فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۹۹۶۸
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۰۴-۰۶-۱۴۰۰
کد ۷۹۹۹۶۸
انتشار: ۱۰:۲۷ - ۰۴-۰۶-۱۴۰۰

افزایش ۳۰ تا ۹۰ درصدی قیمت مواد غذایی پر مصرف/ برنج ۳۸ درصد گران شد

افزایش ۳۰ تا ۹۰ درصدی قیمت مواد غذایی پر مصرف/ برنج ۳۸ درصد گران شد
وی رکورد دار بیشترین افزایش قیمت از ابتدای سال تا کنون بین مواد غذایی پر مصرف را مربوط به شکر با ۹۰ درصد افزایش عنوان کرد.

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی از افزایش ۳۰ تا ۹۰ درصدی قیمت مواد غذایی پر مصرف از ابتدایی سال تاکنون خبر داد.

قاسمعلی حسنی در گفت‌وگو با ایلنا با بیان اینکه با بالا رفتن هزینه تولید شاهد افزایش قیمت محصولات غذایی پرمصرف هستیم، اظهار کرد: در سالجاری قیمت مواد اولیه تولید محصولات کشاورزی مانند سم، کود و بذر و مولفه‌های تاثیر گذار در هزینه تمام شده مواد غذایی آمانند کارگری و حمل و نقل و ... رشد قابل توجهی داشته است. 

وی ادامه داد: با رشد قیمت عوامل مذکور، افزایش قیمت  مواد غذایی اجتناب ناپذیر است و باید مطابق با رشد آن‌ها منتظر افزایش قیمت‌ها برای مصرف کننده باشیم.

به گفته حسنی؛ از ابتدای سال تاکنون قیمت مواد غذایی پر مصرف از ۳۰ تا ۹۰ درصد افزایش داشته است که برخی از آن ها همچنان روند صعودی قیمت را طی می‌کنند. 

وی از جمله این مواد غذایی پر مصرف را کره با ۳۰ درصد افزایش قیمت، خرما با ۳۰ درصد افزایش قیمت، روغن با ۳۵ درصد افزایش قیمت، حبوبات با ۳۰ تا ۳۵ درصد افزایش قیمت، برنج با ۳۸ درصد افزایش قیمت  عنوان کرد. 

وی رکورد دار بیشترین افزایش قیمت از ابتدای سال تا کنون بین مواد غذایی پر مصرف را مربوط به شکر با ۹۰ درصد افزایش عنوان کرد.         

وی معتقد است؛ شاید قابل لمس‌ترین افزایش قیمت مواد غذایی در زندگی مردم در ماه‌های اخیر مربوط به برنج باشد. 

حسنی گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم برنج داخلی از ۳۱ تا ۴۳ هزار تومان رسیده و قیمت برنج خارجی نیز همپای آن بالا رفته است.

وی با تاکید بر اینکه پر مصرف ترین برنج خارجی در کشور ما برنج هندی است، افزود: قیمت هر کیلوگرم برنج هندی در بازار از ۱۹ هزار و ۵۰۰ تا ۲۳ هزار و ۵۰۰ تومان متغیر است. 

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی، قیمت کنونی هر کیلوگرم برنج پاکستانی از دیگر برنج های خارجی پر مصرف در بازار کشور را ۲ تا ۳ هزار تومان بالاتر از برنج هندی اعلام کرد.

ارسال به دوستان
افزایش بناهای تاریخی خسارت‌دیده در حملات آمریکایی-صهیونی به ۱۱۴ مورد/ هماهنگی برای اعزام هیاتی از یونسکو به ایران برای بررسی میدانی نحوه فعالیت بازار سرمایه در نخستین روز کاری امسال اعلام شد مجید واشقانی: دانش‌آموزان شهید میناب نگهدار میهن هستند اختلاف بین نتانیاهو و رئیس موساد بالا گرفت ادعای CBS: ایران در کف تنگه هرمز 12 عدد "مین مهام" جاگذاری کرده است/ آنها 5 هزار مین دریایی دارند وزیر نیرو: تولید پراکنده برق در کشور از آسیب پذیری سیستم ها کاسته است اقدامات ایمنی هنگام شنیدن صدای انفجار در خیابان ادعای "پولیتیکو" : آمریکا در حال بررسی «قالیباف» به عنوان گزینه ای برای تعامل است رهبر کره شمالی: حمله آمریکا به ایران نشان داد چقدر سلاح هسته ای برای امنیت کشورها مهم است وال استریت ژورنال: اگر ترامپ تنگه هرمز را باز نکند، دوره ای از "افول آمریکا" ثبت خواهد شد تشییع 2 سرباز در سوادکوه مازندران (عکس) / آنها در حملات به سمنان و تهران به شهادت رسیدند افزایش مخالفت نیروهای آمریکایی با جنگ ایران: نمی خواهیم برای اسرائیل کشته شویم یادداشت پسر عباس کیارستمی بعد از تخریب منزل پدری‌اش در حملات هوایی به تهران گزینه خوبی روی میز نیست آقای ترامپ؛ به راه خروج نیاز دارید دفاع خبرگزاری اصولگرا از قالیباف در برابر ادعای ترامپ/ امریکا می خواست بین مسئولان شکاف بیندازد اما نتوانست