فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۸۰۶۳
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۲ - ۲۳-۰۵-۱۴۰۰
کد ۷۹۸۰۶۳
انتشار: ۱۵:۱۲ - ۲۳-۰۵-۱۴۰۰

بورس از ۲۵ تا ۳۰ مردادماه تعطیل شد

بورس از ۲۵ تا ۳۰ مردادماه تعطیل شد
بانک ها و موسسات مالی و اعتباری نیز طبق تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا از دوشنبه (۲۶ مرداد) تا شنبه (۳۰ مرداد ۱۴۰۰) تعطیل خواهند بود.

مدیر روابط عمومی سازمان بورس و اوراق بهادار، بازار سرمایه ایران در روزهای (دوشنبه، سه‌شنبه و شنبه) را تعطیل اعلام کرد؛ روز کاری آتی بورس روز یکشنبه (۳۱ مردادماه) خواهد بود.

به گزارش روز شنبه ایرنا، زمزمه خبر تعطیلی تهران که از هفته گذشته در بازار پیچیده بود امروز رنگ واقعیت به خود گرفت و سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا خبر از تعطیلی تهران از روز دوشنبه (۲۵ مرداد ماه) تا شنبه (۳۰ مرداد ماه) داد.

سپس دبیر کل کانون بانک های دولتی و نیمه دولتی از تعطیلی بانک ها خبر داد و گفت: بانک ها و موسسات مالی و اعتباری نیز طبق تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا از دوشنبه (۲۶ مرداد) تا شنبه (۳۰ مرداد ۱۴۰۰) تعطیل خواهند بود.

همچنین به دنبال این خبر «سارا علیاری»، روابط عمومی سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: با تعطیلی بانک‌ها در تعطیلات ۵ روزه، بازار بورس اوراق بهادار نیز تعطیل خواهد بود.

ارسال به دوستان
captcha
عکسی از محمد بن سلمان در ۱۲ سالگی رئیس‌جمهور قزاقستان دولت را برکنار کرد ترامپ تنگه هرمز را «قلمرو آمریکا» معرفی کرد/ غریب‌آبادی: شایع‌ترین علامت اسکیزوفرنی، توهم و هذیان است وقتی زمین بازی، قلب مدرسه می شود / چینی ها اینگونه مدرسه می سازند (+تصاویر) قالیباف در پاسخ به کوپر: در منطقه‌ای که ما نفت نفروشیم کسی نفت نخواهد فروخت خطیب جمعه تهران: ترویج بی‌حیایی و هرزگی، راه میانبر جریان شیطانی برای تضعیف خانواده است عکس سگی که در کتابخانه ایالتی نیوساوت ولز استرالیا نگهداری می شود انفجار جدید در پالایشگاه نفت روسی برای نخستین بار در تاریخ؛ صعود زنان والیبال ایران به نیمه‌نهایی آسیا انهدام باند سازمان‌یافته جعل و کلاهبرداری شبکه‌ای در بابلسر پادشاه نروژ درگذشت / مرگ هارالد پنجم در 89 سالگی / پایان 35 سال سلطنت کالابرگ میوه و سبزی به کجا رسید؟ سفر هیات پاکستانی به تهران برای شرکت در چهارمین نشست کمیته امور دریایی احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل‌شده در چابهار کدام عدد فشار خون خطر آسیب مغزی را فاش می‌کند؟