فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۳۳۱۶
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۳ - ۲۵-۰۶-۱۴۰۰
کد ۸۰۳۳۱۶
انتشار: ۰۹:۰۳ - ۲۵-۰۶-۱۴۰۰

انتقاد رییس اتحادیه جهانی بازیکنان فوتبال از فیفا

انتقاد رییس اتحادیه جهانی بازیکنان فوتبال از فیفا
نهاد حاکم بر فوتبال جهان از امکان برگزاری مسابقات جام جهانی مردان و زنان هر دو سال به جای چهار بار خبر داد، پیشنهادی که با مخالفت شدید هیات اروپایی یوفا و آمریکای جنوبی روبه‌رو شد.

رییس اتحادیه جهانی بازیکنان فوتبال از مشورت نکردن فیفا با ذی‌نفعان قبل از ارائه برنامه دوسالانه جام جهانی انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از ساکرنت، رییس اتحادیه جهانی بازیکنان فوتبال از مشورت نکردن فیفا با ذی‌نفعان قبل از ارائه برنامه دوسالانه جام جهانی انتقاد کرد و اعلام کرد این برنامه با افزایش فشار بیش‌تر به تقویم بین‌المللی نگرانی‌های جدی ایجاد کرده است.

نهاد حاکم بر فوتبال جهان از امکان برگزاری مسابقات جام جهانی مردان و زنان هر دو سال به جای چهار بار خبر داد، پیشنهادی که با مخالفت شدید هیات اروپایی یوفا و آمریکای جنوبی روبه‌رو شد.

یوناس بائر هافمن، دبیر کل اتحادیه جهانی بازیکنان فوتبال خواستار بحث گسترده‌تری در مورد این پیشنهادات شد.

بائر هافمن گفت:  این امر مستلزم رهبری است که من چند سال اخیر در فوتبال ندیده‌ام. در واقع از منافع رقابت‌های خود دور شوید و بحث گسترده‌تری داشته باشید. اعتماد به مقدار زیادی بین موسسات در فوتبال از دست رفته است. بهتر است فیفا با نهادهای دیگر مشورت کند و تصمیم‌های کلان را با بررسی‌های دقیق بگیرد و منافع همه در نظر گرفته شود و تنها به خود فکر نکند.

ارسال به دوستان
captcha
خودروی مرموزی که از سس کچاپ متولد شد! (+عکس) «جنون نیچه» چه تاثیری بر روی آثار فلسفی او داشت؟ بادام‌زمینی یا پاپ‌کورن؛ کدام برای کنترل قند خون بهتر است؟ هوراند؛ شهر گمشده در جنگل‌های ارسباران با قلعه‌های هزارساله (+عکس) مالیس؛ موشک مرموز آمریکا برای جنگنده F۳۵ عکس آتلیه‌ای دختران جوان ایرانی در دوران قاجار آیا می‌دانستید سامسونگ زمانی جنگنده F-16 Viper تولید می‌کرد؟(+عکس) راز افزایش سن در مغز استخوان؛ سلول‌های بنیادی چگونه پیری را به کل بدن تزریق می‌کنند؟ کشورهایی که بیشترین تعطیلات و مرخصی با حقوق را دارند (+ اینفوگرافیک) ادعای مایک پنس: زمان آن فرا خواهد رسید که ترامپ و اسرائیل برای «تمام کردن کار» بار دیگر وارد عمل شوند نیوشا ضیغمی: همه چیز زندگیم ویران شد جزئیات دیدار وزیر خارجه جولانی و رئیس موساد در اردن برگزاری مجلس بزرگداشت چهلم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در بغداد مرگ جوان ۲۳ ساله در رودخانه قزل‌اوزن در مسیر خلخال ـ سرچم هشدار درباره آینده جمعیت ایران؛ نرخ رشد جمعیت در سال ۱۴۲۵ منفی می‌شود