فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۱۸۲۲
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۱۶-۰۶-۱۴۰۰
کد ۸۰۱۸۲۲
انتشار: ۱۱:۰۲ - ۱۶-۰۶-۱۴۰۰

تامین‌اجتماعی: دستمزد «مرخصی زایمان» ماهیانه پرداخت می‌شود

تامین‌اجتماعی: دستمزد «مرخصی زایمان» ماهیانه پرداخت می‌شود
در بخشنامه‌ای از سوی معاونت بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی، پرداخت ماهانه غرامت دستمزد ایام بارداری (مرخصی زایمان) به تمامی واحدهای اجرایی این سازمان ابلاغ شد.

به منظور بهینه‌ سازی فرایندها با رویکرد کاهش مراجعات، افزایش رضایتمندی بیمه شدگان و تسریع و تسهیل در ارائه خدمات غیرحضوری، در بخشنامه‌ای از سوی معاونت بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی، پرداخت ماهانه غرامت دستمزد ایام بارداری (مرخصی زایمان) به تمامی واحدهای اجرایی این سازمان ابلاغ شد.

به گزارش ایسنا، در بخشنامه صادر شده از سوی مهرداد قریب، معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی، مقرر شد واحدهای اجرایی این سازمان پس از ارایه درخواست و ارسال مدارک دریافت کمک بارداری (مرخصی زایمان) از سوی بیمه شده و به محض ارسال لیست حق بیمه مربوطه با رعایت ضوابط مقرر در بند ۹ ماده ۲ و ماده۶۷ قانون تامین اجتماعی نسبت به صدور سند پرداخت مرخصی زایمان به صورت ماهانه اقدام و این فرایند را تا پایان مدت مرخصی زایمان ادامه داده و از موکول کردن پرداخت تعهد مذکور به اتمام دوره مرخصی زایمان خودداری کنند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، در بخشنامه صادر شده از سوی مهرداد قریب، معاون بیمه ای سازمان تامین اجتماعی، مقرر شد واحدهای اجرایی این سازمان پس از ارایه درخواست و ارسال مدارک دریافت کمک بارداری (مرخصی زایمان) از سوی بیمه شده و به محض ارسال لیست حق بیمه مربوطه با رعایت ضوابط مقرر در بند ۹ ماده ۲ و ماده۶۷ قانون تامین اجتماعی نسبت به صدور سند پرداخت مرخصی زایمان به صورت ماهانه اقدام و این فرایند را تا پایان مدت مرخصی زایمان ادامه داده و از موکول کردن پرداخت تعهد مذکور به اتمام دوره مرخصی زایمان خودداری کنند.

ارسال به دوستان
captcha
امیر دریادار ایرانی: دشمن اگر بتواند میان مردم و نظام فاصله ایجاد کند، به هدف خود نزدیک می‌شود خطر بزرگ در کمین نظام حکمرانی اقتصاد ملی بابک زمانی؛ داستان‌های نورولوژیست در فغان از جنگ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد بیانیه شدیداللحن حزب الله لبنان علیه تحرکات وزارت خارجه و خزانه داری آمریکا وزیر کار: کارگران ساختمانی به‌زودی مشمول مشاغل سخت و زیان‌آور می‌شوند سخنگوی دولت: مطالب منتسب به دکتر عارف درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی بنزین صحت ندارد آمریکا یک پهپاد ریپر خود را منهدم کرد خیز ترکیه برای بازداشت نتانیاهو امام جمعه اهواز: همه می‌خواهند جمهوری اسلامی را نابود کنند و شما دنبال بنزین رفته‌اید/ در خوزستان حداقل ۵۰ مورد نخبه داریم و اگر کار به دست آن‌ها بیفتد کار را متحول می‌کنند مرزهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی نمی‌شوند؛ ۸۵ درصد تجارت ایران از جنوب انجام می‌شود-مسعود دانشمند خودرو فوق لوکس گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی ابراز تمایل سوریه برای پیوستن به پیمان مکه پدیده های شهری تهران قدیم که دیگر نمی بینیم (تصویری) ابوترابی فرد: ایرانیان بار دیگر رئیس جمهور آمریکا را تحقیر خواهند کرد