فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۸۳۱۶
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ - ۲۴-۰۵-۱۴۰۰
کد ۷۹۸۳۱۶
انتشار: ۱۹:۲۳ - ۲۴-۰۵-۱۴۰۰

سخنگوی ستاد کرونا: اگر مهر نشد، مدارس را از آبان یا آذر بازگشایی کنید

سخنگوی ستاد کرونا: اگر مهر نشد، مدارس را از آبان یا آذر بازگشایی کنید
ما در حوزه فرهنگی، هنری، مذهبی و ورزشی هم محدودیت ایجاد کردیم و سینما، تئاتر، ورزشگاه‌ها و استخر‌های سرپوشیده را تعطیل کردیم و بحث ممنوعیت برگزاری مراسم عزاداری در فضای بسته مطرح و ابلاغ شد.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: از امروز ممنوعیت تردد اعمال شد و با فردی که تخلف کند برخورد و ماشین او توقیف خواهد شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در رصدخانه سلامت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ما اعلام کرده ایم همه ادارات دولتی به جز آن‌هایی که خدمات ضروری می‌دهند، تعطیل شوند و حداقل بازگشایی را داریم و ادارات ضروری مانند آب و برق و بخش درمان حداکثر یا یک سوم ظرفیت فعالیت کنند.

وی با اشاره به محدودیت در اصناف گفت: ما در این دوره به محدودیت شدید کرونایی بازگشتیم و این محدودیت‌ها از فردا اعمال خواهد شد.

رئیسی اظهار کرد: ما در حوزه فرهنگی، هنری، مذهبی و ورزشی هم محدودیت ایجاد کردیم و سینما، تئاتر، ورزشگاه‌ها و استخر‌های سرپوشیده را تعطیل کردیم و بحث ممنوعیت برگزاری مراسم عزاداری در فضای بسته مطرح و ابلاغ شد.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره ممنوعیت تردد بیان کرد: از امروز ممنوعیت تردد اعمال شد و با فردی که تخلف کند برخورد و ماشین او توقیف خواهد شد و مقرر شد با همکاری وزارت راه و ناجا جاده‌های فرعی هم مسدود شوند و فردی که جریمه شد، اگر آن را ظرف یک ماه پرداخت نکند جریمه ٢ برابر خواهد شد.

وی اظهار کرد: مجموعه محدودیت‌ها اقدامات جدی است البته هیچ اقدامی موثر و پاسخگو نخواهد بود مگر اینکه مردم همکاری کنند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره بازگشایی مدارس اظهار کرد: شاید این اظهارات من که طرفدار بازگشایی مدارس هستم جانب دارانه باشد البته ما دلایل علمی برای این موضوع داریم.

وی ادامه داد: ما معلمان و رانندگان سرویس را واکسینه کرده ایم و پدر و مادر‌ها هم در آینده واکسینه می‌شوند و شاید فقط واکسیناسیون دانش آموزان با بیماران زمینه‌ای باقی بماند گرچه یونسکو و سازمان جهانی بهداشت تاکید دارند که بازگشایی مدارس مستقل از واکسیناسیون باشد و اگر هم مهر نشد آبان یا آذر مدارس را بازگشایی کنیم و تابستان ٢ ماه مدارس ادامه داشته باشند یا مدارس سه روز در هفته باز باشند.

رئیسی بیان کرد: نگران موضوع تربیت هستیم آموزش را می‌توان مجازی انجام داد، اما تربیت را نمی‌توان مجازی انجام داد و در تلاش هستیم تا مهر واکسن برای دانش آموزان تامین کنیم و امروز معاون اول رئیس جمهور درخواست داشتند که امور خارجه رایزنی کند تا بتوانیم واکسن تامین کنیم و هر زمان واکسن تامین شد ما به سمت بازگشایی برویم.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
اتصال دانشگاه ها به اینترنت بین الملل برقرار شد فطریه روزه‌داران؛ محملی برای درمان بیماران مبتلا به سرطان  دیدنی های امروز؛ از جنگ انرژی تا افزایش جهانی قیمت سوخت گفتگوی عراقچی با وزرای امور خارجه ترکیه، مصر و پاکستان در دفاع از روزنامه‌نگاران داخل ایران یوسف پزشکیان:   تک و توک پیغام‌هایی به من می‌رسد که مثلا «تسلیم شوید و حکومت را به مردم برگردانید»/ این پیام‌ها اگر از طرف عوامل و مزدوران اسرائیل نباشد، محصول بی‌اطلاعی و توهم است افزایش استفاده از زغال سنگ در آسیا اعلام وضعیت جوی مناطق کوهستانی طی پنج‌شنبه و جمعه رکورد ترخیص روزانه کالای اساسی شکسته شد/ ترخیص قطعی ۱۵۰ هزار تن کالا در یک روز ترافیک سنگین در آزادراه تهران ـ شمال/ احتمال اجرای محدودیت مقطعی تعطیلی 3 مرکز ایرانی در دبی به دستور دولت امارات شهید لاریجانی در حرم حضرت معصومه(س) و در جوار شهید مرتضی مطهری به خاک سپرده خواهند شد صادرات ترکیه به کشورهای خلیج فارس 40 درصد کاهش یافت طرح داغ مجلس برای تنگه هرمز؛ اخذ عوارض از کشتی‌ها در دستور بررسی ادعای گروسی: آژانس اتمی هنوز از وضعیت تاسیسات جدید غنی‌سازی ایران در اصفهان خبر ندارد