فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۶۵۶۷
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۷ - ۱۳-۰۵-۱۴۰۰
کد ۷۹۶۵۶۷
انتشار: ۰۸:۱۷ - ۱۳-۰۵-۱۴۰۰

بهبودیافتگان کووید۱۹ به کرونا دلتا مبتلا می‌شوند

بهبودیافتگان کووید۱۹ به کرونا دلتا مبتلا می‌شوند
در واقع کودکان و نوجوانان قبل از ظهور کرونا دلتا نیز به کووید۱۹ مبتلا می‌شدند، اما در اغلب موارد بی‌علامت و در حقیقت ناقل بیماری بودند.
یک فوق‌تخصص بیماری‌های عفونی گفت: آنتی‌بادی موجود در بدن بهبودیافتگان کرونا در مواجهه با این ویروس، در مقایسه با کرونای چینی و انگلیسی ضعیف‌تر است، اما به رغم این مسأله آنتی بادی بهبودیافتگان کرونا در مواجهه با کرونا دلتا هم می‌تواند تأثیرگذار باشد.
 
علی امیری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ابتلا به کرونا دلتا در کودکان و نوجوانان بیش از کرونای چینی و انگلیسی مشاهده می‌شود.
 
وی ادامه داد: این ویروس قبل از جهش در این گروه جمعیتی فاقد علامت بود و امروز با این جهش و بروز کرونا دلتا، کودکان و نوجوانان هم در صورت ابتلا به بیماری، علائم بالینی را تجربه می‌کنند.
 
امیری تصریح کرد: در واقع کودکان و نوجوانان قبل از ظهور کرونا دلتا نیز به کووید۱۹ مبتلا می‌شدند، اما در اغلب موارد بی‌علامت و در حقیقت ناقل بیماری بودند.
 
این فوق‌تخصص بیماری‌های عفونی تصریح کرد: ویروس کرونا دلتا نخستین بار در هند شناسایی شد و اکنون هم جهش یافته و دلتا پلاس در این کشور بروز کرده، اما تاکنون شیوع جهانی این بیماری گزارش نشده است.
 
وی عنوان کرد: میزان سرایت و بیماری‌زایی این ویروس به دلیل افزایش قدرت چسبندگی به دیواره‌های سلولی و همچنین مسدود کردن مسیرهای گسترده‌تر داخلی سلول‌ها افزایش یافته و بنابراین با تعداد کمتری از عوامل آلودگی، شخص بیمار خواهد شد.  
 
امیری بیان کرد: علائم کرونا دلتا نیز طیف متعددی از علائم متعارف کووید۱۹ بوده و به صورت تنفسی، گوارشی و... بروز می‌کند.
 
این فوق‌تخصص بیماری‌های عفونی در رابطه با ابتلا بهبودیافتگان ویروس کووید۱۹ به کرونا دلتا، عنوان کرد: آنتی بادی موجود در بدن بهبودیافتگان کرونا در مواجهه با این ویروس، در مقایسه با کرونای چینی و انگلیسی ضعیف‌تر است، اما به رغم این مسأله آنتی بادی بهبودیافتگان کرونا در مواجهه با کرونا دلتا هم می‌تواند تأثیرگذار باشد.
 
وی تصریح کرد: در امر پیشگیری از این نوع کرونا نیز شیوه‌نامه‌های بهداشتی گذشته مانند رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی، استفاده از ماسک و عدم حضور در تجمعات باید مورد توجه قرار بگیرد.
 
امیری افزود: علائم کرونا دلتا مشابه سرماخوردگی است و عمدتاً با آب‌ریزش بینی، تب، گلودرد و سردرد بروز می‌کند.
 
این فوق‌تخصص بیماری‌های عفونی ادامه داد: قدرت انتقال و سرایت این ویروس ۱۲ برابر بیشتر از کرونای چینی بوده و از انسان به انسان به سرعت انتقال می‌یابد و برخلاف کرونای چینی بیش از بزرگسالان کودکان و نوجوانان را درگیر می‌کند و علائم آن نیز عمدتاً در این گروه جمعیتی شدیدتر است.
ارسال به دوستان
captcha
چرا ستاره مرسدس بنز سه‌ پر دارد؟ فلسفۀ «سِنِکا»؛ توصیه‌های مشاور امپراتور روم دربارۀ زندگی خوب هماهنگی بدون رهبر؛ مدل ریاضی جدید راز حرکات دسته‌جمعی مورچه‌ها را توضیح می‌دهد نوزادانی که با محدودیت شدید قند بزرگ شدند؛ دهه‌ها بعد نتایج شگفت‌انگیزی آشکار شد مریم مومن: همه پسرها را زدم نیوشا ضیغمی: سوپر استار مرد سینمای ایران به من گفت بیا بنشین کنارم وزیر جنگ آمریکا: تردد در تنگه هرمز خطر پذیری بالا دارد فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند وزیر اقتصاد از برنامه دولت برای مقابله با تحریم‌های جدید خبر داد بزرگداشت شهیده سیده بشری حسینی‌خامنه ای (+عکس) سازمان ملل خواستار آتش‌بس فوری در اوکراین شد شکست پرسپولیس در تبریز پس از ۷ سال؛ دو رکورد تاریخی سرخ‌ها شکست آمریکا ، سوریه و هیئت التحریر الشام را از فهرست تروریستی خارج کرد اقدام تازه ترکیه برای جذب گردشگر ضرب و جرح شهروند، مأموران شهرداری زنجان را به دادسرا کشاند