۳۰ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۰۷۷۷
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۰۹-۰۶-۱۴۰۰
کد ۸۰۰۷۷۷
انتشار: ۱۴:۵۳ - ۰۹-۰۶-۱۴۰۰

علیرضا افتخاری سفیر سلامت شد

علیرضا افتخاری سفیر سلامت شد
در این مراسم محمود رشیدی ر(ئیس فدراسیون دوچرخه سواری) حضور علیرضا افتخاری را در بین اعضای خانواده دوچرخه سواری را اتفاقی بزرگ و غرورآفرین عنوان کردند

علیرضا افتخاری (خواننده موسیقی ایرانی) از سوی فدراسیون دوچرخه سواری به عنوان سفیر سلامت معرفی شد.

به گزارش ایلنا، طی مراسمی به دعوت محمود رشیدی (رئیس فدراسیون دوچرخه سواری) و با حضور تعدادی از قهرمانان، پیشکسوتان و مسؤولان فدراسیون با رعایت پروتکل‌های بهداشتی علیرضا افتخاری خواننده مردمی کشورمان را به عنوان سفیر «انگیزه و سلامت» رشته دوچرخه سواری منصوب کرد.

افتخاری که از مفاخر موسیقی و هنر ایران زمین محسوب می‌شود در فضایی صمیمانه و دوستانه به همراه تعدادی از ملی‌پوشان پیشکسوت و فعلی کشورمان دقایقی به رکابزنی در پیست دوچرخه سواری آزادی پرداختند. 

سفیر انگیزه و سلامت رشته دوچرخه سواری ضمن تقدیر و تشکر از تلاش‌ها و زحمات مسؤولان رشته دوچرخه سواری اهدای حکم عضو جدید خانواده بزرگ رشته دوچرخه سواری را مایه افتخار و غرور خود عنوان نمودند و یادآور شدند: «ای کاش بتوانیم رشته دوچرخه سواری را بیش از امروز توسعه دهیم و آلودگی را از سطح شهرهای خود پاک کنیم. فرهنگ استفاده از دوچرخه باید در تمام خانواده‌ها و شهرهای کشور ترویج پیدا کند و من نیز تمام تلاشم را می‌کنم تا سهم کوچکی در این مهم ایفا کنم.» 

در این مراسم محمود رشیدی ر(ئیس فدراسیون دوچرخه سواری) حضور علیرضا افتخاری را در بین اعضای خانواده دوچرخه سواری را اتفاقی بزرگ و غرورآفرین عنوان کردند و اظهار داشتند: ورزش و هنر می‌توانند به عنوان دو بخش تأثیرگذار در جامعه در سلامتی و شادابی مردم سهم بسزایی داشته باشند. فدراسیون دوچرخه سواری این اتفاق را به فال نیک می‌گیرد و تلاش زیادی می‌کند تا سوای قهرمانی به توسعه بخش همگانی و فرهنگی رشته دوچرخه سواری نیز اهمیت دهد که امیدواریم با حضور استاد افتخاری در رأس این هرم شاهد حضور چهره‌های برجسته بسیاری در خانواده بزرگ دوچرخه سواری سراسر کشورمان باشیم.

ارسال به دوستان
سد جگین سرریز کرد شوک والیبال ژاپن به اروپا؛ صعود مقتدرانه اوساکا به فینال جام باشگاه‌های جهان کارشناس روس: ایران از متحدان خود همچون مسکو، انتظار حمایت فعال‌تری دارد زلزله «لامین یامال» در بازار کیت‌های فوتبالی؛ عبور اعجوبه بارسلونا از مسی و امباپه در سال ۲۰۲۵ بن‌گویر خواستار ساخت زندان امنیتی با حصار تمساح‌ شد مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه حضور علی لاریجانی در جلسه شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی تکذیب رسمی شایعه بیماری قلبی مهاجم استقلال؛ نازون تاییدیه «ایفمارک» و بیمارستان رجایی را دارد دستگیری عامل کلاهبرداری با رسیدساز جعلی در مازندران حمله تند ابراهیم قاسمپور به ساختار اخلاقی فوتبال ایران؛ «فدراسیون از هتاکی‌ها سود مالی می‌برد!» آموزش و ادارات بوشهر یکشنبه غیرحضوری و دورکاری است برای اولین بار وزارت خارجه سوریه، نقشه ای بدون بلندی های جولان منتشر کرد! (+عکس) برخی مدارس یزد فردا یکشنبه غیرحضوری شدند مضرات خوابیدن مقابل تلویزیون و فایده عجیب این کار
نظرسنجی
طنز «مهران مدیری» را بیشتر دوست دارید یا طنز «رضا عطاران» را؟