۰۷ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۹
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۷۶۱۹
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۲۰-۰۵-۱۴۰۰
کد ۷۹۷۶۱۹
انتشار: ۱۱:۲۰ - ۲۰-۰۵-۱۴۰۰

صورت های مالی بانک رفاه کارگران به تصویب رسید

مجمع عمومی عادی سالانه بانک رفاه کارگران برگزار و صورت‌های مالی منتهی به 30 اسفند ماه سال 1399 این بانک 18 مرداد ماه سال جاری به تصویب اعضای مجمع رسید.

به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مجمع اظهار داشت: بانک رفاه کارگران طی سال های اخیر عملکرد بسیار خوبی داشته و ما شاهد خلق ارزش ویژه ای برای ذی نفعان سازمان تامین اجتماعی به ویژه کارگران و بازنشستگان بودیم.

صورت های مالی بانک رفاه کارگران به تصویب رسید

 شریعتمداری افزود: بانک رفاه کارگران عملکرد و اقدامات خوبی در حوزه خدمات دهی به ذی نفعان خود داشته که از آن جمله می توان به ایجاد باشگاه مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی و فراهم ساختن خرید اقساطی و اعتباری، همکاری و مشارکت اثربخش در طرح نسخ الکترونیکی پزشکان و پرداخت بیش از 200 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه غیر حضوری به بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد.

 مصطفی سالاری مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی نیز در سخنانی از تعامل بسیار خوب بانک با سازمان تأمین اجتماعی و مجموعه شستا قدردانی کرد و اظهار داشت: بانک رفاه کارگران در دو سال گذشته به ویژه در سال 99 در حوزه ارائه تسهیلات به مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی عملکرد خوبی داشت.

سالاری افزود: بانک رفاه کارگران در کنار سازمان تامین اجتماعی و با سرمایه های خرد کارگری ایجاد شده و سهام آن متعلق به 45 میلیون نفر ذی نفع سازمان است.

لله‌گانی مدیر عامل بانک رفاه کارگران نیز در این مجمع به اقدامات، عملکرد و دستاوردهای بانک در سال گذشته اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در سال99 با حمایت های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیر عامل و اعضای هیات مدیره سازمان تأمین اجتماعی، افزایش سرمایه بانک محقق شد که نرخ کفایت سرمایه بانک را به نحو مطلوبی ارتقا داد؛ این اتفاق در بانک رفاه بی سابقه بوده است. همچنین وی به ارتقا سطح خدمات الکترونیک و بانکداری دیجیتال بانک رفاه کارگران و دستاوردهای مناسب در این حوزه اشاره کرد.

ارسال به دوستان
جزئیات گفت‌وگوی ۷۵ دقیقه‌ای پوتین و ترامپ درباره اوکراین تأخیر در آغاز به کار ادارات و غیرحضوری شدن مدارس چهارمحال و بختیاری رونالدو بهترین بازیکن سال خاورمیانه شد؛ هدف‌گذاری برای ۱۰۰۰ گل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه غیرحضوری است نایب‌قهرمانی مشکات‌الزهرا صفی در تور جهانی تنیس ترکیه ادعای رسانه‌های صهیونیستی؛ هک تلفن رئیس دفتر نتانیاهو، جنگ روانی ایران است سیاوش یزدانی: ۴ سال منتظر انتقام از استقلال بودم پاسخ فرزند آیت الله موسوی خوئینی به محمدرضا باهنر: انتساب دستور آزادی اسیدپاش ها درست نیست پنجره بسته استقلال؛ مانع بزرگ انتقال رامین رضاییان تهران/ تجمع جمعی از کسبه در اعتراض به بی‌ثباتی قیمت ارز غفوری: مشکل من با رامین رضاییان شایعه فضای مجازی است مدارس برخی شهرهای آذربایجان غربی دوشنبه غیرحضوری است عارف: برخی کالاها از قفسه‌های فروشگاه‌ها در حال جمع شدن است که باید با سازوکار مشخصی با این مسأله مقابله کرد دو دقیقه سینمای ناب از فیلم «سگ‌کشی» بهرام بیضایی (تماشا کنید) مقصد بعدی رامین رضاییان مشخص شد؛ در انتظار شاگردی مورایس