۲۴ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۰۴:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۹۷۲۴
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۰۲-۰۶-۱۴۰۰
کد ۷۹۹۷۲۴
انتشار: ۱۹:۵۰ - ۰۲-۰۶-۱۴۰۰

تاسیس اولین پژوهشکده تحقیقات صنعت هوایی در ایران

تاسیس اولین پژوهشکده تحقیقات صنعت هوایی در ایران
تا پیش از این مجموعه پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور با دارا بودن ۳ پژوهشکده، به انجام مطالعات و پژوهش‌های مرتبط با دانش محض هواشناسی و شناخت، گسترش و ارائه سامانه های کاربردی پرداخته است.

اولین پژوهشکده تحقیقات صنعت هوایی و هوانوردی در کشور با موافقت شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی تاسیس شد.

به گزارش ایرنا به نقل از اگزیم‌نیوز از روابط عمومی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، با مساعدت‌های ویژه وزیر راه و شهرسازی و ریاست سازمان هواشناسی و با همکاری موثر مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاسیس اولین پژوهشکده تحقیقات صنعت هوایی و هوانوردی در کشور در قالب سه گروه پژوهشی «مدیریت توسعه دانش و فناوری طراحی و ساخت هواپیمای تجاری؛ مدیریت توسعه دانش و فناوری تعمیر و نگهداری هواگردها MRO؛ مدیریت توسعه دانش و فناوری حمل و نقل هوایی و فرودگاهی» ذیل مجموعه پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور موافقت به عمل آورد.

تا پیش از این مجموعه پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور با دارا بودن ۳ پژوهشکده «هواشناسی و علوم جو» در تهران، «اقلیم شناسی و تغییر اقلیم» در مشهد، «هواشناسی آب و کشاورزی» در ایلام در ۱۴ گروه پژوهشی مختلف و همچنین مرکز رشد و نوآوری علوم هواشناسی و علوم جو، اقیانوسی و هوانوردی، به انجام مطالعات و پژوهش‌های مرتبط با دانش محض هواشناسی و شناخت، گسترش و ارائه سامانه های کاربردی پرداخته است.

ارسال به دوستان
فناوری سپر صوتی؛ کمک به تمرکز مبتلایان به ADHD سیستم جرقه‌زنی موتور سیکلت؛ از شناخت اجزا تا رفع مشکلات  بهترین کتاب‌های توسعه فردی سال ۲۰۲۵: نقشه‌هایی برای رشد جتسون وان؛ هواگردی که پرواز را بدون گواهینامه ممکن می کند!(+عکس) «رکود رفاقت» به مردان رسید! نبرد در زیر آب: داستان ۵ نسل از زیردریایی‌ها (+عکس) ونوس کانلی: به خاطر زیبایی چهره ام از یک پروژه کنار گذاشته شدم/ با جنیفر کانلی بازیگر مشهور هالیوودی نسبت دارم یک اتفاق نادر؛ نوزادی با دندان به دنیا آمد (+عکس) دستگیری ۳۹۴ سارق و مالخر در خراسان رضوی قیمت آجیل مخلوط شب یلدا اعلام شد نماینده رئیس‌جمهور: تا پایان ۱۴۰۵ هیچ فلر نفتی در کشور روشن نخواهد بود/ دریافت مجوز از آمریکا برای فعالبت های بین المللی زیست محیطی درگیری مسلحانه میان ارتش لبنان و نیروهای امنیتی سوریه در مرز دو کشور علم الهدی: دشمن تنها ابزار مؤثر باقیمانده خود را در حوزه فرهنگ و رسانه متمرکز کرده بازگشت اینتر به صدر جدول سری آ؛ پیروزی دشوار ۲-۱ مقابل جنوا در شبی پرتنش واکنش فعال آموزش و پرورش به اظهارات عجیب وزیر درباره "آهنگ"