۲۳ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۸۹۳۰
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۲۹-۰۵-۱۴۰۰
کد ۷۹۸۹۳۰
انتشار: ۱۶:۰۸ - ۲۹-۰۵-۱۴۰۰

کارشناسان: محافظ پلاستیکی، مانع کافی برای جلوگیری از انتشار کرونا نیست

کارشناسان: محافظ پلاستیکی، مانع کافی برای جلوگیری از انتشار کرونا نیست
محافظ ها و پارتیشن‌های پلاستیکی ممکن است تهویه مطلوب اتاق را مختل کنند و در برخی شرایط، این محافظ های پلاستیکی می توانند منجر به تجمع ذرات ویروس شده و به اصطلاح "مناطق آلوده" با غلظت بالای ذرات ویروس را ایجاد کنند.

نتایج مطالعات تکمیلی تایید می‌کند که شیلدها و حفاظ‌های پلاستیکی که برای کاهش شیوع کووید -۱۹ در اماکن مختلف نظیر کلاس‌های درس نصب شده‌اند، احتمالا فایده چندانی در کاهش سرایت کروناویروس ندارند زیرا جریان هوا را مختل کرده و خطر قرار گرفتن در معرض ویروس را افزایش می دهند.

به گزارش ایسنا، در حالی که ممکن است شیلدها و محافظ های پلاستیکی مانع از انتشار ذرات بزرگتر خارج شده از دهان و بینی در هنگام سرفه و عطسه شوند، شواهد نشان می دهند که ذرات آئروسل کوچکتر در اطراف این موانع حرکت کرده و خطر ابتلای سایرین را نیز افزایش می دهند.

نتایج تحقیقات تکمیلی که در مجله "ساینس" به چاپ رسیده نشان می دهد محافظ های پلاستیکی که در اطراف میزها نصب می شوند ممکن است خطر ابتلا به کووید ۱۹ را افزایش دهند.

کارشناسان می گویند: محافظ ها و پارتیشن‌های پلاستیکی ممکن است تهویه مطلوب اتاق را مختل کنند و در برخی شرایط، این محافظ های پلاستیکی می توانند منجر به تجمع ذرات ویروس شده و به اصطلاح "مناطق آلوده" با غلظت بالای ذرات ویروس را ایجاد کنند.

دانشمندان در عوض به استفاده مداوم از ماسک، تهویه مناسب هوای محیط و واکسیناسیون افراد توصیه کردند.

به گزارش فاکس نیوز، موانع پلاستیکی به تنهایی حفاظت کامل در برابر ابتلا به کووید ۱۹ ایجاد نمی کنند و بنابراین باید استفاده از ماسک را در کنار استفاده از این محافظ ها برای کاهش خطر ابتلا به کووید ۱۹ توصیه کرد.

ارسال به دوستان
پاسخ ترانه سرای مشهور به یک سوال: چرا محسن چاوشی کنسرت برگزار نمی کند؟ اعلام نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ سندرز: ترامپ ما را وارد جنگ غیرقانونی با ونزوئلا می‌کند استادیار ایرانی دانشگاه آرکانزاس آمریکا برکنار شد عراقچی: برای جنگ آمادگی کامل داریم حذف امیر سرخوش از مسابقات اسنوکر قهرمانی جهان؛ آخرین نماینده ایران مغلوب حریف انگلیسی شد آقای پزشکیان، زمان حرف زدن پوتین شما نباید یادداشت برداری کنید شگفتی‌ساز ژاپنی در فوتبال اروپا؛ آیاسه اوئدا بالاتر از هالند، امباپه و کین بهترین گلزن قاره است «تبعیض جنسیتی علیه مردان» در ورزش زنان؛ ممنوعیت سلیقه‌ای حضور هواداران و خبرنگاران مرد در مسابقات واکنش ترامپ به کشته شدن ۳ آمریکایی در سوریه: از داعش انتقام خواهم گرفت پرونده پولشویی بزرگ در فدراسیون فوتبال آرژانتین؛ خطر حذف از جام جهانی ۲۰۲۶ در صورت دخالت دولت ماجرای کارآگاه خصوصی‌های اینستاگرامی چیست؟ پرویز برومند: گروه جام جهانی ایران سخت است؛ آنها بیشتر از ما از این قرعه خوشحال شدند بمب خبری بسکتبال ایران؛ حامد حدادی به استقلال پیوست گرفتارشدن ۲ نفر در ارتفاعات نارکی مهریز یزد