فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۹۹۰۵
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۰۳-۰۶-۱۴۰۰
کد ۷۹۹۹۰۵
انتشار: ۱۸:۳۲ - ۰۳-۰۶-۱۴۰۰

کشف کارگاه استخراج رمزارز در پوشش تولید اکسیژن

کشف کارگاه استخراج رمزارز در پوشش تولید اکسیژن
در برخی منازل مسکونی نیز گاه بین 1 تا 3 مورد دستگاه استخراج رمز ارز کشف می‌شود.

رئیس اداره برق شهرستان ری تهران از کشف و شناسایی کارگاه غیرمجاز تولید رمز ارز با ۸۱ ماینر که در قالب تولید اکسیژن بیماران کرونایی فعالیت داشت خبر داد.

به گزارش تسنیم، داوود رحیمی عصر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به نارضایتی مردم از خاموشی‌ها اظهار داشت: تابستان بسیار سختی را گذراندیم و خاموشی‌های زیادی داشتیم که در این میان برخی از مردم تصور می‌کردند شرکت‌های توزیع برق مقصر قطع برق و خاموشی‌های طولانی است که موجب بار مضاعفی بر کار شرکت‌های توزیع می‌شد.

وی با بیان اینکه مشکل اصلی کمبود برق مربوط به حوزه تولید بود افزود: به علت عدم سرمایه‌گذاری استاندارد و ایجاد زیرساخت‌های لازم در احداث نیروگاه‌ها تولید پاسخگوی مصرف نبود لذا برای از دست نرفتن شبکه سراسری، متناسب با کمبودهای برق در کشور خاموشی هم صورت گرفت.

رئیس اداره برق شهرستان ری در ادامه با اشاره به کشف تعداد قابل توجهی ماینر در ری گفت: در سال گذشته 1840 ماینر تولید رمز ارز غیرمجاز در شهرستان ری کشف شد که پس از طی مراحل قانونی به پلیس امنیت اقتصادی تحویل شده است.

رحیمی تصریح کرد: مأموران و کارشناسان اداره برق در شهرک صنعتی شمس‌آباد صبح امروز موفق شدند 81 دستگاه ماینر را در کارگاهی شناسایی کنند که در کنار تولید اکسیژن برای بیماران کرونایی به صورت غیرمجاز اقدام به تولید ارز دیجیتال کرده بود که کلیه دستگاه‌ها کشف و ضبط شد.

وی بیان کرد: در برخی منازل مسکونی نیز گاه بین 1 تا 3 مورد دستگاه استخراج رمز ارز کشف می‌شود.

معاون مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران ابراز داشت: متقاضیان تولید ارز دیجیتال در صورت دریافت مجوز قانونی از اداره صمت شهرستان ری و با تعرفه مشخص برق امکان استخراج رمز ارز را خواهند داشت که در صورت فعالیت مجاز اجازه فعالیت در پیک تابستان به این کارگاه‌ها داده نخواهد شد.

رحیمی در پایان خاطرنشان کرد: در برخی موارد شناسایی کارگاه‌های تولید ارز دیجیتال از طریق گزارش‌های مردمی و برخی دیگر از طریق رصد مصرف برق در کارخانه‌ها انجام می‌شود.

ارسال به دوستان
captcha
غزاله اکرمی با کلاه و کت جین در اکران کوری (+عکس) بزرگانی همچون آقای خاتمی مورد تکریم قرار گیرند / باید تغییرات جدی صورت گیرد/ خدا نیامرزد کسی را که «بگم‌بگم» راه انداخت رئیس‌جمهور کوبا: در برابر جلادهای آمریکایی پیروز خواهیم شد سخنگوی وزارت دفاع: دو برابر شدن تولید تسلیحات و تجهیزات دفاعی در یک سال گذشته حمله پهپادی روسیه به زادگاه زلنسکی/ ۱۴ کشته و ۱۲۰ زخمی ترکیه: نتانیاهو با اتهام‌زنی به اردوغان نمی‌تواند از مسئولیت جنایاتش فرار کند سرلشکر وحیدی: دشمنان هیچ‌گاه از کینه توزی و توطئه علیه ملت بزرگ ایران دست برنمی‌دارند   پایان تشکیلات خودگردان کردهای سوریه / تکمیل ادغام نیروها و نهادهای کرد سوریه در ساختار دولت مرکزی رئیس ستاد مرکزی اربعین: بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار ایرانی امسال در مراسم اربعین شرکت کردند حکم نهایی نظام وظیفه؛ بیرانوند از مهرماه سرباز است اعضای ناتو درباره تنگه هرمز گفت‌وگو کردند 4 ابزار خانگی که زمان را شکست دادند و ظاهرا تا ابد وجود خواهند داشت! (+اینفوگرافیک) تصاویری از اشیایی که هر روز می بینیم اما نمی شناسیم! اینترسپت: موساد متحمل شکستی سنگین در قبال ایران شد  گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و عمان 
نظرسنجی
با توجه به بحرانی شدن وضعیت بنزین در ایران، شما کدام روش را برای مدیریت آن بهتر یا کم ضررتر می دانید؟