فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۱۵۸۶
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۳ - ۱۴-۰۶-۱۴۰۰
کد ۸۰۱۵۸۶
انتشار: ۲۳:۱۳ - ۱۴-۰۶-۱۴۰۰

دستگیری کلاهبردار ۱.۳ میلیارد تومانی در بجنورد

دستگیری کلاهبردار ۱.۳ میلیارد تومانی در بجنورد
در پی اعلام شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر اینکه فردی با ترفند فروش ملک، جعل چک، ثبت نام خودرو و ... از آنها کلاهبرداری کرده است، بلافاصله موضوع با جدیت در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

فرمانده انتظامی خراسان شمالی از دستگیری فردی که از شهروندان اقدام به ۳۶ فقره کلاهبرداری به ارزش ۱۳ میلیارد ریال کرده بود، خبر داد.

سردار سعید مطهری زاده در گفت و گو با ایسنا با اعلام جزئیات این خبر اظهارکرد: در پی اعلام شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر اینکه فردی با ترفند فروش ملک، جعل چک، ثبت نام خودرو و ... از آنها کلاهبرداری کرده است، بلافاصله موضوع با جدیت در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه کارآگاهان با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی و همچنین بررسی اظهارات شاکیان پرونده، موفق شدند محل اختفای این فرد را شناسایی کنند، افزود: در عملیات غافلگیرانه کارآگاهان، متهم در مخفیگاهش در بجنورد دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد.

فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه در بررسی اظهارات متهم، مشخص شد که این فرد اقدام به ۳۶ فقره کلاهبرداری به ارزش ۱۳ میلیارد ریال از شهروندان کرده است، تصریح کرد: متهم در نهایت بعد از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.

سردار مطهری زاده با تاکید بر اینکه پلیس هرگز اجازه نخواهد داد تا مجرمان و هنجارشکنان در جامعه به راحتی جولان دهند، از شهروندان خواست تا ضمن توجه به توصیه‌ها و هشدارهای پلیس در صورت اطلاع از هرگونه موارد مشکوک بلافاصله مراتب را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
بازیگر پایتخت: خیلی‌ها که ۱۸ و ۱۹ دی کف خیابان بودند این شب‌ها پرچم ایران در دست دارند رونمایی از فولکس واگن ID.3 Neo؛ بازگشت دکمه‌های فیزیکی علی ربیعی: در دوره مذاکره باید به متولیان دیپلماسی اعتماد کرد بستری شدن سینماگر قدیمی در بیمارستان تداوم حواشی پیرامون علی دایی؛ چرا اسطوره فوتبال سیبل شد؟ کشف پیکر یکی از کودکان مفقود شده دهلرانی در کانال آب کرخه ورود 455 میلیارد تومان پول حقیقی به صندوق های درآمد ثابت قوه قضائیه: توقیف اموال نیکی کریمی، مهناز افشار، مزدک میرزایی، شیرین نشاط، مستر تیستر و 63 نفر دیگر/ اتهام: همکاری با دشمن هشدار کارشناسان انرژی درباره بحران جهانی سوخت هواپیما قطع اینترنت چگونه زیرساخت‌های کشور را بی‌دفاع کرد؟ قیمت موبایل امروز شنبه 29 فروردین ۱۴۰۵ + جدول استوری راغب خواننده برای کودک گمشده در جنگ (+عکس) سازمان حفاظت محیط زیست به گزارش عصر ایران درباره پیشکش اراضی ملی به شکارفروشان واکنش نشان داد (+جوابیه عصر ایران) کشف شعری از لورکا پس از ۹۳ سال اوج تقاضای مصرف برق به ۴۱۹۹۴ مگاوات رسید