فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۲۰۶۴
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۱۷-۰۶-۱۴۰۰
کد ۸۰۲۰۶۴
انتشار: ۱۴:۵۹ - ۱۷-۰۶-۱۴۰۰

بلیت هواپیما برای اربعین، 5 میلیون تومان

بلیت هواپیما برای اربعین، 5 میلیون تومان
رعایت این سقف قیمتی برای همه پرواز‌های فرودگاه‌های بغداد و نجف اشرف در بازه زمانی ۲۸ شهریور تا ۱۰ مهر الزامی است و فروش بلیت بالاتر از این قیمت تخلف است.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری سقف قیمت بلیت هواپیما‌های اربعین را در بازه زمانی ۲۸ شهریور تا ۱۰ مهر ماه 5 میلیون تومان اعلام کرد.

به گزارش ایلنا، محمدحسن ذیبخش درباره نرخ گذاری قیمت بلیت هواپیما به مقاصد عراق در ایام اربعین گفت: قیمت بلیت از 28 شهریورماه تا دهم مهر ماه 5 میلیون تومان تصویب شد.  

وی ادامه داد: مجوز صادر شده برای ۱۱ شرکت هواپیمایی ایرانی و ۲ شرکت عراقی برای فروش بلیت در ایام اربعین حسینی برای ۲۰۰ پرواز رفت و ۲۰۰ پرواز برگشت صادر شده است و شرکت‌های عراقی گرچه محدودیتی برای قیمت بلیت ندارند، اما در فضای رقابتی بعید است که بیش از این مبلغ بتوانند بلیت بفروشند.

سخنگوی سازمان هواپیمایی افزود: رعایت این سقف قیمتی برای همه پرواز‌های فرودگاه‌های بغداد و نجف اشرف در بازه زمانی ۲۸ شهریور تا ۱۰ مهر الزامی است و فروش بلیت بالاتر از این قیمت تخلف است.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
captcha
برزیل در خطر است سقوط ون به دره در جاده هراز پست معنادار یک کانال انقلابی و اصولگرای توقیف برنامه درجام در نماوا؛ واکنش سجاد شاه‌حاتمی به توقف پخش عارف: اجازه نمی‌دهیم تروریسم اقتصادی آمریکا، معیشت مردم را هدف قرار دهد ضرب‌الاجل آموزش و پرورش برای تصحیح سریع اوراق امتحانات نهایی شباب‌الاهلی با حضور عزت‌اللهی و آزمون به دومین برد متوالی در امارات رسید بازی استقلال خوزستان و نساجی از تلویزیون پخش نمی‌شود؛ تماشای آنلاین در اینستاگرام عایشه وهاب؛ نخستین نماینده افغان‌تبار کنگره آمریکا انتخاب شد درگذشت تلخ بازیکن ۲۵ ساله فوتبال پرتغال؛ کوین کاسترو وسط مسابقه جان باخت ادعای سی‌ان‌ان: نفتکش‌ها با خاموش کردن ردیاب‌ها از تنگه عبور می‌کنند پایان پارک اختصاصی با استند و جعبه نوشابه؛ طرح جدید راهور کلید خورد تمدید مهلت پرداخت حق بیمه تیرماه ۱۴۰۵؛ جرائم تأخیر بخشیده شد گام تازه و ماندگار دولت چهاردهم برای کاهش وابستگی دارویی؛ کشت کنترل‌شده شقایق الیفرا درخشش کشتی آزاد جوانان ایران؛ دو نماینده کشورمان فینالیست شدند
نظرسنجی
با توجه به بحرانی شدن وضعیت بنزین در ایران، شما کدام روش را برای مدیریت آن بهتر یا کم ضررتر می دانید؟