۳۰ بهمن ۱۴۰۴
به روز شده در: ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۰۸۵۵
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۱۰-۰۶-۱۴۰۰
کد ۸۰۰۸۵۵
انتشار: ۰۸:۳۵ - ۱۰-۰۶-۱۴۰۰

دانشگاه خواجه نصیر: فقط دانشجویان خوابگاهی واکسینه شدند

دانشگاه خواجه نصیر: فقط دانشجویان خوابگاهی واکسینه شدند
مقرر شده که واکسیناسیون دانشجویان از اواخر شهریور و با برنامه‌ریزی بر اساس سال ورودی دانشجویان صورت گیرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی از واکسیناسیون اغلب دانشجویان خوابگاهی این دانشگاه خبر داد.

دکتر شعله خداداد در گفت‌وگو با ایسنا ضمن  بیان این مطلب، در مورد فرآیند واکسیناسیون در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی اظهار کرد: واکسیناسیون در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به صورت منسجم در داخل دانشگاه طی روزهای ۲ و ۳ شهریور ماه انجام شد و طی آن، به اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان حدودا ۷۶۰ دوز واکسن کووید-۱۹ تزریق شد.

وی در خصوص واکسیناسیون دانشجویان گفت: مقرر شده که واکسیناسیون دانشجویان از اواخر شهریور و با برنامه‌ریزی بر اساس سال ورودی دانشجویان صورت گیرد. اما با توجه به اینکه تعدادی از دانشجویان خوابگاهی ما به کووید-۱۹ مبتلا شدند و این موضوع سبب ایجاد نگرانی‌های متعدد در مورد اپیدمیک شدن بیماری در خوابگاه‌های دانشگاه شد. به  همین دلیل توانستیم با رایزنی‌هایی که با معاون بهداشت دانشگاه شهید بهشتی داشتیم، مجوز تزریق واکسن به دانشجویان خوابگاهی را دریافت کنیم.

دکتر خداداد با اشاره به حضور حدود ۳۰۰ دانشجوی خوابگاهی در این دانشگاه،‌ افزود: توانستیم در تاریخ ۳ شهریور واکسیناسیون دانشجویان خوابگاهی که غالبا در مقاطع دکتری هستند را انجام دهیم. البته ممکن است تعداد کمی از دانشجویان خوابگاهی واکسن نزده باشند چراکه شرط واکسیناسیون دانشجویان، موافقت آنها است و تعدادی از این دانشجویان به دلیل نوع واکسن تمایلی به تزریق نداشتند ولی در کل جمعیت غالب دانشجویان خوابگاهی ما واکسن زده‌اند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با بیان اینکه در این دانشگاه دو نوع واکسن سینوفارم و برکت در اختیار افراد قرار داده است، خاطرنشان کرد: واکسیناسیون اساتید به طور رسمی از تاریخ ۱۴ مرداد در کشور آغاز شد. ولی یک سری از اعضای هیات علمی، به دلیل شرایط سنی، پیش از آغاز واکسیناسیون اساتید، واکسن خود را دریافت کرده بودند. بنابراین با آغاز واکسیناسیون در دانشگاه، زمان تزریق دوز دوم واکسن این اساتید فرا رسیده بود که در دانشگاه دوز دوم خود را دریافت کردند. باقی اساتید نیز دوز اول واکسن را دریافت کردند که امیدواریم در اواخر شهریور ماه دوز دوم آنها نیز در مرکز سلامت دانشگاه تزریق شود.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
تغییر ساعت کار ادارات خوزستان در ماه رمضان ادامه افزایش قیمت نفت بعد از تمرین بستن تنگه هرمز روسیه: ادامه عملیات نظامی در اوکراین / هدف: غیرنظامی شدن اوکراین  سازمان هواشناسی: وضعیت تامین آب پایتخت همچنان نگران‌کننده است کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟ بانک رفاه کارگران موفق به دریافت جایزه ملی مدیریت مالی شد برادر پادشاه انگلیس امروز در کاخ سلطنتی بازداشت شد؛ چرا؟ الجزیره: پیشرفت ساعت به ساعت ایران در مستحکم سازی سایت های موشکی و هسته ای مینا مختاری همسر بهرام رادان در سفر تایلند (عکس) سریال های تلویزیون در ماه رمضان / از طنز جدید سعید آقاخانی تا پایتخت و متهم گریخت تأملاتی در دعای سحر؛ خطر قدرت طلبی/ استاد محمد سروش محلاتی قیمت مسکن ملی پرند اعلام شد/متقاضیانی که پول ندهند حذف می‌شوند معمای تصویری؛ افراد با دقت زیر 15 ثانیه به جواب می رسند بهاره افشاری 20 ساله در پشت‌صحنه سریال «او یک فرشته بود» (عکس) پاکستان: شهباز شریف در واشنگتن درباره تحولات ایران رایزنی خواهد کرد
نظرسنجی
به نظر شما هدف آمریکا از مذاکرات اخیر با ایران چیست؟