۲۸ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۰۳:۴۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۹۶۵۵
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۰۲-۰۶-۱۴۰۰
کد ۷۹۹۶۵۵
انتشار: ۱۳:۱۹ - ۰۲-۰۶-۱۴۰۰

تداوم کلاس‌های جبرانی تابستانه برای تمام دبستانی‌ها

تداوم کلاس‌های جبرانی تابستانه برای تمام دبستانی‌ها
برای دوه اول ابتدایی دو درس و برای دوره دوم ابتدایی سه درس مشمول برنامه های جبرانی تابستان شدند. البته همه دانش آموزان ابتدایی مشمول برنامه جبرانی تابستان شدند و منحصر به کلاس اول و دوم نبود.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تداوم دوره‌های آموزشی جبرانی برای تمام دانش آموزان ابتدایی در فرصت تابستان گفت: عمده برنامه‌های تدارک دیده شده برای تابستان، دارای رویکرد مهارتی هستند. 
 
رضوان حکیم زاده در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: برای فرصت تابستان، چند برنامه ترتیب داده شد. از جمله این که دانش آموزان نیازمند تلاش بیشتر و قابل قبول را در همه پایه ها درگیر برنامه‌های تابستان کردیم.
 
وی افزود: برای دوه اول ابتدایی دو درس و برای دوره دوم ابتدایی سه درس مشمول برنامه های جبرانی تابستان شدند. البته همه دانش آموزان ابتدایی مشمول برنامه جبرانی تابستان شدند و منحصر به کلاس اول و دوم نبود.
 
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هایی که در مدرسه تلویزیونی ایران تدارک دیده شده بود گفت: خوشبختانه این برنامه ها نیز در حال پیگیری و پخش هستند.برای پیش دبستانی ها نیز با توجه به ضرورت تداوم یادگیری برنامه هایی را درنظر گرفتیم که در شبکه شاد ارائه می شود. 
 
حکیم زاده ادامه داد: برنامه‌های تابستانی متنوع دیگری نیز از سوی معاونت پرورشی برای دانش آموزان ارائه می شود. ما چندان با پیک موافق نیستیم و حتی پیک نوروزی را حذف کردیم، زیرا تاثیرگذاری چندانی ندارند. حتی در برنامه مدرسه تلویزیونی ایران نیز برنامه هایی که پخش می شوند عمدتا با رویکرد مهارتی هستند و معتقدم باید ظرفیت دانش آموزان را هم در نظر بگیریم.
 
وی افزود: برخی استانها نیز جشنواره ها و برنامه های مختلف و متنوعی برگزار می‌کنند که جشنواره شوق مهارت در استان لرستان از این جمله است. ترجیح ما این است که برنامه ها در تابستان، برانگیزاننده باشد و بچه ها با اختیار و داوطلبانه در آنها شرکت کنند.
ارسال به دوستان
پیروزی بزرگ تراکتور؛ قسم به لحظه شیرین انتقام چرا کامپیوتر خاموش نمی‌شود؟ راهکارهای قطعی حل مشکل خاموش نشدن ویندوز کدام خودرو قابل‌اعتمادتر است؟ میوه ای کوچک با معجزه ای بزرگ برای قلب و اعصاب! رتبه‌بندی کشورهای جهان بر اساس سهم پول نقد در تراکنش‌های روزمره (+ اینفوگرافیک) «اثر آخرین ماه سال»؛ چگونه زمان محدود بهره‌وری را افزایش می‌دهد؟ امیر عابدینی: آقای محمد خاتمی مخالف این بود که دوباره اسم باشگاه ما پرسپولیس شود قصه‌های نان و نمک(74)/ وقتی استرسِ مصاحبه، مهم‌تر از رزومه است مهران مدیری: طنز رضا عطاران چرک است/ کمدی دوست ندارم رویایت را به خاطر برادر احمقت خراب نکن! می‌خندیدند، تحقیر می‌کردند و اخراجم را می‌خواستند؛ شکایت جنجالی کارمند رئال عذرخواهی سرمربی رئال مادرید از این جوان خستگی شیاطین سرخ از اشتباهات داوری: بس است دیگر! خودکشی ۶۱ نظامی ارتش اسرائیل از آغاز جنگ غزه فاطمه گودرزی: گوگوش به خاطر رفاقتش با بیتا فرهی، او را جایگزین من در فیلم مسعود کیمیایی کرد