فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۲۱۳۶
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۹ - ۱۷-۰۶-۱۴۰۰
کد ۸۰۲۱۳۶
انتشار: ۲۱:۴۹ - ۱۷-۰۶-۱۴۰۰

واکنش به حذف آپارات و فیلیمو از گوگل پلی

واکنش به حذف آپارات و فیلیمو از گوگل پلی
روابط عمومی صبا ایده: ما از وزارت خارجه و وزارت ارتباطات کشور می‌خواهیم با انجام مکاتبه نسبت به این اتفاق واکنش داشته باشند، ضمن اینکه وکلای خارجی و داخلی ما در حال بررسی حل این مسئله هستند.

صبا ایده اعلام کرد، حذف اپلیکیشن‌های آپارات و فیلیمو از گوگل پلی تحت تاثیر تحریم‌ اعمال شده علیه ایران صورت گرفته و برای رفع این مشکل مشغول رایزنی از طریق وکلای خود است.

به گزارش ایسنا، روابط عمومی صبا ایده اعلام کرد، «۱۰ روز پیش طی یک ایمیل از طرف گوگل به ما اعلام شد که اپلیکشن‌های آپارات و فیلیمو با توجه به بند ۱۶.۵ قوانین توسعه دهندگان و به دلیل تحریم‌های آمریکا علیه ایران ، از روی گوگل پلی حذف می‌شوند.

ما بر این باوریم که حذف این دو اپلیکشن به بازار داخلی این دو پلتفرم آسیبی جدی نخواهد زد ولی قطعا در رشد برون مرزی سرویس های آپارات و فیلیمو و همچنین استفاده کاربران داخلی در سیستم عامل اندروید تی وی محدودیت جدی ایجاد می‌کند.

ما از وزارت خارجه و وزارت ارتباطات کشور می‌خواهیم با انجام مکاتبه نسبت به این اتفاق واکنش داشته باشند، ضمن اینکه وکلای خارجی و داخلی ما در حال بررسی حل این مسئله هستند.»

در ادامه محمدجواد شکوری مقدم، مدیرعامل صباایده در اظهار نظری درباره تحریم‌ها و طرح صیانت نوشت:
«امیدوارم دوستان صیانت دوست، حذف اپ‌های آپارات و فیلیمو به دلیل تحریم‌ها از سوی گوگل را دستاویز و مؤید طرح خود نبینند. اگر حرف اکوسیستم داخلی را می‌شنوید و برای ما طرح می‌نویسید، هر دو برایمان آزار دهنده و مانع توسعه است. فتأملوا...»

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
captcha
سال سخت کنکوری‌ها ۵ اصل شبانه برای افزایش طول عمر و بهبود سلامتی ال‌نینو امسال پاییز و زمستان را متفاوت می‌کند؟ «قرص ورزش» اولین آزمایش انسانی خود را با موفقیت پشت‌سر گذاشت جزئیات لایحه دائمی برای جلوگیری از توقف کالا در مرز امروز با شفیعی کدکنی:  تبارنامه ی خونین این قبیله کجاست؟ خودرو جدید ام جی ؛ اقتصادی و پیشرفته (+تصاویر) چرا جنگنده‌ها همیشه دوتایی پرواز می‌کنند؟ تاکتیک قدیمی که هنوز کاربرد دارد آموزش زبان انگلیسی به سبک عصر ایران / درس هشتاد و دو چنین روزی در فضا؛ جنگ بزرگ چگونه به تأیید نظریه نسبیت عام اینشتین کمک کرد؟ حمایت تمام قد کیهان از موضع علی مطهری در مورد حجاب/  وظیفه حاکمیت اسلامی جاری کردن احکام الهی است چرا ایران و آمریکا توافق نمی‌کنند؟ اندازه ران پا چه ارتباطی با طول عمر شما دارد؟ یافته‌ای که محققان را شگفت‌زده کرد سرطان روده بزرگ، شایع اما قابل پیشگیری/غربالگری از ۴۰ سالگی را جدی بگیرید ساده سازی گرانی به سبک «حجت»
نظرسنجی
با توجه به بحرانی شدن وضعیت بنزین در ایران، شما کدام روش را برای مدیریت آن بهتر یا کم ضررتر می دانید؟