالاتری از توانمندی دست یافت.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا نیز در این بازدید و دیدار، حمایت های وزارت صنعت، معدن و تجارت به ویژه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران را یکی از عوامل اصلی تحولات و پیشرفت های صنعت خودرو کشور و گروه سایپا در دو سال اخیر دانست و افزود: در پایان سال ۹۷ و در نتیجه تحریم های ظالمانه، تولید خودرو به حدود ۶۰۰ دستگاه در روز رسیده بود اما پس از استقرار تیم فعلی با تلاش شبانه روزی مدیران و کارگران سایپا، در فاصله ای کمتر از دو ماه، شرایط مطلوب رقم زده شد و موفق به تولید روزانه حدود ۲۰۰۰ خودرو در سایپا بودیم.

سیدجواد سلیمانی ادامه داد: درست در همان شرایط سخت و در حالی که نزدیک به ۳۰ درصد تولیدات مشترک سایپا به دلیل قطع همکاری شرکای خارجی از چرخه تولید خارج شده بود، تصمیم به توقف تولید پراید با سهم بیش از ۷۰ درصدی از چرخه تولید گرفتیم.

سلیمانی افزود: نگرانی از اجرای این تصمیمات، علاوه بر مدیران، در بین جامعه کارگری سایپا نیز مشهود بود و برخی منتقدان نیز با اشاره به وعده‌های مدیران قبلی، توقف تولید پراید را شعاری و غیرقابل اجرا می‌دانستند.

وی اظهار کرد: با وجود همه نگرانی ها و برخی انتقادها، تصمیم به این جراحی سخت در کالبد سایپا گرفتیم و با حمایت های وزارت صمت و سازمان گسترش، همراهی زنجیره تامین و تلاش مدیران و کارگران، موفق شدیم در سال بدون پراید، تحریم های بین المللی و محدودیت های کرونایی، تیراژ تولید در سایپا را حفظ کنیم و حتی افزایش هم بدهیم.

ارسال به دوستان
ادعای CBS: ایران در کف تنگه هرمز 12 عدد "مین مهام" جاگذاری کرده است/ آنها 5 هزار مین دریایی دارند وزیر نیرو: تولید پراکنده برق در کشور از آسیب پذیری سیستم ها کاسته است اقدامات ایمنی هنگام شنیدن صدای انفجار در خیابان ادعای "پولیتیکو" : آمریکا در حال بررسی «قالیباف» به عنوان گزینه ای برای تعامل است رهبر کره شمالی: حمله آمریکا به ایران نشان داد چقدر سلاح هسته ای برای امنیت کشورها مهم است وال استریت ژورنال: اگر ترامپ تنگه هرمز را باز نکند، دوره ای از "افول آمریکا" ثبت خواهد شد تشییع 2 سرباز در سوادکوه مازندران (عکس) / آنها در حملات به سمنان و تهران به شهادت رسیدند افزایش مخالفت نیروهای آمریکایی با جنگ ایران: نمی خواهیم برای اسرائیل کشته شویم یادداشت پسر عباس کیارستمی بعد از تخریب منزل پدری‌اش در حملات هوایی به تهران گزینه خوبی روی میز نیست آقای ترامپ؛ به راه خروج نیاز دارید دفاع خبرگزاری اصولگرا از قالیباف در برابر ادعای ترامپ/ امریکا می خواست بین مسئولان شکاف بیندازد اما نتوانست «مهدی» کجاست؟ / فقط سویچ و ژاکت پیدا شد خبرنگار آمریکایی: تمام مذاکرات ایالات متحده با ایران همیشه جعلی بوده است دیدنی های امروز؛ از ادامه جنگ منطقه ای تا زنجیره محافظت مردمی نیروگاه های ایران لوفت‌هانزا پروازها به خاورمیانه را تا اکتبر متوقف کرد