فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۰۶۳۹
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۰۸-۰۶-۱۴۰۰
کد ۸۰۰۶۳۹
انتشار: ۱۶:۳۹ - ۰۸-۰۶-۱۴۰۰

فرانشیز درمان بیماران کرونایی "صفر" شد/ تست رایگان PCR در انتظار ابلاغ شورای عالی بیمه

فرانشیز درمان بیماران کرونایی
هزینه درمان همه بیمه‌شدگان تامین اجتماعی در صورت تشخیص ابتلا به کرونا و بستری در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان خواهد بود.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی جزئیات پرداخت هزینه درمان بیماران کرونایی را اعلام کرد و گفت که برای انجام رایگان تست PCR، منتظر ابلاغ پروتکل‌های لازم از سوی دبیرخانه شورای عالی بیمه هستیم.

به گزارش ایسنا، دکتر شهرام غفاری در این باره اظهار کرد: هزینه درمان همه بیمه‌شدگان تامین اجتماعی در صورت تشخیص ابتلا به کرونا و بستری در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان خواهد بود.

وی افزود: قبلا یک فرانشیز ۱۰ درصدی می پرداختند که اکنون ۱۰۰ درصد رایگان شده است اما بیماران غیرکرونایی همان ۱۰ درصد فرانشیز را می‌پردازند که البته برای بیماران بالای ۶۵ سال فرانشیز لازم نیست. همچنین بیمه شدگان ساکن در شهرهای فاقد مرکز درمانی ملکی تامین اجتماعی، اگر به بیمارستان دانشگاهی بروند نیز از پرداخت فرانشیز ۱۰ درصدی معاف هستند.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی درباره هزینه تست پی سی آر نیز توضیح داد: اگر تست مذکور در مراکز ملکی سازمان انجام شود، رایگان است. تا به امروز مقررات این گونه بود اگر بیمه شده‌ای در مراکز دولتی که از طرف وزارت بهداشت اعلام شده و مجاز هستند، تست بدهد، ۷۰ درصد هزینه را تامین اجتماعی و ۳۰ درصد را بیمه شده می‌پرداخته است و در بخش بستری نیز ۹۰ درصد هزینه تست بر عهده تامین اجتماعی و ۱۰ درصد برعهده بیمه شده بود.

غفاری افزود: اما اخیر ا طی مصوبه شورای عالی بیمه مقرر شده هزینه تست PCR رایگان شود که منتظر پروتکل‌های اعلامی از سوی دبیرخانه هستیم، اعم از اینکه مثلا یک تست چندبار می تواند رایگان انجام شود؟، کدام پزشک باید بنویسد؟ و در چه مراکزی باید انجام شود؟ منتظر دستورالعمل هستیم که اگر ابلاغ شود این تست هم رایگان خواهد شد.

ارسال به دوستان
captcha
غزاله اکرمی با کلاه و کت جین در اکران کوری (+عکس) بزرگانی همچون آقای خاتمی مورد تکریم قرار گیرند / باید تغییرات جدی صورت گیرد/ خدا نیامرزد کسی را که «بگم‌بگم» راه انداخت رئیس‌جمهور کوبا: در برابر جلادهای آمریکایی پیروز خواهیم شد سخنگوی وزارت دفاع: دو برابر شدن تولید تسلیحات و تجهیزات دفاعی در یک سال گذشته حمله پهپادی روسیه به زادگاه زلنسکی/ ۱۴ کشته و ۱۲۰ زخمی ترکیه: نتانیاهو با اتهام‌زنی به اردوغان نمی‌تواند از مسئولیت جنایاتش فرار کند سرلشکر وحیدی: دشمنان هیچ‌گاه از کینه توزی و توطئه علیه ملت بزرگ ایران دست برنمی‌دارند   پایان تشکیلات خودگردان کردهای سوریه / تکمیل ادغام نیروها و نهادهای کرد سوریه در ساختار دولت مرکزی رئیس ستاد مرکزی اربعین: بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار ایرانی امسال در مراسم اربعین شرکت کردند حکم نهایی نظام وظیفه؛ بیرانوند از مهرماه سرباز است اعضای ناتو درباره تنگه هرمز گفت‌وگو کردند 4 ابزار خانگی که زمان را شکست دادند و ظاهرا تا ابد وجود خواهند داشت! (+اینفوگرافیک) تصاویری از اشیایی که هر روز می بینیم اما نمی شناسیم! اینترسپت: موساد متحمل شکستی سنگین در قبال ایران شد  گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و عمان 
نظرسنجی
با توجه به بحرانی شدن وضعیت بنزین در ایران، شما کدام روش را برای مدیریت آن بهتر یا کم ضررتر می دانید؟